Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
 281/282 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben úgy dolgoztam ,hogy 1o órára voltam bejelentve Ausztriába, a többit zsebbe kaptam.Mikor a munkaügyibe voltam ,azt mondtam ,hogy anyám segített ki, hogy fizessen a számlát.

Mindent ki lehet mutykázni.

De mondjuk ha már digitalizálták mindent és nem lesz készpénz ,a fejetézésnek vége.Bár igaz akkor sincs köze a banknak ,hogy miért utáltam valakinek 5oo eurót.Legfeljebb azt mondom ,jó barátom.

2021. dec. 16. 08:35
 282/282 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy nagyon eltértünk a témától
2021. dec. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!