Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/282 anonim ***** válasza:
91%

130# itt van

"Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg? "

2021. dec. 4. 13:51
 132/282 A kérdező kommentje:

És ez miért butaság? Úgy gondolod, hogy nincs kilátásban, hogy kötelezővé fogják tenni?

2021. dec. 4. 13:54
 133/282 anonim ***** válasza:
93%

"jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz."

Ha jövő ijenkor lessz még ember rajtad kívül aki komolyan veszi ezt a szart

2021. dec. 4. 14:08
 134/282 A kérdező kommentje:

A kormányt, meg a "háttérhatalmat" eddig sem érdekelte, hogy az emberek mit vesznek komolyan. :)

2021. dec. 4. 14:11
 135/282 anonim ***** válasza:
91%
Ja csak már azok se veszik komolyan akik tudnának kötelezni vagyis a rendőrök meg a honvédek mert ők is átlátják a baromságát a kormánynak meg az ária fajotoknak
2021. dec. 4. 14:13
 136/282 A kérdező kommentje:

A honvédeknél is pont kötelező, és nem volt ellenállás, beoltatták magukat. :D

Nem kellenek rendőrök és katonák ahhoz, hogy kötelezzék. Nézd meg, mennyien voltak a korábbi oltásellenes tüntetéseken is.

Miféle árja faj?

2021. dec. 4. 14:22
 137/282 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, most vegyünk egy példát.A korona helyett ,heréltetni kell, nem eddig oltani.Te inkább azonnal mész levagatni, vagy inkább megteszek mindent annak érdekében ,hogy ne kelljen levágni?

Én nem vagyok beteg, ahogy a környezetemben senki se.Természetesen minden megtörténhet.De nekem az egészség a legfontosabb.Ahkgy a golyóm is.

Te melyiket választod?

2021. dec. 4. 14:32
 138/282 anonim ***** válasza:
91%

136# az aminek ti kéozelitek magatokat

Orbán hitler

Az oltás b*zik meg az SS

Orbán a Main Kampf (nem tudom pontosan hogy kell leírni) helyett alaptörvényel szórakozik

2021. dec. 4. 14:37
 139/282 A kérdező kommentje:

De a kötelező heréltetést nem fogják bevezetni.

Ám ha mégis bevezetnék, akkor természetesen mindent megtennék annak érdekében, hogy ne váhják le, és mennék tüntetni. De itt nem kötelező heréltetésről van szó, hanem kötelező oltásokról. Szerintem a heréléssel ellenben, az oltás nem fogja felborítani az életem, úgyhogy elmennék beadatni, ha arra köteleznek. Valószínűleg sokan mások is így gondolják, hisz az oltás elleni tüntetések nem mozgatnak meg túl sok embert, csak az interneten megy a szájhősködés. Nézd meg Portugália esetét.

Sikerült összeszedni amúgy azokat a butaságokat, amiket a hírekben mondanak, és én elhiszem, szerinted meg nem igaz? :)

Szakadok rajtad. :DDD

2021. dec. 4. 14:47
 140/282 anonim ***** válasza:
100%

De akkor mi alapján döntöttél az oltás mellett?:)

Hát a tüntetés nem igaz?

Vagy az hogy a környezetedben senki sem beteg.Erről se beszélsz.

2021. dec. 4. 14:57
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!