Ez a "menstruációs szegénység" a feministák/ liberálisok újabb nyugatról importált dobása?
Állítólag vannak nők, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy tampont vegyenek.
Én azt gondolom, hogy ahol ekkora a szegénység ott nem hogy tamponra, de mindennapi betevőre sem telik, tehát egyrészt egész biztosan nem a nyugati életszínvonalú országokról beszélhetünk, másrészt ha ez a helyzet, ott nem a tampont kell ingyenessé tenni, hanem felszámolni a mélyszegénységet.
De mondom, elég nehéz "menstruációs szegénységről" beszélni ott, ahol a borsodi roma kölyök is Samsung okostelefonnal szaladgál.
Másik kérdésem, hogy létezik akkor másfajta szegénység is?
Pl. ingatlanszegénység azoknál a fiataloknál, akiknek nem elég a fizetésük arra, hogy akár egy önerőt összerakjanak maguknak egy lakásra (vannak ők is nem kevesen).
Vagy gépkocsiszegénység, hiszen kellene nekem munkába, de nem engedhetem meg magamnak.
Legyen akkor ingyé a lakás meg az autó is.
imádom, amikor a türelmes nyitott párbeszédre az agreszív vörösfejű feministák 0%-al és gyűlölettel válaszolnak
és ezek akarnak kormányra kerülni :DD
Na persze! Bolti márkájú női egészségügyi betét és tampon egy csomag közel 1000ft-ban kerül. És nincsen pénze havi 1x1000ft betét és tamponra. 1 év 12 hónapból áll, 12x1000ft tehát évi 1x12000ft-ja nincsen. Közelében keressen 1-ri alkalmi munkát amire kapni fog 10 valahány ezer ft ezzel meg lesz oldva problémája. :_D
Üdv: ex bolti dolgozó.
#36 az is érdekes, hogy amíg a Telex-444 be nem dobta ezt a külföldről importált témát, addig eszébe se jutott egyik liberális libának se, hogy ő ingyen kapjon valamit csak azért, mert nő. Most már természetesnek veszik, sőt elnyomásként élik meg, hogy nincs ingyen.
Ez az eredménye az agymosásnak.
41; azt képzeld el anyukám (remélem, megjött már a klimaxod, így nem kell tampont venned), hogy én meg férfi vagyok és akaratom ellenére vennem kell kotongumit, mert valahogy mindig tőlem várják a nők, hogy védekezzek. Mi van, ha nem tudom megvenni? Kotongumiszegénység.
De ennem is kell, amit nem értem, miért nincs ingyen. Van, aki nem tud enni sem, nemhogy tampont venni. Élelmiszerszegénység.
De olyan is van, aki sokadjára sem fogja fel, hogy miről beszélek, és csak ismételgeti ugyanazokat a butaságokat, amiket előtte. Értelmi szegénység.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!