Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
„Ha képben lennél az adatokkal, kérdező, nem írnál ilyen butaságokat. Nem azt kell elhinni, amit a tv-ben bemondanak, mert a média kussol a valóságról, ezt remélem azért már te is tudod. Na.”
Látod, ezért van itt ennyi komment, mert nem lehet veletek haladni ötről a hatra. Szalmabáboztok, és elismétlitek nagyobb nyomatékkal ugyanazt a hülyeséget, amit korábban.
Kettőnk párbeszéde is kitűnő példa, mutatom:
- Te: “A kórházak oltottakkal vannak tele, most jönnek ki rajtuk az oltás szövődményei.”
- Én: “Milyen oltásos szövődményekkel kezelnek oltottakat a kórházakban és mennyit?”
- Te: “Nézz utána az adatoknak.”
- Én: “Képbe vagyok az adatokkal. Mutasd már adatokat az oltásos szövődményekről!”
- Te: “Nem vagy képbe az adatokkal.”
Látod? Te tettél egy buta kijelentést, de alátámasztani semmivel nem tudod. :) Helyette csak annyit csinálsz, hogy ismételgeted. Ha teszel valami kijelentést, főleg ha adatokra hivatkozol, akkor azokat TÁMASZD ALÁ, KÜLDJ RÓLA FORRÁST. De te helyette csak elmakogod ugyanezt. És nem csak te, hanem az itt vonagló többi kommentelő is, a hozzászólások 80%-a ebből áll.
“Évi kötelező oltás? Meg is érdemelnéd :D :D”
Jajj, de rossz lesz majd! :D
“Sok eszed lehet, ha azt hiszed, az oltatlanok a tūtől félnek.”
Szalmabábozásra példa… Nem mondtam, hogy a tűtől félnek.
“Ezt most nem fejtem ki…”
EZT MOST? Öcsi, semmit sem fejtettél ki korábban sem, csak a mellédumálás megy. De ezt tényleg nem kell, tudjuk mitől féltek. Az oltásban lévő chiptől, emberírtószertől, meg az évekkel későbbi szövődményektől.
„Ennyi komment után szerintem már elgondolkodhatnál a valóságon, ami az orrod előtt van.”
Mutasd a valóságot. Forrást, adatokat, tudod. :)
“Igen ,a vállalás azt jelenti, hogy felveszel egy vakcinát és nem csinálsz belőle ügyet.A te privát dolgod ,hogy felvettél valamire oltást.”
De én nem is csináltam belőle ügyet. Te faggatóztál, hogy miért vettem fel. Háromszor legalább kérdezted. Ha azt mondod, hogy ez egy privát dolog, akkor miért kérdezted eleve?
Nem volt ez vita. A vita ott kezdődik, hogy érveklel alátámasztasz valamit. Tudod azokkal az adatokkal, amik állítólag az orrunk előtt vannak. De ezek szerint te sem találtad.
Csumi, öcskös! :D
Mire szeretnél alátámasztást, adatot, linket?
Arra, hogy az oltással nem emberírtás zajlik, vagy hogy nincsenek a vakcina mellékhatásától szenvedőkkel tele a kórházak? Amik nem létező jelenségek, arról nicns statisztika, ahogyan arról sincs, hogy Magyarországon eddig hányszor láttak medvedisznóembert. :D
Ismét egy színvonalas komment. :)
Én nem hiszem el, hogy az oltással emberírtás zajlik, és hogy a kórházak tele oltásos szövödményes betegekkel, erre az a reakció, hogy agymosott vagyok. Tehát a kommentelő szerint, aki nem hisz az ilyen valóságtól elrugaszkodott, szájhagyomány útján terjedő konteókban az agymosott. :D
Na várj mi írjuk mindig ugyan azt fura hogy te már kb 10 válaszod óta ugyan azt a semmit írod hogy te nem hiszed hogy népírtás zajlik aztán csodálkozol azon amit a 186# írt igen egyébként nem tudom feltünk e de 188 válasz óta próbáljuk elmagyarázni hogy miért f@szság amit írsz reménytelen vagy volt egy hasonló kérdés a csávó már a 15. Válasznál felfogta hogy hülyeséget beszél és hogy nekünk van igazunk de te csak élj a kis világodba de nekünk ne b@szd ilyenekkel el a napunk köszi.
Szorongj otthon magadba hogy itt egy megfázásnak is rossz vírus amiről azok pofáznak legjobban akik be sincsenek oltva vagy csak azért mert kötelező.
Szerintem győrfi pali is oltás párti? Ha nem azt mondaná amit mond már nem lenne munkahelye na ez a full bújtatott diktatúra demokratikusak vagyunk de ha nem úgy ugrálsz ahogy fütyülünk pakolhatsz mert nem kell többet benni a munkába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!