Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a külföldön élőre...

Miért a külföldön élőre haragszol ha idekommentál? Miért nem teszel valamit, hogy te is normális színvonalon élj? Nem gondolod, hogy aki el tudott költözni az tud annyit, hogy esetleg releváns kommentet tudjon írni?

Figyelt kérdés
A rosszindulat, az irigység nem segít, nem fizeti ki a számlákat.
tegnap 14:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem kicsit szánalmas az, ha valaki arra veri, hogy elköltözött Magyarországról.

Én is dolgoztam küföldön 5 évet, utána hazajötem, és ithon alapítottam családot.

Honvágyam volt, ennyi a sztori otthagytam egy nagyon jól fizető állást és karrierlehetőséget Angliában - ha valakinek nincsen honvágya, jó neki.

tegnap 15:03
 12/22 A kérdező kommentje:

érdekes, hogy amikor van egy kérdés hogy kinek mit sikerült ellopnia a munkahelyéről a rendszerváltáskor az nem hazaáruló

de aki próbál jobbat teremteni az hazaáruló

az nem hazaáruló aki nem fizet adót és feketén dolgozik csak az aki adózik és képzi magát

az nem hazaáruló ha megveszi a diplomát csak aki tanul

nem egy ilyen kis sumák, irigyek vagyunk a másikra mert neki jobb effektus lehet a háttérben inkább?

tegnap 15:08
 13/22 anonim ***** válasza:
58%

14.

Tehát most lesumálkozod ,irigyezed adócsalózód ,tolvajnak mondod a magyarokat de azért rólad ne írjunk rosszat?

no komment

tegnap 15:11
 14/22 A kérdező kommentje:

tudod, akinek nem inge...

tegnap 15:12
 15/22 anonim ***** válasza:

Az általad belinkelt korfa alapján a mostani 20,69 % helyett a lakosság 25,68 %-a lesz 65 év fölötti. Köszönhetően annak, hogy a ratkó unokák akkoriban mennek nyugdíjba. Viszont az csak 3-4 évjárat.

És semmiképpen nem a lakosság zöme.

Ha 18-65 közötti kort tekintjük munka szempontjából aktívnak, akkor ma a lakosság 62,95 %-a tarja el a többieket, 20 év múlva meg 59,38 %-a fogja.

Az azért nem nemzethalál...és nem elöregedett lakosság.

tegnap 15:14
 16/22 A kérdező kommentje:
ha elűzitek külföldre a fiatalokat ki fog adót fizetni, gyereket szülni?
tegnap 15:23
 17/22 anonim ***** válasza:
44%
Én normális színvonalan élek, viszont a külföldről írogatók egy része szemmel láthatóan érzelmi sérült. Csak az a bajom velük.
tegnap 15:59
 18/22 PMC Wagner ***** válasza:
50%

"miért baj ha valaki odaírja a végére hogy honnan van?

azt is odaírhatná hogy üdv budapestről"

Nem azzal van a baj hanem a tartalommal ami előtte van. mert 90%-ban kárörvendő tartalom az és sokszor még csak nem is a kérdéshez kapcsolódóan.

Az hogy hol él az meg kit érdekel. Az én felhasználó nevemmel is biztos többször találkoztál én mikor írtam ki hogy hol élek? Pedig 2012 óta nem élek Magyarországon.

tegnap 17:38
 19/22 A kérdező kommentje:
a szabad véleményformálásba belefér a "megérdemlitek" szó is, az meg egyéni preferencia ki írja ki és ki nem hogy honnan van
tegnap 18:49
 20/22 anonim ***** válasza:

19.

Kérdező!

ja ha nem töröltetnéd ki az összes válaszomat.

tegnap 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!