Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
Akkor ez minden idők legbénább emberírtása. Hanyan haltak meg az oltás következtében a meglévő 4 milliárdból? :)
"NEM fogják kötelezővé tenni, ha addigra felébrednek az emberek, és felkelnek a kovid diktatúra ellen!"
Nem fognak felébredni, csak a fotelből jár a szájuk -> lásd a korábbi "tüntetéseket" a covidiktatúra ellen.
"A kórházak oltottakkal vannak tele, a végtelen sok szövődménye ezeknek a mérgeknek kezd kiütközni rajtuk."
Hát miféle oltásos szövődményekkel kezelnek oltottakat a kórházakban és mennyit?
"Ezek után pedig még a kovidot is elkapják (ebből is látszik, mekkora védelem alatt állnak) és még betegebbek lesznek."
Az oltatlanoknál súlyosabb a lefolyás.
Covid esetén még arra sincs ingerenciájuk, hogy tüncikézni menjenek, nemhogy a tüntetést megunni. :D
Én nem akarok fényt vinni a sötét elmétekbe, hát én akarom, hogy végre indokolja már meg valaki, hogy hol van az a sok halott, ha egyszer emberírtásról van szó?
Nem a covid fogja elhozni az armageddont, ez ahoz kevés. De a "vakcinás emberirtás" még ennek is apró töredéke. :)
Igen, amíg nem komoly a helyzet, addig sajnos a fotelből, de hidd el, előbb utóbb felállunk!
Az adatoknak nézz utána, talán akkor jobban elhiszed. Csak vigyàzz, milyen forrásból tájékozódsz!
Ha megbántad, hogy oltakoztál, semmi gond, tanulsz belőle, és többször nem mész. ;)
"Igen, amíg nem komoly a helyzet, addig sajnos a fotelből, de hidd el, előbb utóbb felállunk!"
Mint Protugáliában? Már a védettségi kártya bevezetése előtt is ezt mondtátok. :D
"Az adatoknak nézz utána, talán akkor jobban elhiszed. Csak vigyàzz, milyen forrásból tájékozódsz!"
Képbe vagyok az adatokkal, nyugi.
Tömeges oltásos szövődményekről persze nem tudtál te sem kummantani semmit, ugyanolyan vagy, mint a többi. :)
"Ha megbántad, hogy oltakoztál, semmi gond, tanulsz belőle, és többször nem mész. ;)"
Ugyan miért bántam volna meg? Mert pár fogyatékos itt azt mondja, hogy emberirtó szer?
Az is folyamatban van, nyugi. Nem a kezem kell ahhoz, simán megírok közben egy kommentet. ;)
Brutális ,most jöttem rá ,hogy mind a félelmeit vetítitek ki a másikra.A kérdező azért, mert megerősítést akar a döntésében ,hogy jól választott.Ezért semmi mást nem fogad el válasznak ,csak azt ami az oltást ,vagy a vírussal.Így rá próbálja erőltetni a másikra is ,ezt a félelmet és várakozást, hogy az oltatlanok is féljenek.
Van is az a mondás ,hogy jobb félni mint megijedni.Most egy érzelmi tagadáson vagy.
Az oltatlanok pedig ,most azon frusztráltak, hogy kötelezővé teszik e az oltást.
Mind a félelemtől szól és arról hogy veszekedjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!