Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/282 A kérdező kommentje:

Ezt már egyszer kérdezted, és én válaszoltam, te meg még megint ugyanott tartasz.

Milyen tüntetés nem igaz?

Honnan veszed, hogy a környezetemben senki sem beteg?

2021. dec. 4. 15:05
 142/282 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom a válaszaiddal elmondták mindent magadról.:)

További szép napot.

2021. dec. 4. 15:12
 143/282 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy honnan??Semmi nem történt a környezetemben az elmúlt 2 évben.És nem túlzok.Itt ott pozitívak, akiknek semmi bajuk nem volt.Én egy embert nem tudok aki lélegeztető, vagy baja lett volna .

Ja persze bocsánat, hallottam, mindég mástól, meg tőled :))

2021. dec. 4. 15:14
 144/282 A kérdező kommentje:

#142-#143

"Én úgy gondolom a válaszaiddal elmondták mindent magadról.:)"

Te meg azzal mondtál el minden magadról, hogy nem voltál képes válaszokat adni a legegszerűbb kérdéseimre sem. :)

"További szép napot."

Ezt már harmadjára mondod, de még mindig itt rontod a levegőt. :D

"Hogy hogy honnan??Semmi nem történt a környezetemben az elmúlt 2 évben."

Azt írtad, hogy az "környezetedben" tehát az ÉN KÖRNYEZETEMRŐL beszéltél, nem a sajátodról. Vagy megint elírtál valamit és a sajátodra gondoltál.

"Semmi nem történt a környezetemben az elmúlt 2 évben.És nem túlzok.Itt ott pozitívak, akiknek semmi bajuk nem volt.Én egy embert nem tudok aki lélegeztető, vagy baja lett volna."

Én meg tudok emberekről, akik kórházba kerültek, és olyanokról is, akik belehaltak. De ez is milyen már, a saját kis mucsaröcsögei faludat veszed alapul. Ha valóban nem kerülne senki lélegeztetőre, akkor abból a pár százezer emberből, aki az egészsgügyben dolgozik, nem gondolod, hogy szivárogtattak volna már jó páran?

2021. dec. 4. 15:22
 145/282 anonim ***** válasza:
100%

Nem adtam???:)Fura fickó vagy te :D

De pont ez az, hogy kiszivárgott nem is egy hír...De hagyjuk.Beleuntam.Úgy is kiderül nemsokára, hogy mi ez az egész.Várjuk ki a végét:))

2021. dec. 4. 15:28
 146/282 anonim ***** válasza:
100%

Azé fura, vannak egy városban akár 2o millióan és senkinek semmi baja.

Elég csak Budapestet megnézni, 2 millió ember, egymás hegyén hátán, és sehol semmi, ahhoz képest ,hogy "járvány" van.De ja, ki kell ezt várni.Úgy gondolom, akit be tudták oltani, megtörtént, aki még nem akar, arra csak rá lehet erőltetni.

Nem kell dühöngeni kedves kérdező!

További szép napot!

2021. dec. 4. 15:40
 147/282 A kérdező kommentje:

Nem adtál, népirtásos forgatókönyved azóta is plot hole-okkal van tele. :)

"Kiszivárgott nem is egy hír" De hát te azt mondtad, hogy aki a híreknek hisz, az hülye, a saját környezetednek kell hinni. :) Most meg mégis híreket veszel alapul. Csak tudod az nem mindegy, hogy bizonyos híreket egymástól független több forrás is megerősít, másokat meg egy-két figyelemre vágyó konteós mond.

"Úgy is kiderül nemsokára, hogy mi ez az egész.Várjuk ki a végét:))"

Rendben, akkor legyen az, hogy te nagy vonalakban megjósolod, hogy mi fog történni, mellé meg egy dátumot, hogy mikor fog kiderülni, aztán visszatérünk rá, és meglátjuk, hogy átverés volt-e, vagy sem. :)

2021. dec. 4. 15:42
 148/282 A kérdező kommentje:

"Elég csak Budapestet megnézni, 2 millió ember, egymás hegyén hátán, és sehol semmi, ahhoz képest ,hogy "járvány" van."

Miért, hogyan képzelsz te egy járványt? Hullákkal kellene tele lennie az utcáknak, a kórházaknak meg lángokban állni vagy mi?

Ahhoz képest, hogy szerinted emberirtás zajlik, sehol semmi. :)

"Nem kell dühöngeni kedves kérdező!"

Én ugyan nem dühöngök, nagyon jól szórakozom. Ti ne dühöngjetek, ha kötelező lesz, törődjetek bele, nem fogtok belehalni a szuriba. :)

2021. dec. 4. 15:45
 149/282 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kellene neked egy barátnő, minden problémád megszűnne... Vagy ha van, lehet épp az a probléma •∆•
2021. dec. 4. 15:53
 150/282 A kérdező kommentje:

Van barátnőm, köszöni jól van. :) Nincsenek problémáim különösebben, elégedett vagyok az életemmel.

2021. dec. 4. 15:57
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!