Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
#169-#170
Ugyan miért bántam volna meg? Indokold már meg, hogy mi okom lenne megbánni. Kiderült az oltásokkal kapcsolatban, hogy chip, vagy méreg van bennük, esetleg valami más súlyos szövődmény?
Szerinted ha elbizonytalanodnék, és megerősítést várnék az oltással kapcsolatban, akkor egy olyan kérdést írnék ki, ami az oltatlanokat vonzza, akik olyan kommenteket írnak, ami az oltásokat démonizálja? Pont ellenkezőleg, akkor olyan kérdést írtam volna ki, egy olyan kategóriába, ahol inkább oltáspáritak vannk és megnyugtató oltáspárti válaszokat írnak, nem pedig népirtásosakat.
Én úgy veszem észre, hogy te félsz, és te próbálod rámprojektálni ezt a félelmet, és abba a hitbe ringatni magad, hogy nekem, és az oltottaknak is rossz.
Azért mert úgy írsz.Érezni lehet ,hogy dühös vagy.Nem hibáztatlak érte.Én is dühös vagyok.Addig tömték a fejedet a hírekkel, hogy te magad is elhitted.
Nincs ezzel semmi baj, mind áldozatául estünk.
Én még most is azt mondom,hogy össze kéne fognunk és nem sértegetni egymást.Csak együtt vagyunk erősek.
Nekem jelenleg nincs mitől félnem.Nem vagyok beoltva, ha kell is kijatszom és kész.De félsz és dühös vagy.
De mind félünk.:)
Ja és nincs mit rád erőltetem.Ha valaki erőlteti az te vagy,mert te akarod hogy oltsuk be magunkat.
Én nem mutogattak ,hogy bele fogsz dögleni, vagy énmiattam vetted fel...Senki rád nem erőltette.Magad eldöntöttem, most legyél bér és álld meg a kockázatát.
#173-#174
Az írásom melyik részéből jutottál arra a következtetésre, hogy megbántam az oltást, vagy hogy dühös vagyok? És miért kellett volna megbánnom? (ismét kérdezem)
Úgy látom már teljesen kifulladtál az (eddig sem létező) érveiddel és már csak arra futja, hogy bizonygasd, hogy félek. :D
"Én még most is azt mondom,hogy össze kéne fognunk és nem sértegetni egymást.Csak együtt vagyunk erősek."
De miben kellene összefognunk? Élljanak össze az oltottak meg oltatlanok, hogy ne legyen már kötelező az oltás, mert az oltatlanok még mindig félnek a szuritól? Engem nem zavarna az se, ha évenként kötelezővé teszik.
Önmagadnak meg duplán mondasz ellent; korábban még beismerted hogy félsz, de most mondod hogy nincs mitől félned, két sorral lejebb meg megint azt mondod, hogy félsz.
#175-#176
"Ha valaki erőlteti az te vagy,mert te akarod hogy oltsuk be magunkat."
Mikor írtam, hogy azt akarom, hogy oltassátok be magatokat? Tudnál idézni ilyet? Én az oltással kapcsolatos fogyatékos konteóid ellen szólaltam fel.
"most legyél bér és álld meg a kockázatát." "vallás a kockázatot."
Szedd már össze magad, és írj normálisan, hát mi ez? :D
Én vállalom a kockázatot, azért vettem fel önszántamból.
Ha képben lennél az adatokkal, kérdező, nem írnál ilyen butaságokat. Nem azt kell elhinni, amit a tv-ben bemondanak, mert a média kussol a valóságról, ezt remélem azért már te is tudod. Na.
Évi kötelező oltás? Meg is érdemelnéd :D :D
Sok eszed lehet, ha azt hiszed, az oltatlanok a tūtől félnek. Ezt most nem fejtem ki, talán nem szükséges...
Ennyi komment után szerintem már elgondolkodhatnál a valóságon, ami az orrod előtt van.
Igen ,a vállalás azt jelenti, hogy felveszel egy vakcinát és nem csinálsz belőle ügyet.A te privát dolgod ,hogy felvettél valamire oltást.
Amúgy bocsánat a kapkodásért,kutyafuttában írok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!