Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/282 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem kell ennyire a szívedre venni.Nem jó az egészségnek.Csak megosztjuk egymás véleményét, aztán lesz ami lesz :D
2021. dec. 7. 20:38
 222/282 A kérdező kommentje:

"Hát 3o év...igen kedves kérdező.Nem gondolod ,hogy ha 3o évre elegendő olaj van ,ott időben kell lépni:D"

Milyen 30 év? :D

Elfelejtettem, hogy nem egy a szövegértés. 52 évről írtam, és ebben nincsenek benne a jelen technológiával még nem túl gazdaságosan kibányászható olajpala és olajhomok készletek.

Melyik hír mondja, hogy 20 évre elegendő van? Linkeld. :)

"Nem egy nyersanyag és ásványikincs van már kiaknázva és állítólag 2o-3o év alatt teljesen kibányásszák."

Akkor te itt most mit csinálsz, ha nem híreknek hiszel? :D Ne higyjek a híreknek, de te hírekre alapozva mondasz valamit.

Melyik ásványkincsek fogynak el 20-30 éven belül?

"De mivel ilyen jól informált gyerek vagy, ez után is utánna nézhetsz."

Te vagy a jóinformált gyerek, annyira jól informált, hogy szerinted 10-20 éven belül háborúk meg népírtások lesznek a nyersanyagért. Meg persze a coviddal is népírtás folyik, mert egy orosz fickó mondta. :D

2021. dec. 7. 20:44
 223/282 A kérdező kommentje:

"Amúgy nem kell ennyire a szívedre venni.Nem jó az egészségnek."

Ezt a dumát már én elsütöttem, találj ki valami újat. :)

2021. dec. 7. 20:46
 224/282 anonim ***** válasza:
100%

Általában véve könyvekből olvasok, de természetesen azok legtöbbje is mind csak privát vélemény.Tehat nem igazolt.Ahogy a hírek sem.A legtöbbjét nem is tudod ellenőrizni, honnan jön és miből.Amit "tudok"annak kb 9o % könyvek és hírek.De sosem állítottam hogy nekem van igazam.Csak ,hogy SZERINTEM ez a helyzet.

Az áll8tasok szerint ,pl Európa alatt gázmező van.Svédország még Norvégiába meg még olajmezők is vannak ,amit állítólag az oroszok megvettek.

Ezt reggeltől estig folytathatnánk.Sosem lesz vége.

Azt viszont te is tudod, hogy ennek a falra gazdaságnak már nincs nagy jövője.

De rád kell hagyni.Minden esetre ,jó hogy végre valaki kutatható és olvas.De ne ugorj mindennek neki ,csak azért mert valaki ezt és ezt mondta.Csak egy jótanács!

2021. dec. 7. 21:04
 225/282 A kérdező kommentje:

„Tehat nem igazolt.Ahogy a hírek sem.A legtöbbjét nem is tudod ellenőrizni, honnan jön és miből.”

Ez nincs így, a híreket általában megerősíti több független szervezet, nem csak annyi, hogy XY mond valamit, és felrakja a netre, aztán ha valótlanságot közölnek megy a sajtóper akár. A hírek valóságtartalmának általában utánajárnak újságírok, vagy ebben érdekelt emberek, aztán ha tévesnek bizonyult, azt is leközlik, és övéké a látogatottság.

“Amit tudok annak kb 90 % könyvek és hírek.”

Pedig korábban azt írtad, hogy te mindent a környezetedből veszel. És buta, aki a híreknek hisz. :D

“De sosem állítottam hogy nekem van igazam.Csak ,hogy SZERINTEM ez a helyzet.”

Én meg kérdeztem, hogy ha szerinted így van, akkor miért van az, hogy….? Aztán süket maradt a vonal.

“Az állítasok szerint ,pl Európa alatt gázmező van.Svédország még Norvégiába meg még olajmezők is vannak ,amit állítólag az oroszok megvettek.”

Ki állítja ezeket? Hol olvastad?

“Azt viszont te is tudod, hogy ennek a falra gazdaságnak már nincs nagy jövője.”

Senki nem titkolja, hogy a jelenlegi életformánkat nem folytathatjuk a végtelenségig, és kontollálni kell a lakosságszámot, CO kibocsátást, stb, de ebből még nem következik az, hogy ebből emberírtás lesz, a maradék ember meg rabszolgasorba taszítva.

“De rád kell hagyni.Minden esetre ,jó hogy végre valaki kutatható és olvas.De ne ugorj mindennek neki ,csak azért mert valaki ezt és ezt mondta.Csak egy jótanács!”

Dehát pont te csinálod ezt. :D Te alapozod az emberirtásos történeted, arra hogy valami orosz fickó, meg más konteós guruk mit makogtak. Miért nem fogadod meg a saját tanácsod? :)

2021. dec. 7. 22:27
 226/282 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, Szerbiában nőttem fel.Hidd el sok mindent megéltem és láttam.A hírekre nem szabad alapozni.Meg egy épeszű ember sem ugrik kútma mert azt mondják neki.

A híreknek se a könyveknek nem hiszek.Ahhoz ,hogy valamit megértsék ,több könyvet elolvasok, a hírek között is úgy olvasok hogy kiszűrjem belőle amit lehet.De ennek nincs s1oo % alapja.De a környezetemben hallgatok a legjobban.Az nem hazudik.Csak egy példa ,ugye egy albán fickótól bérelem a lakást.Tavaj vagy tavaj előtt arról volt szó koszovóban ,hogy újra nyugtalanság van és háborúzni akar mindenki.Megkérdeztem a fickót, aki elég sűrűn megy haza.Azt mondta semmi féle ilyen helyzet nincs koszovóban.Az csak egy hír.Megismertem pár évvel ezelőtt egy magyar srácot, aki a közelkeleti háborúk érdekelték.Tudod mit mondott?Elkezdett ottani chat oldalakra menni és faggatta az ottlévőket.Akkor döbbent rá ,hogy a hírekben szinte mindenki hazudik.

Hidd el a Covid statisztikákat is hamisítják.

Az a baj a te állítasoddal ,hogy miért kell ellenzék egy oltásra.Mikor csináltak egy oltásról ekkora ügyet.Ráadasul csak találgatsz te is.Semmit nem tudsz ,hogy mi folyik a háttérben.

Semmi se nem az aminek látszik.De szeretném ezt most már végleg befejezni.

Ennek se vége se hossza...

Köszönöm a megtisztelő figyelmedet!

További szép estét!

2021. dec. 7. 22:46
 227/282 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy kis kiugrásnak had ajánljak egy könyvet.Megvásárol újságírók címmel.Ha negyede igaz amit ez állított, biza nem jó úton járunk.
2021. dec. 7. 22:48
 228/282 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként így ötletet adva, aki tud jól angolul, menjen valamilyen koreai vagy afrikai chat oldalra és faggasa ki a ott lévőket a koronáról.Szerintem többet tudtok meg.
2021. dec. 7. 23:04
 229/282 anonim ***** válasza:
64%

[link]

ezt csak így itt hagyom

2021. dec. 7. 23:41
 230/282 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,a kedves olvasóknak azt kell mondjam, hogy a hírek is olyan mint a rendőrség.A rendőr pénzért védd valakit.Aztán ,hogy az az ember jószándékú e vagy sem, azt a rendőr se nézi.
2021. dec. 8. 08:04
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!