Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/282 anonim ***** válasza:
100%
Senki ne erölködjön tovább vele! Oké, beoltotta magát. Van más, akit meg kell menteni.
2021. dec. 2. 22:15
 92/282 A kérdező kommentje:

A világ vezetőinek a hatalmon maradás, a népszerűségük növelése a fontos. Ha ehhez jó statokat kell felmutatniuk, vagy a népet óvó védelmező szerepében tetszelegniük, akkor ezt fogják tenni.

Szerinted miért fontos? Várj, tudom! Pénz, profit. Azon már túl vagyunk, olvasd el a 39-es kommentemet. Jóval több embernek kerül pénzbe ez az egész, mint ahánynak profitot hoz. Azok miért hagyják, hogy a gyógyszerlobbi ezt művelje? Persze reakció nélkül maradt a kérdésem.

Aki be van oltva, azt már nem lehet? :D

2021. dec. 2. 23:12
 93/282 anonim ***** válasza:
100%

Tehát te magad megmondtad, semmi járvány nincs.Biznisz az egész.:)

Túl sokan vagyunk, nincs már szükség ennyi emberre, ahhoz hogy ezt a politikát tovább folytathassák, oszt ennyi.Amit fel kellett építeni ,az megvan.Most útban vagyunk.

2021. dec. 3. 04:51
 94/282 anonim ***** válasza:
100%
Második Világháborúban , népeket írtottak, kísérleteztek embereken, sőt szappant főztek belőlük ,most meg majd védeni fogják a kis jogaidat, meg a nyugalmas kis életedet, hogy 15 milliárdan legyünk.Nölj már fel...
2021. dec. 3. 05:15
 95/282 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon buta vagy kérdező.
2021. dec. 3. 07:41
 96/282 anonim ***** válasza:
100%
Na, egy szó mint száz, tessék gondolkodni! ...majd levenni a maszkot, kinyitni a szánkat, mert ELÉG VOLT a kovid diktatúrából! Rajtunk múlik, meddig leszünk még birkaként és kísérleti patkányként kezelve!
2021. dec. 3. 09:07
 97/282 anonim ***** válasza:
95%

A színeknek mindég volt jelentősége.Bármely kultúra volt ,vagy hatalmi arc.A katonaságnál is pl a kitüntetések színei ,mind jelentőséggel bír.Az elmúlt 15-20 évben megjelent úgy a plakátokon, a reklámokban ,sőt a zenei klippekben ,divatban a rózsaszín.A rózsaszín jelentése ,álombaringatás.Vagyis ,hogy elhitetni az emberekkel egy látszatot ami nem igaz.Én ezt mondhatom ma egy embernek, aki ügyet se vet se a történelmére ,vagy a külvilágára, de tisztába kell lennie azzal ,hogy az ember gonosz.De még milyen.Furcsa módon, az emberek meghallanak valamit ,hogy feltalátunk valamit, azonnal az jut eszünkbe, hogy végre hatradőlhetünk.Az egy embernek sem jut eszébe, hogy a tudást vagy a technológiákat ellenünk fogják fordítani.Pedig valójában erről van szó.De az emberek még mindég álmodoznak a szebb jövőről, még a jobb fizetésekről.

A gazdaságunk az olajból függ.Ami T nincs olaj ,minden leáll.Vajon miért ilyen gazdaságot kellett kiépíteni??Hogy mindenki azonnal ugorjon ,ha füttyenteni kell.Ha háború lesz, nem a jó célért fogunk harcolni, hanem az olyan emberekért akik még többet akarnak.

Ennek már kampec.Hogy ,hogy jutunk ki belőle ,nem tudom.Azt se tudom ,hogy oltani kellene vagy sem, de ez nem gyerekjáték.Felkellene ébredni

2021. dec. 3. 09:57
 98/282 anonim ***** válasza:
100%
Én beadatom a löttyöt, fölhúzom a fejemre a maszkot aztán elveszem feleségül a Merkely Bélát és onnantól ö fog rám főzni.
2021. dec. 3. 14:51
 99/282 anonim ***** válasza:
100%

05:30tol egy németben élő magyar sebész meglátásai:

[link]

Ő is "konteós"?

2021. dec. 3. 19:02
 100/282 anonim ***** válasza:
92%
Ha az oltás mellett érvel, akkor bizonyára az. És buta is.
2021. dec. 3. 19:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!