A homofóbia a társadalom számára hasznos dolog?
"Mert eleve lehetetlen a gyermekvállalást célnak kitűzni, így értelmetlenné válik a házasság. "
1. A házasságnak nem feltétlen célja hogy gyerek legyen belőle.
2. Is mi van akkor ha NEKED értelmetlen? Ők miért nem köthetik meg?!
Jaja, én is ezt mondanám.
De, a házasság célja a törvényes szexuális kapcsolat, amely a gyermeknemzésre irányul. Ha később kiderül, hogy természetes úton nem lehet gyermek, az nem azt jelenti, hogy el kell válni.
Nem én tiltottam meg, hogy megházasodjanak, én csak elmagyarázom neked, hogy miért nem engedik.
Ti kérdeztetek a Bibliáról. Bibliai törvény szerint a szex csak házasságon belül törvényes. Isten pedig azért teretmett minket szexuális lényeknek, hogy tudjunk szaporodni.
Szerinted mi a házasság célja?
Sem az LMBTQ sem a homoszexualitás nem fér bele a keresztény értékrendbe.Az érintettek homofóbiát kiáltanak jogukban áll,megjegyzem a keresztényeknek nem csak őket tekintik bűnben élőknek ott vannak a paráznák,gyilkosok is.
Érdekes módon a paráznák,gyilkosok nem toporzékolnak azért mert ők most hú de megvannak bélyegezve.
Nem a szerelem köti őket össze? Miért nem elég, hogy szerelmesek és együtt vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!