Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/282 anonim ***** válasza:
100%
Évi több oltás?Arról már hallottál ,hogy minden orvosságnak vagy oltásnak van mellékhatása??:)
2021. dec. 3. 22:24
 112/282 anonim ***** válasza:
100%

Azt magyarázd el, senki nem beteg, ugyan az van mint azelőtt.Aki pozitív az otthon ül minden tünet nélkül.Még ha lenne járvány...és erre kell kötelezővé tenni az oltást?Meg lezárni a határokat?

Arra oltsam magam ami nincs is?Az emberek egészségesek ,borulnak.Senkinek semmi baja.Mire kéne oltani?

2021. dec. 3. 22:27
 113/282 A kérdező kommentje:

#110-#112

"Mért gondolod az nem tünne fel az embereknek ,hogy járvány van?"

Az neked nem tűnik fel, hogy az emberek 80%-a úgy gondolja, hogy túl van reagálva az egész, és indokolatlan hisztinek tartja?

"Ha járvány lenne ,minden nap kellene lenni halottnak ,szinte mindenhol."

Vannak is halottak, csak nem túl jelentős létszámban. Influenzajárvány is van, annak is vannak áldozatai, csak olyan csekély látszámban, hogy fel sem tűnik. A covid esetén is kb 5-10% a többlethalálozás, és zömében időseket érint, akiktől várható volt, hogy hamarosan meghalnak.

De amit te felvázoltál, az nem 5-10% többlethalálozás, hanem 700%-os, baszod. :D Leírom, szövegesen is HÉTSZÁZ SZÁZALÉKOS. És életerős emberek halnának bele, akiknek korábban semmi baja nem volt. Itt a kommentszekcióban is valaki démonizálta azt a maréknyi oltásos halálesetet, te meg most úgy teszel, mintha 7x-es halálozás fel sem tűnne majd az embereknek? :D

"Évi több oltás?Arról már hallottál ,hogy minden orvosságnak vagy oltásnak van mellékhatása??:)"

Igen, a legtöbb esetben ilyen komoly mellékhatások, mint fájdalom a szúrás helyén, viszketés, bőrpír, kis hőemelkedés, fáradékonység. Nem fosok az oltás mellékhatásaitól.

"Azt magyarázd el, senki nem beteg, ugyan az van mint azelőtt. Aki pozitív az otthon ül minden tünet nélkül. Még ha lenne járvány...és erre kell kötelezővé tenni az oltást? Meg lezárni a határokat?

Arra oltsam magam ami nincs is? Az emberek egészségesek, borulnak. Senkinek semmi baja. Mire kéne oltani?"

Most hiába tőkem vársz erre magyarázatot. Én is fszságnak tartom az egész korlátozosdit, és a kötelező oltást is. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki maga döntse el, hogy kell-e neki az oltás, vagy sem.

2021. dec. 3. 22:40
 114/282 anonim ***** válasza:
100%

7oo% ??Szerintem full kamu a statisztika.Sorban állnak a teszeléseknél az emberek.A bevásárlóközpontok üresek.Hol van az a 7o%???Ez az amiröl én beszélek.Te mindent a hírekből veszel.Én mindent a környezetből.A környezet sose hazudik.Ha komoly lenne ez az egész, neked óránként harangozna a templom ,hogy meghalt valaki.

És pont most írtad le, erre kéne kötelező oltás.Te csak szedd fel nyugodtan.Ha akkora marha voltál ,hogy egy megfázastól beszartál, és felvettél 3 oltást ,gratulálok.Te bajod.Én kihagyom.

Mondj valamit, ha az influenza egy hét alatt végigsöprött az országon, a kovidod miért nem?Minden faluba városba itt ott egy két ember beteg?Hagyj már.

2021. dec. 4. 00:03
 115/282 anonim ***** válasza:
100%
A másik, felveszel egy oltást, 1o év múlva betegszik le tőle, honnan fogod tudni hogy attól volt?
2021. dec. 4. 00:07
 116/282 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező miért ilyen buta? És miért ír háború és béke terjedelemben butaságokat? Nincsenek barátai, hogy itt keresi az elutasítást?
2021. dec. 4. 00:22
 117/282 anonim ***** válasza:
100%
Magától képtelen befejezni a rettegést, a buta hírzabálást, meg mindent, ami ezzel jár, és valószínűleg megerősítésre vágyik, akár ilyen formában is, mert ha nem is vallja be magának, azért valahol tudat alatt érzi, hogy csúnyán rászedték. Épp a kognitív disszonancia állapotában lehet most, nem irígylem érte.
2021. dec. 4. 00:32
 118/282 A kérdező kommentje:

„7oo% ??Szerintem full kamu a statisztika.”

Hát benned szerintem éhen halna az agyhalál. :D

Ismét bizonyítod, hogy a szövegértési készségeid a nullával egyenlőek.

Nem a covidra írtam, hogy700%-os többlethalálozást okozott. Az írtam, hogy ahhoz kellene ilyen mértékű többlethalálozás, ha 15 év alatt ki akarnák írtani az emberiség egy jelentős hányadát. Tudod, amin szerinted a vezetők mesterkednek. Sikerült felfogni? Tudod te mit jelent ilyen mértűk többlethaláloz? Hogy évente innetől kezdve 7x annyi ember halna meg, mint eddig. És erre írtad te azt, hogy senkinek nem tűnne fel, ha hirtelen 7x ennyien halnának meg! :D

“Te mindent a hírekből veszel.Én mindent a környezetből.A környezet sose hazudik.”

Akkor nyilván azt is a környezetedből veszed, hogy fogy az olaj, amin folyamat kattogsz.

Én az internetről tájékozódom. Te meg a környezetedből, mert az sose hazudik… Amit a környezetedben élő szomszéd néni pampog, meg amit a kocsmában hallasz neked gondolom az a hiteles forrás. :D

“Ha komoly lenne ez az egész, óránként harangozna a templom ,hogy meghalt valaki.”

Naponta átlagosan 300-an halnak meg Magyarországon, szóval ja, óránként harangoznak. Többször is. :)

“Ha akkora marha voltál ,hogy egy megfázastól beszartál, és felvettél 3 oltást ,gratulálok.”

Én nem szartam be a megfázástól. Kellett a védettségi, mert volt kedvem menni nyaralni. És nem tántorított el, hogy ehhez beoltsanak, mert nem félek az oltástól. Te viszont beszartál tőle.

„Mondj valamit, ha az influenza egy hét alatt végigsöprött az országon, a kovidod miért nem?”

Nem söpört végig az influenza egy hét alatt. De magyarázd el légyszíves, hogy te mit gondolsz miért nem, kíváncsi vagyok mivel jössz, gondolom valami vírustagadással.

“A másik, felveszel egy oltást, 1o év múlva betegszik le tőle, honnan fogod tudni hogy attól volt?”

Ember, nem rég még arról magyaráztál, hogy szándékosan mérget akarnak beadni nekünk, hogy így írtsák az emberiséget, most meg 10 év múlva jelentkező betegségeken parázol.

#116-#117

“A kérdező miért ilyen buta? És miért ír háború és béke terjedelemben butaságokat?”

Már szóltam neked, hogy írd már le, hogy szerinted melyik kijelentésem butaság. Nem sikerült. Valószínűleg nem menne, mert te is képtelen vagy szöveget értelmezni és visszaidézni.

“Nincsenek barátai, hogy itt keresi az elutasítást?”

Szórakoztatnak a konteós hülyék.

“A kérdező miért ilyen buta? És miért ír háború és béke terjedelemben butaságokat?”

Még mindig nem rettegek, itt rettegtek csak. :)

„…azért valahol tudat alatt érzi, hogy csúnyán rászedték. Épp a kognitív disszonancia állapotában lehet most, nem irígylem érte.”

Miben szedtek rá? Kiderült hogy az oltásban méreg van, amitől pár éven belül feldobom a pacskert, vagy mi? :D

2021. dec. 4. 01:38
 119/282 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem Olvastál A Második Világháborúról, mit akartak véghez vinni??:D

Azt hiszed most nem tennék meg ugyan azt mások is?

Hány bűnöző, ír már könyvet magáról, vagy csinálnak filmet róluk és tevékenykedhetnek mai napig.Ha ezt megtehetik, hidd el, előbb utóbb a Világnak is nekimentek.

2021. dec. 4. 07:55
 120/282 anonim ***** válasza:
100%
Pl kérdezem tőled, mi a mostani rendszer fő célja.Van e célja.Mert ugye bármely rendszerről van szó, van célja.Mi a célja a rendszerünknek?Gondolkoztál valaha is ezen?
2021. dec. 4. 08:25
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!