Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Vitézy lesz a főpolgármeste...

Ha Vitézy lesz a főpolgármester, a BKK rendészek leszállíthatnak majd egy jeggyel rendelkező utast, ha büdös?

Figyelt kérdés
máj. 5. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem lesz ő főpolgármester.
máj. 5. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt most is megtehetik. Olvasd el az utazási feltételeket.
máj. 5. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

A vonatokról se szedte le amikor közlekedési államtitkár volt pedig tele voltak a vonatok.

Viszont még Szandikát se fogja megelőzni, szóval nem kell félni.

máj. 5. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A BKK utazási feltételei szerint most se utazhatna az, aki zavarja a többi utast, vagy beszennyezi a járművet. Csak nincs, aki ezt betartassa.

[link]

Ha ezt úgy csűröd-csavarod, hogy Vitézy leszállíttatná a buszról a hosszú nap után megfáradt, megizzadt, tisztességes munkás kisembert, akkor olyan jól ki tudod forgatni az ember szavát, hogy jelentkezz bátran a Megafonhoz lejáratóanyagokat készíteni!

máj. 5. 20:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Vitézy demagóg dumájának csak akkor van értelme, ha lesz valami szagteszt. Máskülönben hogy szűrik ki a távolról bűzlő személyeket?
máj. 5. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
4# Nem a "a hosszú nap után megfáradt, megizzadt, tisztességes munkás kisembert" szokták büdösnek tartani, hanem akiről -mosakodás hiányában- már inkább kopik le a kosz. Ugye érted?
máj. 5. 20:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Persze, hogy értem, de még mindig nem értem, hogy szagteszt nélkül ezt hogy különböztetik meg.

máj. 5. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos néha az orroddal is érezheted, akár a jármű túlsó végéből is. Vizuálisan is lehet tesztelni. Valahogy úgy, hogy mindenki távolságot tart az illetőtől, ott van a legtöbb üres hely.

Egy aznapi verejtéknek nincs olyan szaga, hogy nem lehet megmaradni a közelében. Aki nem így gondolja, az járjon kocsival, vagy gyalog.

máj. 5. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezen a véleményen vagyok. Szövegértés egyes.

máj. 5. 21:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Tehát akkor lesz valamilyen szagteszt és leszállítják ezeket az utasokat. Köszönöm a válaszokat. Ezek után nem kívánok Vitézyre szavazni.

máj. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!