Ez a "menstruációs szegénység" a feministák/ liberálisok újabb nyugatról importált dobása?
Állítólag vannak nők, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy tampont vegyenek.
Én azt gondolom, hogy ahol ekkora a szegénység ott nem hogy tamponra, de mindennapi betevőre sem telik, tehát egyrészt egész biztosan nem a nyugati életszínvonalú országokról beszélhetünk, másrészt ha ez a helyzet, ott nem a tampont kell ingyenessé tenni, hanem felszámolni a mélyszegénységet.
De mondom, elég nehéz "menstruációs szegénységről" beszélni ott, ahol a borsodi roma kölyök is Samsung okostelefonnal szaladgál.
Másik kérdésem, hogy létezik akkor másfajta szegénység is?
Pl. ingatlanszegénység azoknál a fiataloknál, akiknek nem elég a fizetésük arra, hogy akár egy önerőt összerakjanak maguknak egy lakásra (vannak ők is nem kevesen).
Vagy gépkocsiszegénység, hiszen kellene nekem munkába, de nem engedhetem meg magamnak.
Legyen akkor ingyé a lakás meg az autó is.
"szóval tényleg csak felesleges "liberális hiszti". "
de ez amit előadsz a tankönyvi liberális hiszti
azaz igazi ballibbant mérőverás meg nem tudom hogy hívják azt a dagadtat típusú libsi hiszti
mivel a hímivarsejtek nem a nőből jönnek ki, ezért nem is várom, hogy egy nő megértse...
szerintem inkább a feministák hiszik azt, hogy körülöttük forog a világ, és pont akkor kezdenek el megbolondulni, amikor a fiatalon kapott feltétlen rajongás kezd elmúlni, és már majdhogynem annyit kell teperni a figyelemért, mint egy férfinak.
vagy a másik eset, amikor iszonyatosan ronda volt mindig is, és ezért gyűlöli a férfiakat, mert a mai napig a fiatlon meg nem kapott figyelem, amit a nőtársai megkaptak, de ugye a férfiak felszínes hülyék, akik nem látják az értékes lelkét a zsírpánák alatt
"Te meg nem halnál bele, ha levinnék a tamponok ÁFA-ját mondjuk 5%-ra."
Attól még egy fillérrel nem lenne olcsóbb, az ár ugyanis nem az ÁFA tartalomtól függ, hanem a mennyiségtől.
"Attól még egy fillérrel nem lenne olcsóbb, az ár ugyanis nem az ÁFA tartalomtól függ, hanem a mennyiségtől."
Akkor jó lenne ha a cigi, pia, és a pacal áfáját felvinnék 300%-al. Úgy se lenne drágább tőle....
ezek mind jövedéki termékek
a pacallal meg nincs semmi baj, csak ne zabálj belőle annyit mint antoni rita
"Ugyanezek a feministák kiröhögik azt a férfit, aki a válás miatt elvesztette mindenét és cinikusan azt mondják neki, hogy biztos megérdemelte."
Ezeket a baromságokat honnan szeditek?
"Ezek szerint voltál már elvált férfi, hogy te jobban tudod, mit tapasztalnak?"
Miért, te voltál, és kiröhögtek a feministák?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!