Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
"Pedig elolvashatják a könyvet. Az hogy a közvéleménnyel nem osztják meg a jelenlegi felméréseket, de fel fel bukkannak érdekes ahogy te mondod random hír ,valami alapja csak van."
Ha a közvéleménnyel szándékosan nem osztják meg, vagy hazudnak, ahogyan fogalmaztál, akkor nem osztanák meg a könyv írójával sem.
Európa palagáz készlete nem új keletű dolog, a kérdés az, hogy mikor engedélyezik a kitermelni, mert jelenleg se nem túl gazdaságos, de cserébe legalább környezetszennyező.
"Az hogy ,csak úgy égetjük a gázt, biza nekem azt mutatja ,hogy van gáz."
Ilyen alapon akkor olajból is van bőven, hisz közel-keleti a háborúk során egy csomó olajkút kiégett.
"Az erekcióval kapcsolatban, pont erről van szóbaratom.Mikor beteg egy ember ,normális ,hogy nincs szexuális étvágya."
Hát pont ezt mondom én is, spanom.
Teljesen normális dolog, hogy kihat arra is, de akkor meg miért kell annyira hitetlenkedni rajta, mintha kb azzal lenne egyenértékű, hogy kinő a hátadból egy kéz?
"Ahogy én elnézem te már a bolgár is beoltanád."
Nem tudom hogy jönnek ide a bolgárok, de már írtam párszor, hogy nem pártolom a kényszeroltást.
"De most hogy így megismertük egymást, mutasd már meg nekem ,hogy tényleg beoltottad e magad vagy sem.
Írja a zöld kártyákon a születésnapod dátumát?"
Kétszáz kommenten keresztül arról szólt a történet, hogy a kérdező alig várja a negyedik oltását, erre most neki kell állnia bizonygatni, hogy kapott-e már. :D
Mit bizonyít, ha válaszolok, ha nincs kártyám, akkor megkérdezek valakit, akinek van, és csá.
A magyar védettségi kártyán (gondolom erre gondolsz) nincs rajta a születési dátum, az Uniós Igazolványt nem igényeltem meg, de úgy tudom azon rajta van.
"huha ilyet ne kérdezz mert még azt fogja mondani hogy megánügye ne érdekeljen."
Mióta vagy itt a kommentmezőben? Már nem egyszer szóba került, hogy be vagyok oltva, soha nem titkoltam.
"Amúgy ha így haladunk megdönti az egy kérdés alatt legtöbb válasz rekordot"
Ahhoz fel kell kötni a gatyánkat, mert én láttam már olyan kérdést is, ami alatt 9000+ komment volt. :)
Na most hirtelen mégiscsak van gáz???:D
Bolha akart lenni .
Jó léptem.
Na most akkor mégsem hazudik a háttérhatalom? :D
"Jó léptem."
Hallottuk már egy párszor, de még mindig itt vagy. :D
És ha kötelezővé tennék, beoltatnád magad?
Ne tőlem kérdezd, én sem tartom indokoltnak, hogy beoltassa magát.
Azok tartják annak, akik kötelezővé akarják tenni. Miért érdekelné őket, hogy test elleni dúrva erőszak? Olvashattuk itt a kommentmezőben is, hogy emberirtást akarnak az oltással, akkor majd pont egy ilyen erőszaktól riadnának vissza?
Nos, ha kötelezővé teszik, akkor mit fogtok tenni?
Katona vagyok így nekem kötelező volt sajnos (hála istennek engem nem a kórházakba küldtek mert csak rosszat hallottam arról hogy ott hozzánk hogy viszonyulnak az emberek)
És itt a dilemma mindig katona akartam lenni (6 éve vagyok az) de ezért kötelező beoltatnod magad na most szereljek le csak ezért azt nem akartam de beoltatni se akartam magam.
Dehát győzött a vágy hogy ott maradhassak.
És ha mondjuk munkavállaláshoz teszik kötelezővé az oltást? Nem lesz jövedelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!