Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
Pedig szerintem egyszerű a képlet.A bankok csőd előtt állnak, mivel a nyersanyagok kezdenek akadozni ,ami a gazdaság összeomlását jelzi.Ráadásul a kelet is biztos bele szól már az export importba.
Ami azt jelenti, hogy a Bankok tovább nem akarnak minket fent tartani.
A banki digitalizálás arról szólhat,hogy egy új rendszerváltás a megy át, ami tovább tudja a bankokat tartani.
Ez a rendszer arról szól, hogy nem fog kelleni tovább se vállalkozó, se fogyasztó, csak fenntartó réteg.
Ez a fenntartó réteg tulajdonképpen gazdálkodó meg rabszolga lesz ,aki dolgozni fog csak.
A többi emberre akire nincs szükség, azt ilyen vagy olyan módon kiírták Oltással vagy vírusokkal.
Tulajdonképpen a vagyonunkra fáj a fogunk, amit ott felépítettünk, az ép maradjon.
Én valami ilyesmit látok az egész mögött.
Persze a kérdező azonnal szételemzi :D
Azért volt 3o éves "béke" ,hogy felépítésük azt amire oda jutunk ,hogy a bankok már nem tudják tovább ezt csinálni.Eddig kellettünk.
Most ,hogy ebbe kelet bele e szól majd, kiderül.De valamiért az ukrán szituáció nem tetszik.
Figyelj ,nem tudom.Akár hogy gondolkozom, ha nem most , 1o-2o év múlva, de szerintem vagy háború vagy népírtásnak lennie kell.
Eddig a bankok azon gazdagodtak ,hogy hogy pazarolunk.Most a nyersanyagok fogyóban vannak.Így egyre nagyobb veszekedések lesznek bizonyos anyagokért.Szóval előbb utóbb gazdálkodni kell sok mindenből.Tehát a nyersanyagok egyre fontosabbá válnak.Normális ,hogy nem akar tovább fogyasztói réteget ,ha azok veszteséget fognak produkálni.
Tehát az azt jelenti ,hogy ennek a fajta gazdaságnak már csak "órái" vannak.Ha a bankok ezt túl akarják élni, át kell kalkulálni mindent.
Valami trükk van ebbe a covidba.De ezért kellene az embereknek beszélgetnie erről.
„Az orosz fickó nem az oltásról beszélt ,hanem hogy a covidot azért találták ki hogy népirtás legyen.”
És mire alapozta ezt az egész agymenését?
Majd két éve, amikor ez az egész megjelent, a hozzád hasonló konetósok azt állították, hogy a vírust rászabadították az emberekre, hogy kiírtsák őket, mert túl sokan vagyunk. Hiába mondtuk, hogy ez a vírus ahhoz túl gyenge, és jóformán csak a népszaporulathoz már hozzá nem járuló örgek táborából szedi az áldozatait.
De aztán megjelent az oltás, az lett a főellenség. A korábban emberírtónak titulált vírus már csak ürügy lett, hogy beadhassák a vakcinát, mert a vakcina az emberírtó szer. Már kezd az is körvonalazódni, hogy a vakcinával is elmarad az emberírtás, hisz be lett oltva a Föld lakosságának fele, mégsincsenek hullahegyek.
Hallottam már egyébként ennek a konteónak egy továbbfejlesztett változatát, hogy az oltás majd csak egy később elengedett vírussal találkozva fejti ki halálos hatását. Vagyis elengedtek egy vírust, ami csak ürügy, hogy beadjanak egy szert, ami egy később elengedett másik vírussal együtt lesz halálos. :D
“Azért törölnek valamit mert baromság???:D Hát barátom ,akkor a fél internetet kellene törölni :D”
Például az is lehet az oka, de amire céloztam az, hogy attól még, hogy törölnek valamit az internetről, még nem fogja azt jelenteni, hogy igaz volt.
“A vásárlást azért mondtam, mert ha háború közeleg ,biza minden forint jól jöhet.”
A háború már 70 éve közeleg, és minden évben megmondták, hogy pár éven belül kitör.
Most az orosz-ukrán konfliktus (amit már tavaly szeptemberre is mondtak, hogy kitör a háború) előtte Izrael-Palesztina, előtte Irán-USA, előtte az Iszlám Állam, előtte Grúzia-Oroszország, előtte Afganisztán, előtte Irak, még előtte megint az oroszok, ukránok.
Aki vevő rá, az behaluzza, hogy az egész nem lehet véletlen, hogy pont most, a koronavírussal egy időben, pedig korábbi, koronamentes időkben is folyamatosan voltak konfliktusok.
Ugyanaz, mint amikor valaki megkapja az oltást, 1 hét múlva meg infarktust kap. Korábban is volt, hogy minden előjel nélkül infarktust, agyvérzést, rosszullétet kaptak az emberek, de amígy nem volt oltás, addig nem volt mire fogni.
“Na de jó.Lesz majd szerintem bizonyíték előbb utóbb mindenre.”
Nézd, ha két év múlva visszajövünk ide, és látjuk, hogy be van oltva jóformán a lakosság egésze, és mégsem murdelt meg jóformán senki, akkor valami olyasmi lesz a válasz, hogy “várjunk még két évet”, vagy hogy “jó, akkor az oltással mégsem ez volt a cél, de akkor is ki akarnak írtani minket, csak majd később”
“Tehát kedves kérdező, tájékoztatásként írtam, amit írtam, nem fenyegetésként. Szóval nem, dehogy, ne aggódj, én nem foglak feljelenteni.”
Fuuuhhh…. Nagy kő esett le most a szívemről! Köszönöm, hogy nem jelentesz fel!!! :D
“Én sok választ írtam neked a napokban, amiken felhúztad magad, meg én sem biztos, hogy mindig normális hangnemben válaszoltam.”
Én nem húztam fel magam egy válaszon sem. A hangnemben nem volt sok kivetnivaló, voltam tanúja nem egy vitának, ami már jóval korábbi szakaszában krvanyázássá fajult. Ez a brigád ebből a szempontból jól teljesít, hogy ez elmaradt (vagy csak a moderátorok végeznek jó munkát. :D)
Melyik válaszokat írtad nekem egyébként? A sok 3 és fél pipa miatt nem egyszerű követni.
“Bár elvileg nem vagyunk ugyanazon a véleményen, nekem tök szimpi egyébként, ahogy megfogalmazod a kérdéseidet.”
De az sem mindegy, hogy miben nem vagyunk egy véleményen.
Eltérhet a véleményünk abban, hogy oltani érdemes-e.
És eltérhet a véleményünk abban, hogy az oltással emberírtást akarnak-e végrehajtani, vagy nem.
A kettő közel sem ugyanaz a szint.
“Én valami ilyesmit látok az egész mögött.
Persze a kérdező azonnal szételemzi :D”
Konkrétan melyik nyersanyagokra gondolsz, amik fogyóban vannak és világméretű konflitushoz vezetnek? Csak mondom, hogy olajtartalékból a jelenleg ismert lelőhelyekkel, jelenlegi technológiával, és jelenlegi kitermelési ütemmel még több, mint 52 évre elegendő tartalékunk van. A 2000-es évek elején ezt a mennyiséget további 40 évre becsülték. Tehát aszerint a becslés szerint még 20 évünk lenne, de időközben annyi lelőhelyet fedeztek fel, hogy még 32 évre elég, és a fogyasztás is nőtt, nem beszélve az új, egyelőre nem túl gazdaságos módon kitermelhető olajpala, olajhomok lelőhelyekről.
Az emberírtást meg miért nem a harmadik világban kezdik? Ők szaporodnak a legnagyobb ütem, az ő fogyasztásuk nő a legnagyobb mértékben. Ma még a 500 millió európai többet fogyaszt, mint 3 milliárd harmadik világbeli, de ez hamarosan változni fog, ahogyan ők is fejldőnek. Ha megakarják előzni a bajt, velük lenne érdemes kezdeni, nem a szaporodni nem akaró fehéremberekkel.
Hát 3o év...igen kedves kérdező.Nem gondolod ,hogy ha 3o évre elegendő olaj van ,ott időben kell lépni:D
Amúgy nagyon benne vagy a dologba.Azé nem kell minden h8rt se elhinni.Az egyik hír azt mondja 2o évre van, a másik 5o...
Ha 3o év, tudod mennyi az??Kiskutya fing.:)
Nem egy nyersanyag és ásványikincs van már kiaknázva és állítólag 2o-3o év alatt teljesen kibányásszák.De mivel ilyen jól informált gyerek vagy, ez után is utánna nézhetsz.
Megkímélt az írastól.Köszönöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!