Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/282 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem úgy tűnik főleg hogy más véléményét semmi féle képpen nem fogadod el ami nem baj legyen saját véleményed de egy olyan dologban ahol nincs igazad el kéne
2021. dec. 4. 16:13
 152/282 A kérdező kommentje:

Én elfogadom más véleményét, ha nem baromság. :)

Pl.: ezek a vélemények baromságok:

- A vakcinákkal emberírtás zajlik.

- Coviddal nem kerülnek kórházba emberek.

Én úgy gondolom, hogy nem zajlik emberírtás a vakcinákkal és, hogy be lehet kerülni kórházba vele.

Melyikben nincs igazam szerinted? :)

2021. dec. 4. 16:23
 153/282 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nem gondolod így, még nem biztos hogy nem ez zajlik.

Kedves kérdező, csak dühös vagy, mert beoltottad magad és elbizonytalanodtál a döntésedben.Ezért most bűnbakot keresel.Ha nem így lenne, nem kérdeztél volnan ilyen agresszíven.

2021. dec. 4. 16:53
 154/282 anonim ***** válasza:
100%
És tudod egy dolog akadájoz meg abban hogy jelentsem provokáció miatt a kérdést méghozzá az hogy valszeg a moderátorok is szabályhoz vannak kötve és valszeg nem fognak egy oltás ellenesekhez szóló kérdést törölni lehet akármilyen agresszív
2021. dec. 4. 17:05
 155/282 A kérdező kommentje:

Attól sem fog emberírtás zajlani, hogy te behaluzod.

Nem vagyok bizonytalan egyáltalán, egy pillanatig sem féltem a vakcináktól, és most se félek.

Ugyan mire keresnák bűnbakot? És ki lenne az a bűnbak?

Nem kérdeztem aggresszíven, ti érzitek erőszakosnak a kérdést, mert kilátásba helyezi, hogy belétek nyomják a vakcinát, amitől rettegtek. :D

Szerinted hol érdekel az engem, hogy jelented-e vagy sem? :D

2021. dec. 4. 17:11
 156/282 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, félek az oltástól, mert nem vagyok beteg.

De nem értem ez rajtad mit segít, vagy mit akarsz vele elérni.

Hogy azt mondjam, bátor vagy???Bátor vagy!!!:))

Ha pedig nem félnél, békénhagynád az embereket a butaságaiddal.Éld tovább az életedet, mi meg majd eldöntjük, akarunk e oltást.

Higgadt le, mind félünk.

2021. dec. 4. 17:32
 157/282 A kérdező kommentje:

Már írtam, hogy úgy voltam vele, ha az oltástól kisebb valószínűséggel adom tovább másoknak, és megkapom a védettségi kártyát, akkor nekem megéri.

Mit érdekel engem, hogy bátornak tartasz-e? Egy szurit beadni nem bátorság kérdése, nem attól leszel az.

Ismét kérdem (ezredjére) milyen butaságaimmal? Feltettem egy kérdést a gyakorira. Ha nem érdekel továbbállsz, és békén vagy hagyva. :)

"Éld tovább az életedet, mi meg majd eldöntjük, akarunk e oltást."

Ezen is túl vagyunk már, folyton csak ismételnem kell magam. Felőlem élhetitek, nem érdekel, hogy beadatjátok-e. A kormányok fogják kötelezővé tenni. Sikerült felfognod?

2021. dec. 4. 17:52
 158/282 anonim ***** válasza:
100%
157. Kérdező. Azt hiszed ez a végső valóság? Ez csak színjáték.Az igazság "odaát" van.
2021. dec. 4. 18:12
 159/282 A kérdező kommentje:

Hát mi a végső valóság? Apropó, nem válaszoltál a kérdésemre:

Szerinted is emberírtás zajlik a vakcinákkal?

2021. dec. 4. 18:16
 160/282 anonim ***** válasza:
100%

Emberirtás, ez egyértelmū. NEM fogják kötelezővé tenni, ha addigra felébrednek az emberek, és felkelnek a kovid diktatúra ellen!

A kórházak oltottakkal vannak tele, a végtelen sok szövődménye ezeknek a mérgeknek kezd kiütközni rajtuk. Ezek után pedig még a kovidot is elkapják (ebből is látszik, mekkora védelem alatt állnak) és még betegebbek lesznek. Szegények.

2021. dec. 4. 18:39
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!