Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
 231/282 A kérdező kommentje:

„A hírekre nem szabad alapozni.Meg egy épeszű ember sem ugrik kútma mert azt mondják neki.”

Szabad hírekre alapozni, csak a megfelelő forrásból. Mi köze annak a kútba ugráshoz, hogy valaki a hírekre alapoz? :)

“De a környezetemben hallgatok a legjobban.Az nem hazudik.Csak egy példa ,ugye egy albán fickótól bérelem a lakást.”

Tegyük fel, hogy te kint Szerbiában találkozol egy Magyarországról jött emberrel, és elkezdtek beszélgetni a magyar életszínvonalról. Ha az az ember vérfideszes, akkor azt mondja, hogy minden a legnagyobb rendben, szárnyal a gazdaság, ha ellenzéki, akkor meg arról számol be, hogy a lakosság fele éhezik. Két teljesen ellentétes álláspontot is elhinnél attól függően, hogy épp véletlen milyen politikai beállítottságú emberrel beszélsz.

“Tavaj vagy tavaj előtt arról volt szó koszovóban ,hogy újra nyugtalanság van és háborúzni akar mindenki. Az csak egy hír”

Most találkozol egy oltásellenessel az utcán, lehet azt fogja mondani, hogy mindenkinek elege van és tüntetni akar, egy oltáspárti meg azt mondja, hogy ez csak szűk rétegre igaz, de nekik is csak a fotelből jár a szájuk. Most akkor melyik az igaz?

Egyébként mikor volt ilyen hír? Nem emlékszem, hogy lett volna szó ilyenről tavaly, vagy tavaly előtt. Rákerestem a korábbi hírekre, de semmit nem találtam arról, hogy Koszovó háborúzni akar. Tudnál linkelni erről a “hírről”, ha egyáltalán létezik?

“Megismertem pár évvel ezelőtt egy magyar srácot, aki a közelkeleti háborúk érdekelték.Tudod mit mondott?Elkezdett ottani chat oldalakra menni és faggatta az ottlévőket.Akkor döbbent rá ,hogy a hírekben szinte mindenki hazudik.”

Most nem mondtál igazából semmi konkrétat, csak a szokásos “hírek hazudnak” mantra, de a lényegről szó nem esik.

- Mit mondtak neki a közel-keletiek pontosan, milyen híreket cáfoltak meg?

- Honnan vetted, hogy tavaly/tavaly előtt Koszovóban mindenki háborúra készül?

- Honnan veszed, hogy Európa alatt földgázmező van?

- Honna veszed, hogy Svédország és Norvégia alatt olajmezők vannak, amik az oroszoké?

“Hidd el a Covid statisztikákat is hamisítják.”

Ha hamisítják, akkor mi a valóság? Nekem van olyan ismerősöm, aki 2020 tavaszán azt mondta, hogy a kormány szándékosan titkolja a covid-halottak számát, hogy jobb színben tűnjön fel. Egy évvel később meg már azt, hogy a kormány szándékosan több halottat hazudik, hogy fenntartsa a pánikot. Egy év alatt bekövetkezett egy pálfordulás, hogy akkor a kormány több, vagy kevesebb halottat hazudik-e, csak az a rész maradt meg makacsul, hogy a kormány hazudik.

“Az a baj a te állítasoddal ,hogy miért kell ellenzék egy oltásra.”

Az én állításom, hogy az oltással nem akarnak népirtást véghez vinni. Erre az állításra szerinted az egy cáfolat, hogy vannak akiknek nem tetszik az oltás? :D

“Ráadasul csak találgatsz te is.Semmit nem tudsz ,hogy mi folyik a háttérben.”

Nem, én nem találgatok, hanem megpróbálom elmagyarázni neked, hogy a te találgatásod az emberirtó vakcináról miért hülyeség.

“Mikor csináltak egy oltásról ekkora ügyet.”

Bármikor csináltak volna, ha megjelenik egy új széleskörben használt oltás. Jó hogy nem azt kérdezed, hogy a maszkhordásból mikor csináltak ekkora ügyet. Amíg nem volt bevezete a maszkhordás, kinek lett volna oka hőbörögni miatta?

“De szeretném ezt most már végleg befejezni. Ennek se vége se hossza... Köszönöm a megtisztelő figyelmedet! További szép estét!”

Öcsém, te már legalább ötödjére búcsúzol, de még egyszer nem bírtál leállni. Hányszor akarsz még segget csinálni a szádból? :D

2021. dec. 8. 19:30
 232/282 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most ezek szerint ,amit írtál ,te is csak politikai nézetből döntöttél úgy ,hogy beoltottad magad...

Gratulálok.Na ezt nevezik kútbaugrásnak.

Először is ,ha meg akarsz tudni valakitől valamit, úgy állj hozzá mint ember, nem mint szimpatizáns.

Na majd napokban ,előkotrok egy két könyvet, és ígérem neked le fogok fotózni pár olyan oldalt ,ami ezeket "bizonyítja".Bár te úgy be vagy zsongva ,hogy semmit nem akarsz meghallani, csak azt ami a te igazadat véddi.

Jó ,jó.Ígérem befejezem, csak még hadd küldjék egy két képet.Kíváncsi leszek akkor mit fogsz mondani.Hogy fotózzam le az összes könyvet amit olvastam, vagy hírt amit olvastam az elmúlt 1o évben???Nem tudom mit vársz?De igazad van,játszik végig!:))

2021. dec. 8. 20:10
 233/282 A kérdező kommentje:

„Akkor most ezek szerint ,amit írtál ,te is csak politikai nézetből döntöttél úgy ,hogy beoltottad magad... Gratulálok.Na ezt nevezik kútbaugrásnak.”

Már megindokoltam nem egyszer, hogy miért oltottam be magam, csak hát ismét az a fránya szövegértés probléma… :D

Miből jutottál arra a következtetésre, hogy politikai nézetből oltottam be magam?

“Először is ,ha meg akarsz tudni valakitől valamit, úgy állj hozzá mint ember, nem mint szimpatizáns.”

Itt nem arról van szó, hogy te hogyan állsz hozzá ahhoz az emberhez, hanem arról, hogy az az ember hogyan áll hozzá a dolgokhoz. Ha ő pártszimpátiából ad neked egy szubjektív választ, akkor te hiába tekintesz rá “emberként”, nem pedig pártszimpatizánsként.

“Bár te úgy be vagy zsongva ,hogy semmit nem akarsz meghallani, csak azt ami a te igazadat véddi.”

Épp ellenkezőleg. Én olyan dolgokat akarnék meghallani végre, ami a te igazadat védi! De nem tudtál hozni semmit, csak valami (talán nem is létező) orosz fickót. :D

Ja és még valami, amiket szeretnék meghallani végre:

- Mit mondtak neki a közel-keletiek pontosan, milyen híreket cáfoltak meg?

- Honnan vetted, hogy tavaly/tavaly előtt Koszovóban mindenki háborúra készül?

- Honnan veszed, hogy Európa alatt földgázmező van?

- Honna veszed, hogy Svédország és Norvégia alatt olajmezők vannak, amik az oroszoké?

Ezekre kotorjál választ.

2021. dec. 8. 20:31
 234/282 anonim ***** válasza:
100%
Igen is főnök ,meglesz a válasz!!!
2021. dec. 8. 20:47
 235/282 anonim ***** válasza:
100%

Koszovóról.Ez csak egy cikk.Millió ilyen van.

[link]

2021. dec. 8. 21:10
 236/282 anonim ***** válasza:
100%
És olvasd el rendesen...NEM HIVATALOS ÉRTELSÜLÉSEK SZERINT!!!
2021. dec. 8. 21:11
 237/282 anonim ***** válasza:
100%
Napokba a többit is megkeresem.ígérem baratom
2021. dec. 8. 21:12
 238/282 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy a skandináv olajat bizonyos orosz emberek megvették de Norvégia nem engedi kitermelni az olajat, azt hiszem egy könyvben olvastam.De még próbálom megtalálni.

Illetve a gázlelőhelyet Európa alatti hírt egy könyvben olvastam ,amit holnap mindenképp el fogom küldeni neked.

2021. dec. 8. 21:16
 239/282 A kérdező kommentje:

#234-#238

"Koszovóról.Ez csak egy cikk. Millió ilyen van."

Ez még nincs két hónapos, te meg tavaly és tavaly előttről beszéltél.

"És olvasd el rendesen...NEM HIVATALOS ÉRTELSÜLÉSEK SZERINT!!!"

A nem hivatalos információk szerint... hasonló akció zajlik Zvečanban is.

Tehát a cikk nem teljesen egészében nem hivatalos információk alapján írodott, hanem az a nem hivatalos értelsülés, hogy a Zvečan nevű településen is zajlik-e hasonló.

Egyébként meg ha kiírják egy cikkre, hogy nem hivatalos információk szerint íródik, az korrekt, mert figyelmezteti az olvasót, hogy fenntartással kezelendő.

"Napokba a többit is megkeresem.ígérem baratom"

Ez a beszéd, tesó! :D

2021. dec. 8. 21:42
 240/282 anonim ***** válasza:
95%

Bakker haver ,te nagyon naív ember vagy :D

Ilyen emberek kellenek a politikához!

2021. dec. 9. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!