Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
Én elfogadom más véleményét, ha nem baromság. :)
Pl.: ezek a vélemények baromságok:
- A vakcinákkal emberírtás zajlik.
- Coviddal nem kerülnek kórházba emberek.
Én úgy gondolom, hogy nem zajlik emberírtás a vakcinákkal és, hogy be lehet kerülni kórházba vele.
Melyikben nincs igazam szerinted? :)
Az hogy nem gondolod így, még nem biztos hogy nem ez zajlik.
Kedves kérdező, csak dühös vagy, mert beoltottad magad és elbizonytalanodtál a döntésedben.Ezért most bűnbakot keresel.Ha nem így lenne, nem kérdeztél volnan ilyen agresszíven.
Attól sem fog emberírtás zajlani, hogy te behaluzod.
Nem vagyok bizonytalan egyáltalán, egy pillanatig sem féltem a vakcináktól, és most se félek.
Ugyan mire keresnák bűnbakot? És ki lenne az a bűnbak?
Nem kérdeztem aggresszíven, ti érzitek erőszakosnak a kérdést, mert kilátásba helyezi, hogy belétek nyomják a vakcinát, amitől rettegtek. :D
Szerinted hol érdekel az engem, hogy jelented-e vagy sem? :D
Én igen, félek az oltástól, mert nem vagyok beteg.
De nem értem ez rajtad mit segít, vagy mit akarsz vele elérni.
Hogy azt mondjam, bátor vagy???Bátor vagy!!!:))
Ha pedig nem félnél, békénhagynád az embereket a butaságaiddal.Éld tovább az életedet, mi meg majd eldöntjük, akarunk e oltást.
Higgadt le, mind félünk.
Már írtam, hogy úgy voltam vele, ha az oltástól kisebb valószínűséggel adom tovább másoknak, és megkapom a védettségi kártyát, akkor nekem megéri.
Mit érdekel engem, hogy bátornak tartasz-e? Egy szurit beadni nem bátorság kérdése, nem attól leszel az.
Ismét kérdem (ezredjére) milyen butaságaimmal? Feltettem egy kérdést a gyakorira. Ha nem érdekel továbbállsz, és békén vagy hagyva. :)
"Éld tovább az életedet, mi meg majd eldöntjük, akarunk e oltást."
Ezen is túl vagyunk már, folyton csak ismételnem kell magam. Felőlem élhetitek, nem érdekel, hogy beadatjátok-e. A kormányok fogják kötelezővé tenni. Sikerült felfognod?
Hát mi a végső valóság? Apropó, nem válaszoltál a kérdésemre:
Szerinted is emberírtás zajlik a vakcinákkal?
Emberirtás, ez egyértelmū. NEM fogják kötelezővé tenni, ha addigra felébrednek az emberek, és felkelnek a kovid diktatúra ellen!
A kórházak oltottakkal vannak tele, a végtelen sok szövődménye ezeknek a mérgeknek kezd kiütközni rajtuk. Ezek után pedig még a kovidot is elkapják (ebből is látszik, mekkora védelem alatt állnak) és még betegebbek lesznek. Szegények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!