Ha Vitézy lesz a főpolgármester, nem szállhatok buszra, mert büdös vagyok?
Hajléktalanokra gondolt és teljesen igaza van.
A busz, villamos ne legyen ingyen hajléktalan taxi.
Én egyetemista koromban tapasztaltam olyat, hogy egy hajléktalan belepisilt a buszba és ahogy az kanyarodott, folydogált.Gusztustalan volt.
Én ezért sem használok BKV-t.Vagy gyalog megyek vagy villanyrollerral vagy autóval.
Igen, sőt nyáron betiltja a buszforgalmat. Munkás ruhába meg nem is szállhatsz majd fel. Szegény öltönyös mukik, nekik az a munkaruha, de hát megmondta viktor hogy az írnokokat, fogalmazókat, nem védi meg.
Egybe is cseng a jelöltjével a mondandója.
Alig várom hogy szagellenőrök legyenek a megállókba, mondjuk ha valakin sok a parfüm az még felszállhat vajon? vagy az már büdösnek fog minősülni?
Na majd a bohóc kitalálja milyen előadást akar, bár szerencsére nem lesz megválasztva így egy nyári napon nem kell hazasétálnod ha leizzadtál a 40 fokba hanem felszállhatsz a buszra.
Szerintem akik kifizetik a jegyeket és a bérleteket azok elvárják hogy normális szolgáltatást kapjanak.
Miért volna kötelező fizetnem azért hogy mások szárát és húgyát szagolgathassam?
Azért van különbség egy munkás hónaljszaga és az egy hónapja nem fürdött csöves között is.
Sajnos szagoltam már mind a kettőt, az egyik mellett ülni rossz, a másikkal pedig egy légtérben sem lehet megmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!