Ez a "menstruációs szegénység" a feministák/ liberálisok újabb nyugatról importált dobása?
Állítólag vannak nők, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy tampont vegyenek.
Én azt gondolom, hogy ahol ekkora a szegénység ott nem hogy tamponra, de mindennapi betevőre sem telik, tehát egyrészt egész biztosan nem a nyugati életszínvonalú országokról beszélhetünk, másrészt ha ez a helyzet, ott nem a tampont kell ingyenessé tenni, hanem felszámolni a mélyszegénységet.
De mondom, elég nehéz "menstruációs szegénységről" beszélni ott, ahol a borsodi roma kölyök is Samsung okostelefonnal szaladgál.
Másik kérdésem, hogy létezik akkor másfajta szegénység is?
Pl. ingatlanszegénység azoknál a fiataloknál, akiknek nem elég a fizetésük arra, hogy akár egy önerőt összerakjanak maguknak egy lakásra (vannak ők is nem kevesen).
Vagy gépkocsiszegénység, hiszen kellene nekem munkába, de nem engedhetem meg magamnak.
Legyen akkor ingyé a lakás meg az autó is.
a feminizmusnak ez a másik nevetséges oldala
nincs olyan, hogy feminista álláspont, simán letagadnak akármit, ha az nekik védhetetlen
"Nagyon érdekel, hogy egy nőtől miért van rendben a megcsalás, ha valami nem tetszik neki."
Dehogyis van rendben, és amúgy szerintem nem is mondott ilyen marhaságot senki. Szerintem - tapasztalat alapján - annyi történt, hogy a csalódott dühödet kivetítetted minden nőre, és erre a csapkodásra kaptad visszavágásként, hogy mielőtt a női nemet teszed meg bűnössé, talán magadban is kereshetnéd a hibát.
Ettől még nagyon nincs rendben, hogy megcsaltak, és sajnálom, hogy ez történt veled.
Magyarul letagadod az én tapasztalatomat, de elvárod az empátiát. :D Na ez a feminizmus.
A másik meg még ki is áll amellett, hogy biztos megérdemeltem. Ezek után nem kell csodálkozni, ha azt kapjátok vissza, amit ti adtok.
#56: egy őszinte, és a látszat ellenére jószándékú visszaejelzés neked: iszonyúan kifordultál a realitásokból. Konkrétan annyira vagy elcsúszva, hogy azt sem fogod fel, amit leírunk.
Senki nem tagadta, hogy megcsaltak.
Senki nem védi a megcsalást.
Senki nem áll ki amellett, hogy megérdemelted.
Senki nem tagadja a tapasztalatodat a kinevetésről.
Rajtatok kívül senki nem beszél feminizmusról.
Amit mondtunk:
1: nem ez a téma
2: nem azért nevettek ki, mert megcsaltak, hanem mert szürreális kreténségeket beszélsz
3: a te szerencsétlenségedtől még lehet adni a lecsúszott tiniknek ingyen tampont
-Tagadtad, hogy azt kaptam, amit. Ilyen alapon én is letagadhatok bármit, amit állítasz. Ha jóindulatot vársz, akkor talán nem kéne simán lehazugozni azt, aki olyat mond, ami nem illeszkedik a narratívádba.
-Közvetve igazoltad a megcsalást és a saját felelősségemet peóbálod előtérbe tolni. Ugyanezért fordítva szanaszét gyalázzátok a megcsaló férfiakat és szerintem jogosan jöttök azzal hogy a megcsalás mindig a megcsaló saját egyéni döntése, választhatna helyette mást is. De ha a szerepek fordítva vannak, akkor már rögtön megy a ködösítés, relativizálás. Ez kettős mérce.
-A témához erősen kapcsolódik, hogy aki segítséget vár, az hogy viselkedik a másikkal. Ti úgy vártok megértést, hogy fordított edetben mindenre zéró toleranciával válaszoltok. Akkor miért is kellene annyira egyértelmű legyen, hogy alanyi jogon mindent megérdemeltek? Megjegyzem, szerintem is indokolt ez a fajta segítség, de a pofátlanságnak és a képmutatásnak is van határa.
-Csak azért mondod kreténségnek, mert férfi vagyok. A női kommentelők tízszer durvábbakat is leírhatnak a férfi nemről kollektívan anélkül, hogy tiltakoznátok.
"Tagadtad, hogy azt kaptam, amit. "
Nem tagadtam, és nem azt, hogy mit kaptál. Azt firtattam, hogy amit kaptál, azt miért kaptad.
"Közvetve igazoltad a megcsalást és a saját felelősségemet peóbálod előtérbe tolni."
Nem tettem ilyet :D.
"Ti úgy vártok megértést, hogy fordított edetben mindenre zéró toleranciával válaszoltok."
Hol az én zéró toleranciám? :D
"Csak azért mondod kreténségnek, mert férfi vagyok."
Nem, azért mondom, mert kreténség. Amúgy férfi vagyok én is, nem tudom, ez számít-e. :)
"és amúgy szerintem nem is mondott ilyen marhaságot senki"
>>
"Nem tagadtam, és nem azt, hogy mit kaptál."
"Szerintem - tapasztalat alapján - annyi történt, hogy a csalódott dühödet kivetítetted minden nőre, és erre a csapkodásra kaptad visszavágásként, hogy mielőtt a női nemet teszed meg bűnössé, talán magadban is kereshetnéd a hibát."
Jól sejtem, hogy olyat senki nem mondott neked, hogy "hahaha, jól is tette, hogy megcsalt, megérdemled, mert férfi vagy"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!