Most voltaképpen annyit sikerült összeszedni MP-ről hogy "büdös a nyuggerek szája" meg hogy vegyen magának másik unokát?
Ezen csak én nem lepődöm meg?
Ha például azt hallanák néhányan miket mondok én vagy a munkatársaim/barátaim egy magánbeszélgetésben akkor sokakat már elástak volna a hátsó kertben?
Tényleg ilyen nagy dolog ez hogy ebből kell politikát csinálni?
Mintha egyébként akár az Orbán vagy bárki nem mondana olyan ami nyilván valóan rossz színben tűnteti fel.
Szerintem akkor van értelme ezeknek a hangfelvételeknek ha bűncselekmény gyanúja merül fel általa.
Hová sűllyed még a magyar politika?
Figyi nem vagyok egy MP fan, de ha valaki politikusként ilyeneket mondana akkor annak elment a józan esze. Sőt civilként sem áll neki az ember ócsárolni a körülötte állókat hangosan. De Magyarnak nyilván nem ment el az esze mert jól láthattuk milyen összeszedetten küzd az az ember.
Tehát józan ésszel teljesen egyértelmű hogy az a felvétel hamisítvány, innentől kezdve pedig tudhatjuk hogy a többi sem fog stimmelni valamilyen módon.
Teljesen hiteltelen lejáratókampány ez, csak sajnos a legtöbb embernek nem adatott annyi józan ész hogy ezt belássa, a kormánypropaganda nyomása mellett természetesen
Azért ennél durvább, ahogy a nőjével beszélt, ebből egyértelmű, hogy egy pszichopatával van dolgunk:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
#7 Orbán nagyobb pszichopata, mivel hagyja az általa olyan sokszor pajzsként használt "a magyar emberek!"-et a lerohasztott, lezüllesztett magyar egészségügyben megdögleni. Továbbá magasról szarik nem csak az emberek jólétére, hanem a komplett ország jólétére, gazdasági teljesítményére és külpolitikai megítélésére, boldogulására.
Azért tedd már mérlegre a kettőt:
1. Megnyomorítok, tönkreteszek, kifosztok és ellehetetlenítek egy egész országot
2. Pöcs voltam és szemét módon beszéltem a nőmmel.
Érzed, hogy nem egy súlycsoport a kettő?
A helyzet az, hogy azért vesztetek sorozatosan, mert még mindig nem jutott el az agyatokig, hogy nem azért szavaznak a Fideszre, mert buta megvezetett emberek, hanem mondjuk amiatt, mert 2022-ben a fizetések vásárlóereje 20%-kal volt magasabb, mint 2019 végén. Azért mert van 700-800 ezer olyan ember akinek előttük nem volt munkája, nem volt megélhetése.
#9 Forrást kérek ezekről az adatokról! Mert hát ugye pont a 2022-es év a pandémia miatti világválság és az ezzel együtt járó infláció miatti árak elszabadulásától vált híressé/hírhedté. Nézd csak, a KSH alapján 2022. decemberében az infláció 24.5% volt! Tudod mit jelent ez? Hát pontosan a FORINT fizetések vásárlóerejének a béka segge alá zuhanását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!