Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most voltaképpen annyit...

Most voltaképpen annyit sikerült összeszedni MP-ről hogy "büdös a nyuggerek szája" meg hogy vegyen magának másik unokát?

Figyelt kérdés

Ezen csak én nem lepődöm meg?

Ha például azt hallanák néhányan miket mondok én vagy a munkatársaim/barátaim egy magánbeszélgetésben akkor sokakat már elástak volna a hátsó kertben?

Tényleg ilyen nagy dolog ez hogy ebből kell politikát csinálni?

Mintha egyébként akár az Orbán vagy bárki nem mondana olyan ami nyilván valóan rossz színben tűnteti fel.

Szerintem akkor van értelme ezeknek a hangfelvételeknek ha bűncselekmény gyanúja merül fel általa.

Hová sűllyed még a magyar politika?

nov. 13. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#9 Érdekes, valamiért mégsem azok szavaznak a Fideszre akiket felsorolsz, hanem a munka nélküli cigányok meg a büdös szájú nyuggerek :D
nov. 13. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Teljesen mindegy, mert már az alapkijelentése is hazugság, idézem: "2022-ben a fizetések vásárlóereje 20%-kal volt magasabb, mint 2019 végén"

Aki ezen nem nyerít fel hangosan, az vagy nagyon durván valóságtagadó vagy/és agymosott fideszes.

nov. 13. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!