Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
„Na várj mi írjuk mindig ugyan azt fura hogy te már kb 10 válaszod óta ugyan azt a semmit írod hogy te nem hiszed hogy népírtás zajlik”
Igen, kénytelen vagyok ugyanazt leírni újra és újra: mutassatok végre valami bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy az oltással népírtás zajlik, vagy hogy a kórházak tele vannak oltásos szövődményes betegekkel. Ti képtelenek vagytok ezen kijelentéseiteket alátámasztani, csak ismételgetni tudjátok. Én már megindokoltam egyszer, hogy a népirtásos terv miért baromság (úgy 100 kommentel korábban), A 4,5 milliárd beoltott emberből alig van olyan, aki az oltástól halt meg. Azóta ez a szál nem halad semerre, ti csak ismételgetitek, hogy márpedig az oltás népirtás.
Indokoljátok meg, hogy mire alapozzátok.
“egyébként nem tudom feltünk e de 188 válasz óta próbáljuk elmagyarázni hogy miért f@szság amit írsz”
De pont ez az, hogy nem magyaráztatok el semmit. :) Csak ismételgetitek: “népirtás zajlik, háttérhatalom, hülyeségeket beszélsz”, stb. Arra vonatkozóan is többször feltettem már a kérdést, hogy mi butaságot írok konkrétan, válasz nem érkezett.
Az a butaság, hogy szerintem nem zajlik népírtás?
Tessék, itt van előtted a lehetőség: magyarázd el most, hogy mire alapozod, hogy népírtás zajlik. Számszerűsítsd hogy hanyan haltak meg az oltásban.
„Szorongj otthon magadba hogy itt egy megfázásnak is rossz vírus”
Nem szorongok, köszi. :)
“A 2 oltással rendelkezők "védettség" szempontjából, úgy 6 hónappal az oltás után kb.oltatlannak számítanak,”
De a legtöbb oltásrettegő arra hivatkozik, hogy a vakcina majd hosszabb távon, 4-5 év múlva okoz valamilyen súlyos mellékhatást, vagy a benne lévő méregtől majd évek múltán leszel meddő, vagy dobod fel a pacskert. Ilyen alapon aki már legalább egyszer oltást kapott, az már nincs biztonságban az oltás szövődményeitől, függetlenül attól, hogy védettség csak fél évig tart.
"De a legtöbb oltásrettegő arra hivatkozik, hogy a vakcina majd hosszabb távon, 4-5 év múlva okoz valamilyen súlyos mellékhatást"
De a legtöbb Covid rettegő
Arra hivatkozik, hogy a
Vírus még évekig fog tartani és hogyha nem oltatod magad megpusztulsz a 999999999999999999999999999999999. Variánstól
#192-#193
“De a legtöbb Covid rettegő arra hivatkozik, hogy a vírus még évekig fog tartani és hogyha nem oltatod magad megpusztulsz a 999999999999999999999999999999999. variánstól“
És?
“Kérdező! Bocs, hogy összezavarlak, de én nem hivatkoztam semmire, csak a kérdésedre válaszoltam.”
Nem zavartál össze, szerintem inkább te zavarodtál össze az “oltatlan” kifejezésen. :)
Az az oltatlan, aki még nem kapott egyetlen koronavírus oltást sem. Aki már kapott legalább egyet, az már nem oltatlan, hiába múlik el a védettsége, azt követően még nem oltatlan lesz, hanem nem védett.
Hagyjátok már a kérdezőt, hadd higyjen amit akar, látjátok, nem hajlandó használni az eszét, felesleges többet kommentelni neki.
Azt még azért hozzátenném, hogy nem tolják a pofádba ezeket az adatokat, de ha egy kicsit használod az eszedet és csak magad körül körbenézel, rá fogsz jönni ;)
Ha esetleg mégsem, akkor majd 1-2 év múlva, amikor az idő mindent beigazol. Addigis jó maszkozást meg oltakozást ;)
"Azt még azért hozzátenném, hogy nem tolják a pofzádba ezeket az adatokat"
Nem tolják a pofámba? Hát a #179-es kommentedben még az írtad, hogy az orrom előtt van. :)
"de ha egy kicsit használod az eszedet és csak magad körül körbenézel, rá fogsz jönni ;)"
Értem, tehát körbe kell egy kicsit nézni és rájövök. :D Te gondolom körbenéztél már és megvilágosodtál. Akkor mutasd már azokat az adatokat, amik nem lettek a pofádba tolva, de te felkutattad. :)
"Ha esetleg mégsem, akkor majd 1-2 év múlva, amikor az idő mindent beigazol."
Igen, be fogja igazolni, hogy nem volt semmiféle emberírtás. :) Felőlem visszatérhetünk rá egy év múlva.
Várjál már, hova mész? Hol vannak az emberírtást igazoló adatok? Egyfolytában elfelejted belinkelni azt, amiről beszélsz! :D
Hiába linkeljünk ide az adatokat, már azok sem valósak..
Meg jobban szét kell nézni h valami nem oké..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!