Ez a "menstruációs szegénység" a feministák/ liberálisok újabb nyugatról importált dobása?
Állítólag vannak nők, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy tampont vegyenek.
Én azt gondolom, hogy ahol ekkora a szegénység ott nem hogy tamponra, de mindennapi betevőre sem telik, tehát egyrészt egész biztosan nem a nyugati életszínvonalú országokról beszélhetünk, másrészt ha ez a helyzet, ott nem a tampont kell ingyenessé tenni, hanem felszámolni a mélyszegénységet.
De mondom, elég nehéz "menstruációs szegénységről" beszélni ott, ahol a borsodi roma kölyök is Samsung okostelefonnal szaladgál.
Másik kérdésem, hogy létezik akkor másfajta szegénység is?
Pl. ingatlanszegénység azoknál a fiataloknál, akiknek nem elég a fizetésük arra, hogy akár egy önerőt összerakjanak maguknak egy lakásra (vannak ők is nem kevesen).
Vagy gépkocsiszegénység, hiszen kellene nekem munkába, de nem engedhetem meg magamnak.
Legyen akkor ingyé a lakás meg az autó is.
#2 így van, nekik ez segítség. De én is nem a segítő szándékot látom, hanem megint csak a feministák egy újabb alattomos próbálkozását arra, hogy teret nyerjen az ideológiájuk.
Mondom még egyszer, nem bizonyos dolgokat kell ingyenessé tenni, hanem a mélyszegénységet felszámolni.
Ahol tamponra nem telik, ott nem telik ételre sem.
Elmész fodrászhoz, fogorvoshoz, pszichológushoz, és lesz csajod. Ha lesz csajod, csökken a frusztrációd, és nem leszel ilyen ellenséges, talán még a széljobbal is szakítasz, ha rájössz, hogy téged is szerethet valaki.
Egyébként létezik a menstruációs szegénység, ami nem azt jelenti, hogy ne lenne másfajta, hanem azt, hogy ez a szegénység egyik megjelenési formája, amivel ugyanúgy foglalkozni kell, mint a rossz táplálkozással, vagy a társadalmi kirekesztettséggel. Ebben semmi feminizmus nincs.
#6 na megérkezett a tipikus baloldali kommentelő, aki szerint minden ellenvélemény mögött egy incel lapul. :D
Mint ahogy a nácik is minden mögött egy zsidót sejtettek.
#8 az internet is többe kerül ennél az összegnél vagy amit cigire elkölt az ember.
Nehéz felfogni neked is látom, hogy nincs "menstruációs szegénység", hanem szegénység van. De aki 3-4 ezer forint kiadást nem tud megengedni magának Európában, ott az illető munkaundorával vannak inkább bajok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!