Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/282 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kötelező heréltetést vagy legalábbis kémiai kasztrálást is be kéne vezetni hiszen sokan vagyunk és jön a klímakatasztrófa. Ez egy közösségi érdek. Akinek nem tetszik mehet tüncizni majd megunják úgyis.
2021. dec. 4. 18:48
 162/282 A kérdező kommentje:

Akkor ez minden idők legbénább emberírtása. Hanyan haltak meg az oltás következtében a meglévő 4 milliárdból? :)

"NEM fogják kötelezővé tenni, ha addigra felébrednek az emberek, és felkelnek a kovid diktatúra ellen!"

Nem fognak felébredni, csak a fotelből jár a szájuk -> lásd a korábbi "tüntetéseket" a covidiktatúra ellen.

"A kórházak oltottakkal vannak tele, a végtelen sok szövődménye ezeknek a mérgeknek kezd kiütközni rajtuk."

Hát miféle oltásos szövődményekkel kezelnek oltottakat a kórházakban és mennyit?

"Ezek után pedig még a kovidot is elkapják (ebből is látszik, mekkora védelem alatt állnak) és még betegebbek lesznek."

Az oltatlanoknál súlyosabb a lefolyás.

2021. dec. 4. 18:48
 163/282 A kérdező kommentje:

Covid esetén még arra sincs ingerenciájuk, hogy tüncikézni menjenek, nemhogy a tüntetést megunni. :D

2021. dec. 4. 18:49
 164/282 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: köszi, hogy próbálsz fényt hozni a sötét életünkbe... De mi erre nem vágyunk. Ha okos lennél, ezt elfogadod, aztán megvárod, amíg meghalunk a nagy szörnyü covid armageddonban, amiben ugye te védve vagy.
2021. dec. 4. 18:52
 165/282 A kérdező kommentje:

Én nem akarok fényt vinni a sötét elmétekbe, hát én akarom, hogy végre indokolja már meg valaki, hogy hol van az a sok halott, ha egyszer emberírtásról van szó?

Nem a covid fogja elhozni az armageddont, ez ahoz kevés. De a "vakcinás emberirtás" még ennek is apró töredéke. :)

2021. dec. 4. 18:56
 166/282 anonim ***** válasza:
100%

Igen, amíg nem komoly a helyzet, addig sajnos a fotelből, de hidd el, előbb utóbb felállunk!

Az adatoknak nézz utána, talán akkor jobban elhiszed. Csak vigyàzz, milyen forrásból tájékozódsz!

Ha megbántad, hogy oltakoztál, semmi gond, tanulsz belőle, és többször nem mész. ;)

2021. dec. 4. 19:10
 167/282 anonim ***** válasza:
100%
165 hát akkor meg is oldottuk... Elégitsd ki inkább a barátnödet, ne nekem kelljen folyton, amíg te a szót fosod
2021. dec. 4. 19:12
 168/282 A kérdező kommentje:

"Igen, amíg nem komoly a helyzet, addig sajnos a fotelből, de hidd el, előbb utóbb felállunk!"

Mint Protugáliában? Már a védettségi kártya bevezetése előtt is ezt mondtátok. :D

"Az adatoknak nézz utána, talán akkor jobban elhiszed. Csak vigyàzz, milyen forrásból tájékozódsz!"

Képbe vagyok az adatokkal, nyugi.

Tömeges oltásos szövődményekről persze nem tudtál te sem kummantani semmit, ugyanolyan vagy, mint a többi. :)

"Ha megbántad, hogy oltakoztál, semmi gond, tanulsz belőle, és többször nem mész. ;)"

Ugyan miért bántam volna meg? Mert pár fogyatékos itt azt mondja, hogy emberirtó szer?

Az is folyamatban van, nyugi. Nem a kezem kell ahhoz, simán megírok közben egy kommentet. ;)

2021. dec. 4. 19:27
 169/282 anonim ***** válasza:
100%

Brutális ,most jöttem rá ,hogy mind a félelmeit vetítitek ki a másikra.A kérdező azért, mert megerősítést akar a döntésében ,hogy jól választott.Ezért semmi mást nem fogad el válasznak ,csak azt ami az oltást ,vagy a vírussal.Így rá próbálja erőltetni a másikra is ,ezt a félelmet és várakozást, hogy az oltatlanok is féljenek.

Van is az a mondás ,hogy jobb félni mint megijedni.Most egy érzelmi tagadáson vagy.

Az oltatlanok pedig ,most azon frusztráltak, hogy kötelezővé teszik e az oltást.

Mind a félelemtől szól és arról hogy veszekedjünk.

2021. dec. 4. 19:54
 170/282 anonim ***** válasza:
100%
Tuti H megbántad ,hogy beoltottad magad és dühös vagy :)
2021. dec. 4. 20:00
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!