Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
 251/282 anonim ***** válasza:
100%

Na most akkor minek kell hinni ,a könyvnek vagy a híreknek?

Esetleg a józan észnek?

Barátom, csak az olaj gazdák tudják ,hogy mi az igazság.De ha már olyanokat hallani ,hogy stratégiai olaját termelnek, vagy tiltott területen bányásszák az olajat, akkor az a VÉLEMÉNYEM ,hogy az olajjal van a gond.

De itt kiszálltam.A remény hal meg utoljára ,ahogy mondani szokás.Mind reménykedjünk, hogy semmi komoly dolog nincs.

2021. dec. 11. 08:06
 252/282 anonim ***** válasza:
100%

Gázzal kapcsolatban, Magyarkanizsától nem messze ,van egy gázlelőhely, amely be van gyújtva.Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy csővezeték, amely mely le van fúrva a házig és a cső felső végét begyujtották.Ez a cső a 7o-s évek óta ég egyfolytában.Ezt onnan tudom mert anyám mesélte, mikor lány volt ,akkoriban fúrták a csövet le.

Állítólag olyan gáz ,amely mérgező.

Bármi is az oka ,nem hiszem ,hogy bármilyen gázról is van szó, ne tudjuk hasznát venni valamiben.Ha nem most, majd a közeljövőben.Viszont mi elégetjük.

Én úgy gondolom ez is bizonyíték arra ,hogy igen is van Európa alatt gáz, csak hazudoznak...

2021. dec. 11. 09:03
 253/282 anonim ***** válasza:
100%

Na kedves kérdező, magyarázd el nekem ,állítólag most már az erekcióra is hat a Covid??

Mi lesz még, kiből a hátadból egy kéz??

2021. dec. 11. 10:40
 254/282 A kérdező kommentje:

"Na most akkor minek kell hinni ,a könyvnek vagy a híreknek? Esetleg a józan észnek?"

A józan ész csak segít, hogy eldöntsd, hogy a kettő közül melyiknek higyj. :)

Neken azt mondja, hogy a híreknek, pontosabban a hírek hiányának. Nem találni új kutatási eredményeket arról, hogy Európa földgázmezőn csücsülne, és a könyv sem részletezi, hogy kik találtak, hol, mennyit, csak egy mondatban említi, mintha ez valami triviális infó lenne, hogy az olvasónak eszébe se jusson utánanézni. Közben meg nem találni róla semmit.

"Barátom, csak az olaj gazdák tudják ,hogy mi az igazság."

Mert a könyv írója talán olajgazda, hogy ennyire képbe van?

"De ha már olyanokat hallani ,hogy stratégiai olaját termelnek, vagy tiltott területen bányásszák az olajat"

A stratégiai olajkészlethez az hirtelen olajárnövekedés miatt nyúlnak, ami a 2011 és 2014 között még mindig magasabb volt, mint a ma, a gazdasági világválsagot kovetöen meg a másfélszerese. Az olajkészletek messze nem végesek, de nem amiatt van árnövekedés, mert most kezdenek kiapadni. Addig még van jópár évtized, és ha apadóban is lesz, úgy gondolom, hogy fogunk tudni alkalmazkodni a helyzethez, és anelkül, hogy emberirtást rendeznének.

"Gázzal kapcsolatban, Magyarkanizsától nem messze ,van egy gázlelőhely...

Én úgy gondolom ez is bizonyíték arra ,hogy igen is van Európa alatt gáz, csak hazudoznak"

Ja, mert ha Magyarkanizsán esik az eső, akkor egész Európában esik. Találnak egy random gázlelőhelyet (a hetvenes években!) és már rögtön az egész kontinens is azon lebeg. Még mindig meg tudtok lepni butaság terén. :D

Ha Magyarkanizsában van egy lyuk, amiből szivárog valami mérgező gáz, miért bizonyítaná, hogy EGÉSZ EURÓPA alatt földgáz van? :D Legfeljebb arra a gyanúra ad okot, hogy Magyarkanizsa környékén van. Különben ha értékes lenne az a cucc, akkor elkezdték volna kitermelni.

De ez is gyönyörű példa arra, hogyan működik a konteós elme. Találtál egy állítást, ami megtetszett, nem ellenőrizted le más forrásokból, majd amikor kacsának bizonyul az infó, te kitartasz az állítás mellett, mert tetszik, és teljesen értelmetlen jelenségekből próbálsz "bizonyítékot" ráhúzni, mindenki más meg összeesküdött az "igazság" ellen és hazudik. :D

"Na kedves kérdező, magyarázd el nekem ,állítólag most már az erekcióra is hat a Covid??"

Természetesen hat rá. Szerintem nem nehéz belátni, hogy azokat, akiket olyan szinten lebetegített, hogy az ágyból nem bírnak kikelni, vagy lélegeztetőgépre kerültek, kevésbé frekventáltan van (vagy egyáltalán nincs) erekciójuk. Kérdezd meg Csollány Szilvesztert, hogy az utóbbi egy hétben hányszor volt merevedése, vélhetően kevesebbszer, mint a covidja előtt. :D

2021. dec. 12. 12:55
 255/282 anonim ***** válasza:
72%
És te miből gondolod, hogy Csollány Szilveszter nem volt beoltva? Te is ugyanígy bemondásra hiszel el mindent, és kicsit sem zavar, hogy a legtöbb hírforrás a Blikk és a Ripost szintjén tájékoztat jelenleg, és ezt kb szó szerint kell érteni. Mostanában a HVG erre az egyik legjobb példa.
2021. dec. 12. 13:04
 256/282 A kérdező kommentje:

"És te miből gondolod, hogy Csollány Szilveszter nem volt beoltva?"

Hol írtam olyat, hogy Csollány Szilveszter nem volt beoltva?

Szalmabábozás level 100. :D

2021. dec. 12. 13:07
 257/282 anonim ***** válasza:
100%

Pedig elolvashatják a könyvet.Az hogy a közvéleménnyel nem osztják meg a jelenlegi felméréseket, de fel fel bukkannak érdekes ahogy te mondod random hír ,valami alapja csak van.

A stratégiai olaj azért stratégiai, mert elsősorban hadászati célra van félrerakva.Ahhoz csak nagyon szorult helyzetben nyúlna Amerika.

Az hogy ,csak úgy égetjük a gázt, biza nekem azt mutatja ,hogy van gáz.

Vagy azért ,mert most a világ más tájain tele vannak gázlelőhelyekkel, akkor egye fene ,mi csak úgy elégetjük.

2021. dec. 12. 15:10
 258/282 anonim ***** válasza:
100%

Az erekcióval kapcsolatban, pont erről van szóbaratom.Mikor beteg egy ember ,normális ,hogy nincs szexuális étvágya.Sőt ,ha fáradt vagy akkor is van ,hogy fordított arányban, kanos leszel, vagy nem.

Most akkor óvakodjon kéne a fáradtságtól?Talán arra is ki kéne találni egy oltást, hogy egész nap erekcióm legyen?:D

Ahogy én elnézem te már a bolgár is beoltanád.

De most hogy így megismertük egymást, mutasd már meg nekem ,hogy tényleg beoltottad e magad vagy sem.

Írja a zöld kártyákon a születésnapod dátumát?

2021. dec. 12. 15:17
 259/282 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Na mivel a néznek hiszel...

2021. dec. 12. 15:45
 260/282 anonim ***** válasza:
100%

285# huha ilyet ne kérdezz mert még azt fogja mondani hogy megánügye ne érdekeljen.

Amúgy ha így haladunk megdönti az egy kérdés alatt legtöbb válasz rekordot ami jelenleg az első kérdés tart

2021. dec. 12. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!