Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/282 anonim ***** válasza:

"Vannak is halottak, csak nem túl jelentős létszámban. Influenzajárvány is van, annak is vannak áldozatai, csak olyan csekély látszámban, hogy fel sem tűnik."

Ez vicces mivel naponta többen halnak meg influenzába mint ebbe a gyenge spanyol nátha utánzatba Magyarországon hány halott is van? 400 valamennyi nem tudom pontosan aha mennyiből 9 millió emberből az a 400 is úgy jött össze hogy azt is bele számolják aki egyszer elkapta átesett rajta és meghalt full másba a tényleges covid általi halálok száma 50 fő és sokat is mondtam (pl ott van nagymamám meghalt 93 évesen már 10 éve 2 naponta vinni kelett a megyeire és a covid idején halt meg de akkor se abba egy 93 éves emberről beszélünk aki 10 éve már rendszeres orvosi ellátással tudott élni.

119# amúgy nem fura hogy a mostani magyar parlamentet rá lehet húzni hitlerre

1. Van nem egyről könyv (hitler írt magáról)

2. Készült az egyikről film

(hitlerről is készült)

3. Utálja a nyugatot

(hitler gyűlölte a nyugatot)

4. Ami még nem következett be de meg fognak halni egyszer

(hitler..... Meghalt és jobb is kett németországban az élet mármint nem az NDK-ban bár ott is)

2021. dec. 4. 08:57
 122/282 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, akkor most mért gondolod ,hogy nincs terv.Na de mesélj nekem a rendszerünkről.Szerinted miről szól?Mi a célja?
2021. dec. 4. 09:00
 123/282 A kérdező kommentje:

#119, #120, #122

„Nem értem Olvastál A Második Világháborúról, mit akartak véghez vinni??:D

Azt hiszed most nem tennék meg ugyan azt mások is?”

Öcsém, ezen már rég túl vagyunk. Te most egy ilyen loop-ba kerültél. Már írtam, hogy az, hogy a II vh-ban mi volt és mi nem volt még nem indok. Megindokoltam, hogy miért baromság az képzeletbeli emberírtós terved, arra nem tudtál mit nyögni, erre most megint ugyanott tartasz, mint 5 kommenttel ezelőtt és a II vh-val jössz.

“Kérdezem tőled, mi a mostani rendszer fő célja.Van e célja.Mert ugye bármely rendszerről van szó, van célja.”

Melyik mostani rendszer? Írd le konkréten melyik rendszerről beszéls, azt is, hogy kik irányítják.

“Na látod, akkor most mért gondolod ,hogy nincs terv.Na de mesélj nekem a rendszerünkről.”

Még azt sem tudod követni, hogy épp kivel beszélsz. :D Nem én írtam azt a kommentet, hanem egy másik felhasználó.

“Ez vicces mivel naponta többen halnak meg influenzába”

Mennyien halnak meg naponta influenzában?

“Magyarországon hány halott is van? 400 valamennyi”

Honnan az anyámból veszed, hogy Magyarországon 400 valamennyi halott van?

“a tényleges covid általi halálok száma 50 fő és sokat is mondtam”

Ezt a számot is honnan vetted? Hol írták, ki mondta, mire alapozod?

2021. dec. 4. 09:49
 124/282 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

-mi a hosszú élet titka?

-be vitázz idiótákkal.

-szerintem nem az

-szerintem igazad van

Szüleid sem hallgattak meg gyerek korodban? Rajtunk akarsz bosszút állni, aztán meg szomorú vagy, hogy nem találsz megértést? Jajj szegény buta kérdező... Mennyi trauma egy ilyen pici embernek.

2021. dec. 4. 11:39
 125/282 A kérdező kommentje:

Milyen vita? Nincs is köztünk semmiféle vita. Intéztem hozzád 4 egyszerű kérdést. :)

2021. dec. 4. 11:49
 126/282 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igazad van kérdező :'D
2021. dec. 4. 12:40
 127/282 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan az anyámból veszed, hogy Magyarországon 400 valamennyi halott van?"

Nem is tudom a propaganda ezt írja minden hova a hiradóba is az van már amit nézek évente egyszer meg amit másoktól hallok (pont tegnap)

Egy covid/oltás náci vagy mindenkivel csak lenézően beszélsz aki válaszolt erre a provokatív kérdésedre szégyeld magad és tudod mit oltasd csak magad a 999. Mutáció ellen is majd 2030-ban de én élni szeretnék ha ez neked nem tetszik akkor ugorj bele fejjel a dunába és maradj is ott

2021. dec. 4. 12:44
 128/282 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor már csak azt kellene kitalálnod, hogy influenzában mennyien halnak meg naponta, ami szerinted több, mint ahányan covidban .:D

"Egy covid/oltás náci vagy mindenkivel csak lenézően beszélsz aki válaszolt erre a provokatív kérdésedre szégyeld magad"

Hát te jöttél azzal, hogy butuska vagyok, de azóta sem sikerült megmutatnod, hogy melyik kijelentéseim buták, erre te jössz azzal, hogy lekezelő vagyok.

"én élni szeretnék ha ez neked nem tetszik akkor ugorj bele fejjel a dunába"

Felőlem élhetsz, engem nem érdekel. Na de akkor mihez kezdesz, ha kötelezővé teszik?

2021. dec. 4. 12:56
 129/282 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ,buta vagy, mert mindent elhiszem amit a többé mondanak vagy a hírekben.De mondok valamit, ha a vezetők kiállnak ,hogy heréjed ki magad, vagy a hírek is azt reklámozzák, kérlek, ne hogy ki heréld magad!!!!:)
2021. dec. 4. 13:44
 130/282 A kérdező kommentje:

Mondj pár konkrét dolgot, amit a hírekben mondanak, és úgy gondolod, hogy én elhiszem, de szerinted nem igaz.

2021. dec. 4. 13:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!