Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/282 A kérdező kommentje:

„Na várj mi írjuk mindig ugyan azt fura hogy te már kb 10 válaszod óta ugyan azt a semmit írod hogy te nem hiszed hogy népírtás zajlik”

Igen, kénytelen vagyok ugyanazt leírni újra és újra: mutassatok végre valami bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy az oltással népírtás zajlik, vagy hogy a kórházak tele vannak oltásos szövődményes betegekkel. Ti képtelenek vagytok ezen kijelentéseiteket alátámasztani, csak ismételgetni tudjátok. Én már megindokoltam egyszer, hogy a népirtásos terv miért baromság (úgy 100 kommentel korábban), A 4,5 milliárd beoltott emberből alig van olyan, aki az oltástól halt meg. Azóta ez a szál nem halad semerre, ti csak ismételgetitek, hogy márpedig az oltás népirtás.

Indokoljátok meg, hogy mire alapozzátok.

“egyébként nem tudom feltünk e de 188 válasz óta próbáljuk elmagyarázni hogy miért f@szság amit írsz”

De pont ez az, hogy nem magyaráztatok el semmit. :) Csak ismételgetitek: “népirtás zajlik, háttérhatalom, hülyeségeket beszélsz”, stb. Arra vonatkozóan is többször feltettem már a kérdést, hogy mi butaságot írok konkrétan, válasz nem érkezett.

Az a butaság, hogy szerintem nem zajlik népírtás?

Tessék, itt van előtted a lehetőség: magyarázd el most, hogy mire alapozod, hogy népírtás zajlik. Számszerűsítsd hogy hanyan haltak meg az oltásban.

„Szorongj otthon magadba hogy itt egy megfázásnak is rossz vírus”

Nem szorongok, köszi. :)

“A 2 oltással rendelkezők "védettség" szempontjából, úgy 6 hónappal az oltás után kb.oltatlannak számítanak,”

De a legtöbb oltásrettegő arra hivatkozik, hogy a vakcina majd hosszabb távon, 4-5 év múlva okoz valamilyen súlyos mellékhatást, vagy a benne lévő méregtől majd évek múltán leszel meddő, vagy dobod fel a pacskert. Ilyen alapon aki már legalább egyszer oltást kapott, az már nincs biztonságban az oltás szövődményeitől, függetlenül attól, hogy védettség csak fél évig tart.

2021. dec. 5. 14:07
 192/282 anonim ***** válasza:
100%

"De a legtöbb oltásrettegő arra hivatkozik, hogy a vakcina majd hosszabb távon, 4-5 év múlva okoz valamilyen súlyos mellékhatást"

De a legtöbb Covid rettegő

Arra hivatkozik, hogy a

Vírus még évekig fog tartani és hogyha nem oltatod magad megpusztulsz a 999999999999999999999999999999999. Variánstól

2021. dec. 5. 14:11
 193/282 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Bocs, hogy összezavarlak, de én nem hivatkoztam semmire, csak a kérdésedre válaszoltam. Nem fogunk kihalni, ezért nincs mit megélni. Ennyi 🤷
2021. dec. 5. 14:18
 194/282 A kérdező kommentje:

#192-#193

“De a legtöbb Covid rettegő arra hivatkozik, hogy a vírus még évekig fog tartani és hogyha nem oltatod magad megpusztulsz a 999999999999999999999999999999999. variánstól“

És?

“Kérdező! Bocs, hogy összezavarlak, de én nem hivatkoztam semmire, csak a kérdésedre válaszoltam.”

Nem zavartál össze, szerintem inkább te zavarodtál össze az “oltatlan” kifejezésen. :)

Az az oltatlan, aki még nem kapott egyetlen koronavírus oltást sem. Aki már kapott legalább egyet, az már nem oltatlan, hiába múlik el a védettsége, azt követően még nem oltatlan lesz, hanem nem védett.

2021. dec. 5. 14:34
 195/282 anonim ***** válasza:
100%
Nyílik a nyílik a csillagkapu tialk tialk tialk .
2021. dec. 5. 14:38
 196/282 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már a kérdezőt, hadd higyjen amit akar, látjátok, nem hajlandó használni az eszét, felesleges többet kommentelni neki.

Azt még azért hozzátenném, hogy nem tolják a pofádba ezeket az adatokat, de ha egy kicsit használod az eszedet és csak magad körül körbenézel, rá fogsz jönni ;)

Ha esetleg mégsem, akkor majd 1-2 év múlva, amikor az idő mindent beigazol. Addigis jó maszkozást meg oltakozást ;)

2021. dec. 5. 14:40
 197/282 A kérdező kommentje:

"Azt még azért hozzátenném, hogy nem tolják a pofzádba ezeket az adatokat"

Nem tolják a pofámba? Hát a #179-es kommentedben még az írtad, hogy az orrom előtt van. :)

"de ha egy kicsit használod az eszedet és csak magad körül körbenézel, rá fogsz jönni ;)"

Értem, tehát körbe kell egy kicsit nézni és rájövök. :D Te gondolom körbenéztél már és megvilágosodtál. Akkor mutasd már azokat az adatokat, amik nem lettek a pofádba tolva, de te felkutattad. :)

"Ha esetleg mégsem, akkor majd 1-2 év múlva, amikor az idő mindent beigazol."

Igen, be fogja igazolni, hogy nem volt semmiféle emberírtás. :) Felőlem visszatérhetünk rá egy év múlva.

2021. dec. 5. 14:50
 198/282 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszlát, pár év múlva majd azért olvasd vissza a sok sületlenséget, amit itt összehordtál, nagy pofáraesés lesz 😂
2021. dec. 5. 15:03
 199/282 A kérdező kommentje:

Várjál már, hova mész? Hol vannak az emberírtást igazoló adatok? Egyfolytában elfelejted belinkelni azt, amiről beszélsz! :D

2021. dec. 5. 15:06
 200/282 anonim ***** válasza:

Hiába linkeljünk ide az adatokat, már azok sem valósak..

Meg jobban szét kell nézni h valami nem oké..

2021. dec. 5. 16:53
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!