Miért a külföldön élőre haragszol ha idekommentál? Miért nem teszel valamit, hogy te is normális színvonalon élj? Nem gondolod, hogy aki el tudott költözni az tud annyit, hogy esetleg releváns kommentet tudjon írni?
Szerintem félnek, hogy nem lesz aki eltartsa őket. 20 év múlva ugyanis a magyar lakosság zöme 65 év fölötti lesz:
Hogy ki fog dolgozni, ki fogja eltartani az akkorra már teljesen elöregedett lakosságot, senki sem tudja rá a választ de még tippek sincsenek.
Nem haragszom a külföldön élőkre, ha normális válaszokat ad. De ha kimerül annyiban, hogy minden kérdéshez beírja hogy üdv dublinból, akkor ott valami nincs rendben fejben szerintem.
Egyébként itthon is meg lehet élni normális színvonalon is, és külföldön is vannak szegények is. Nem függ össze a kettő ennyire.
miért baj ha valaki odaírja a végére hogy honnan van?
azt is odaírhatná hogy üdv budapestről
nem értem....
6, ha egy ország olyan stba, hogy fenntartson egy olyan rendszert, ami tényleg rombadönti a hazát, akkor, mégis, minek hivjunk egy ilyen népet?
Kértük finoman, próbáltuk, kultúrált eszközökkel, felhivni a figyelmet, hogy baj lesz ebből, nem jó az irány, később, már kiabáltunk tüntetésekkel, mi lett a vége? Akinek nem tetszik, takarodjon kifelé...
Elzavartatok már több generációnyi fiatalt az országból.
a hazaáruló nem az aki asszisztál egy kizsákmányoló rendszerhez?
aki szerencsét próbál máshol az miért hazaáruló?
a többség jobban akar csak élni, mi a gond ezzel?
figyelj kérdező,
most egy kérdés alatt körülbelül 10 külföldről érkező választ töröltek mert tele volt trágár, hazaáruló, rasszista és a legmocskosabb dolgokkal a leg enyhébb dolog amit írtatok az az volt
hogy azért írkálok magyar fórumra mert szórakoztat a magyarok vergődése
hát ne haragudj de te egy hazaáruló nem magyar nem tudom milyen származású ember vagy ezek alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!