Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/282 A kérdező kommentje:

No para, majd megyünk tüntetni ellene! :D

Nem baj, ha elévült adatokról van szó.

2021. dec. 5. 18:56
 202/282 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem törölték még ezt a posztot,mert jelenleg diszkrimináció folyik, ellenkező esetben már rég a dutyiban ülne kérdező!
2021. dec. 5. 19:18
 203/282 A kérdező kommentje:
Aszongya dutyiban ülnék. :D Egy oltatlanokat triggerelő poszt miatt. :DDD
2021. dec. 5. 19:51
 204/282 anonim ***** válasza:
100%

Öszintén ,én nem egy videót és oldalt mitatnék, ami az oltás ellen szólt, de mindet törölték.Tudom ,mikor elkezdődött az egész, ez két évvel ezelőtt, egy orosz tábornokról jelent meg egy videó,aki azt találta ,hogy az egész népításról szól.

Én tényleg nevettem az egészen ,de másnapra eltünt a videó.Tudom mennyi baromság terjeng az interneten, még a hírekben, de hogy eltörölnék valamit a netről, sose véletlenül teszik azt.De persze ebbe is bele lehet kötni.A napokban ugyan ilyen videó terjeng ezt, hogy a bankok menteni akarnak ami menthető.Normális ,hogy nem fognak olyannal hencegni ,hogy népírtas van mögötte.De van egy olyan érzésem a hírek között, hogy már háború van a nagyhatalmak között.Ezért van jelenleg probléma az anyagellátással és egyre agresszívebb politikai viták.

Én óvaintenék most mindenkit mindentől.Nem csak az oltastól, de a vásárlástól is.

2021. dec. 6. 08:54
 205/282 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező jól csinálja: kérdezöként nem lehet lepontozni, mert szerintem lassan már mínuszban lenne ennyi együgyű makogás után
2021. dec. 6. 15:48
 206/282 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egyszerű jelentse mindenki bár ennek egy hátránya van nem röhöghetünk a bődületes f@szságain
2021. dec. 6. 16:00
 207/282 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ha törlik a kérdést
2021. dec. 6. 16:00
 208/282 anonim ***** válasza:
100%
Igen, definíció szerint uszításnak számít a posztod szövegezése. De a sajtó harsogó, tömény közösség elleni izgatásával sem történik semmi, tehát ha mág esetéeg fel is jelentenének, nyugodtan alhatsz efelől. Egy darabig legalábbis biztosan.
2021. dec. 6. 17:58
 209/282 A kérdező kommentje:

„Öszintén ,én nem egy videót és oldalt mitatnék, ami az oltás ellen szólt, de mindet törölték.”

Dehogy törölték mindet, még mindig tele az internet oltásellenes tartalmakkal. Az egyik kedvencemet ide, a gyakorikerdesekre is felrakták egy időben rendszeresen,

“Minden oltott 2 éven belül meghal, nincs remény a számukra, kezdhetünk a testek hamvasztására készülni.”, vagy valami ilyesmi volt a szövege.

„Tudom ,mikor elkezdődött az egész, ez két évvel ezelőtt”

Még egy éve sem oltanak a lakosság körében.

“…egy orosz tábornokról jelent meg egy videó,aki azt találta ,hogy az egész népításról szól.”

Tehát az egyik legerősebb alapja a hitednek, hogy két éve láttál egy videót valami orosz tábornokról, aki arról vakerált, hogy szerinte népírtás zajlik. :D

Nem gondolod, hogy a konteós debilek meséi helyett inkább el kellene gondolkodnod, hogy talán mégsincs népirtás, hisz nincsenek még hullahegyek az oltatlanokból?

Én valami olyasmit várnék alátámasztás gyanánt, ami bizonyítja, hogy a vakcinában van valami szándékosan odakevert méreg, vagy hogy százezerszámra hallnak meg az oltás szövődményeiben, de a kormány ezt eltitkolja, vagy valami ilyesmi.

Neked az miért hiteles bizonyíték, hogy XY szerint mi van, de megerősíteni nem tudja, helyette csak spekulál?

“Tudom mennyi baromság terjeng az interneten, még a hírekben, de hogy eltörölnék valamit a netről, sose véletlenül teszik azt.”

Persze, például azért teszik törlik, mert oltári nagy baromság.

“De van egy olyan érzésem a hírek között, hogy már háború van a nagyhatalmak között.”

Hát nem úgy volt, hogy te a híreknek nem hiszel és mindent a környezetedből veszel?

“Én óvaintenék most mindenkit mindentől.Nem csak az oltastól, de a vásárlástól is.”

Csatlakozom! Óvakodjatok az oltástól, és persze a vásárlástól is! A vásárlás veszélyes!!! :D

“Kérdező jól csinálja: kérdezöként nem lehet lepontozni”

Jajj de rossz lenne nekem, ha le lennék pontozva. :D Süt rólad, hogy minden vágyad, hogy nyomd rám pirosat. Mondjuk nem csodálom, hisz aki nem képes érvelni (mint te), annak ez az egyetlen “fegyvere”. :)

“lassan már mínuszban lenne ennyi együgyű makogás után”

Melyik kijelentéseim voltak együgyűek? Ezt már legalább 5x kérdeztem, és eddig az egyetlen válasz az oltások kötelezővé tételére való utalásomat hozta példának. Ami már csak azért is mulatságos, mert ti itt vakcinával való emberirtásról papoltok. Embereket akarnak írtani, de közben emberi jogokra hivatkozva nem lesz kötelező?

“Amúgy egyszerű jelentse mindenki…” “bár ennek egy hátránya van nem röhöghetünk a bődületes f@szságain”

Te már 50 kommenttel ezelőtt is ezen görcsöltél, hogy jelenteni kéne a kérdést, meg töröltetni. A saját érdekedben mondom, hogy kövesd ki ezt a kérdést, nem tesz jót az egészségednek. :D

““bár ennek egy hátránya van nem röhöghetünk a bődületes f@szságain”

Te itt max kínodban röhögsz. :)

Tőled is kérdem, tudnál idézni pár bődületes f@szságot, amit mondtam?

“Igen, definíció szerint uszításnak számít a posztod szövegezése.”

Kik ellen uszítok?

“ha mág esetéeg fel is jelentenének, nyugodtan alhatsz efelől. Egy darabig legalábbis biztosan.”

Tegnap valaki (azóta törölték a kommentet) a védelmébe vette a három pipás kommentelőt, hogy csak viccből írta a dutyis dolgot, és én meg nem értem az iróniát. Gondolom te is csak poénkodsz, és valójában nem vagy egy frusztrált kis nyomi, aki a bíróságra rohanna egy poszt miatt, ugye? Csak hogy nyugodtan aludjak. :)

2021. dec. 6. 20:55
 210/282 anonim ***** válasza:
100%

Az orosz fickó nem az oltásról beszélt ,hanem hogy a covidot azért találták ki hogy népirtás legyen.

Azért törölnek valamit mert baromság???:D Hát barátom ,akkor a fél internetet kellene törölni :D

A vásárlást azért mondtam, mert ha háború közeleg ,biza minden forint jól jöhet.

Na de jó.Lesz majd szerintem bizonyíték előbb utóbb mindenre.

2021. dec. 6. 22:43
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!