Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
A világ vezetőinek a hatalmon maradás, a népszerűségük növelése a fontos. Ha ehhez jó statokat kell felmutatniuk, vagy a népet óvó védelmező szerepében tetszelegniük, akkor ezt fogják tenni.
Szerinted miért fontos? Várj, tudom! Pénz, profit. Azon már túl vagyunk, olvasd el a 39-es kommentemet. Jóval több embernek kerül pénzbe ez az egész, mint ahánynak profitot hoz. Azok miért hagyják, hogy a gyógyszerlobbi ezt művelje? Persze reakció nélkül maradt a kérdésem.
Aki be van oltva, azt már nem lehet? :D
Tehát te magad megmondtad, semmi járvány nincs.Biznisz az egész.:)
Túl sokan vagyunk, nincs már szükség ennyi emberre, ahhoz hogy ezt a politikát tovább folytathassák, oszt ennyi.Amit fel kellett építeni ,az megvan.Most útban vagyunk.
A színeknek mindég volt jelentősége.Bármely kultúra volt ,vagy hatalmi arc.A katonaságnál is pl a kitüntetések színei ,mind jelentőséggel bír.Az elmúlt 15-20 évben megjelent úgy a plakátokon, a reklámokban ,sőt a zenei klippekben ,divatban a rózsaszín.A rózsaszín jelentése ,álombaringatás.Vagyis ,hogy elhitetni az emberekkel egy látszatot ami nem igaz.Én ezt mondhatom ma egy embernek, aki ügyet se vet se a történelmére ,vagy a külvilágára, de tisztába kell lennie azzal ,hogy az ember gonosz.De még milyen.Furcsa módon, az emberek meghallanak valamit ,hogy feltalátunk valamit, azonnal az jut eszünkbe, hogy végre hatradőlhetünk.Az egy embernek sem jut eszébe, hogy a tudást vagy a technológiákat ellenünk fogják fordítani.Pedig valójában erről van szó.De az emberek még mindég álmodoznak a szebb jövőről, még a jobb fizetésekről.
A gazdaságunk az olajból függ.Ami T nincs olaj ,minden leáll.Vajon miért ilyen gazdaságot kellett kiépíteni??Hogy mindenki azonnal ugorjon ,ha füttyenteni kell.Ha háború lesz, nem a jó célért fogunk harcolni, hanem az olyan emberekért akik még többet akarnak.
Ennek már kampec.Hogy ,hogy jutunk ki belőle ,nem tudom.Azt se tudom ,hogy oltani kellene vagy sem, de ez nem gyerekjáték.Felkellene ébredni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!