Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/282 A kérdező kommentje:

Mert amúgy Gődénynek véletlenül sincsenek hívei, és véletlenül sem fűződnek Gődény nevéhez a legnagyobb (de még ígyis aprcsóka) korlátozás elleni tüntetések? :D

Én is átestem rajta, még tavaly októberben, teljesen jól viseltem. De te látatlanban előadod, hogy 3 oltás mellett is haldoklok. :D Az a gond veletek, hogy nem tudjátok feldolgozni, hogy vannak olyan emberek, akik nem félnek se a vírustól, nem félnek se az oltástól, és még hajlandóak is beadatni, ha kell. Szerintetek aki oltáspárti, az csakis vírusrettegő lehet.

Akkor hogyan lehetett kötelezővé tenni az eü-söknek, pedagógusoknak, honvédségnek, és bizonyosok munkahelyeken, ha senki nem vállalja a felelősséget?

Mivel a homo sapiens egy faj, én meg fajokról szót nem ejtettem, innentől kezdve tárgytalan a kérdésed.

#60 és afölött

Fain kis emberírtós diskurzus kerekedett ki a dologból, nem lepett meg különösebben, az ilyen kérdések mindig bevonzák a konteós agyhalottakat. :D

Nekem csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy valószínűleg ez minden idők legsikertelenebb emberirtási kísérlete.

Látod, 38-as nem emberírtásról szót ejtened, megteszik mások. :D

2021. dec. 1. 19:13
 72/282 anonim ***** válasza:
73%

Várjál csak...ha nem félsz a vírustól, mi a tököm el oltottad be magad???:D

Na jó ,húzok én innen.Latom hiába koptatom az ujjaimat.

2021. dec. 1. 19:30
 73/282 A kérdező kommentje:

A fajtám vonzza a konteós hülyéket, igen.

Koronavírus elleni vakcinával, ugyan mivel? :D

2021. dec. 1. 19:46
 74/282 anonim ***** válasza:
100%
Vakcinológus vagyok és a levegőben terjed a vírus ott kapom el.
2021. dec. 1. 19:50
 75/282 anonim ***** válasza:
27%

Bocsánat...miért oltottad be magad ha nem tartasz a vírustól??

Hős akarsz lenni ,vagy mi???:D

Mondjuk gyerekkoromban én is kaptam szuronyt a seggembe...apám bátornak tartott ha nem sírtam el magam :))

2021. dec. 1. 20:12
 76/282 A kérdező kommentje:

Miért lenne hős bárki is attól, hogy beoltatja magát? :)

Mert úgy voltam vele, ha csekély mértékben is hozzájárulok, hogy ne adjam tovább másnak, akkor megéri, de persze a védettségi kártya sem volt elhanyagolható tényező.

2021. dec. 1. 20:22
 77/282 anonim ***** válasza:
95%

Na...és ebből mit kell ügyet csinálni??:)Beoltottad magad, a másik meg nem ,oszt ennyi.Most ezzel ,hogy jót csináltál e vagy sem, azt viszont már te se tudod...

Nem értem azt, ha a Világ tombol egy oltás végett ,vagy nem ért egyet se politikus ,se orvos, annak valami oka van.

De hagyjuk.Kiszáltam a játékból!

2021. dec. 1. 20:29
 78/282 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is feldobják a pacskert az oltottak! Még ma! 12:00-kor. Aaaa-Paaaccss.

Hm ..Ezek szerint holnaptól operáltathatjátok a gyerek vakbelét a szomszéd néni konyhasztalan miközben fő a pacal. Ő legalább tud bánni a késsel. Biztos tű, cérna is akad a fiókban.

Vagy ha nagyon sos a probléma, gyorsan beugrotok egy vadaszgepbe apu majd vezeti, és hipp-hopp ott tudtok lenni bárhol, ahol még van élő nem oltott orvos.

Semmi az egész. 🥱

"Két dolog végtelen. Az univerzum és az emberi butaság. Az univerzumban nem vagyok biztos."

2021. dec. 1. 21:07
 79/282 A kérdező kommentje:

Nem én csinálok belőle ügyet, hanem te. Népirtási ügyet egy szuriból. :)

Hogy sikerült-e megkímélnem valakit attól, hogy elkapja és lebetegedjen tőle, azt nem tudhatom, de hogy nem ártottam vele, az szinte biztos.

A közösségi média hatása, hogy annyira radikálizódnak az emberek, hogy tombolnak egy szuri miatt. De amúgy a szocializmus alatt beadott ki tudja milyen eredetű kötelező védőoltásokat meg leszarta mindenki.

2021. dec. 1. 21:09
 80/282 anonim ***** válasza:
86%
De igen, ártottál vele. Ugyanis a mutációk leginkább az oltottakban alakulnak ki, mivel bennük van rákényszerítve a vírus, hogy mutálódjon. Emiatt minél többen, minél többször oltatják be magukat, annál nagyobb az esélye, hogy létrejöjjön egy valóban veszélyes mutáció.
2021. dec. 1. 21:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!