Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
Mert amúgy Gődénynek véletlenül sincsenek hívei, és véletlenül sem fűződnek Gődény nevéhez a legnagyobb (de még ígyis aprcsóka) korlátozás elleni tüntetések? :D
Én is átestem rajta, még tavaly októberben, teljesen jól viseltem. De te látatlanban előadod, hogy 3 oltás mellett is haldoklok. :D Az a gond veletek, hogy nem tudjátok feldolgozni, hogy vannak olyan emberek, akik nem félnek se a vírustól, nem félnek se az oltástól, és még hajlandóak is beadatni, ha kell. Szerintetek aki oltáspárti, az csakis vírusrettegő lehet.
Akkor hogyan lehetett kötelezővé tenni az eü-söknek, pedagógusoknak, honvédségnek, és bizonyosok munkahelyeken, ha senki nem vállalja a felelősséget?
Mivel a homo sapiens egy faj, én meg fajokról szót nem ejtettem, innentől kezdve tárgytalan a kérdésed.
#60 és afölött
Fain kis emberírtós diskurzus kerekedett ki a dologból, nem lepett meg különösebben, az ilyen kérdések mindig bevonzák a konteós agyhalottakat. :D
Nekem csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy valószínűleg ez minden idők legsikertelenebb emberirtási kísérlete.
Látod, 38-as nem emberírtásról szót ejtened, megteszik mások. :D
Várjál csak...ha nem félsz a vírustól, mi a tököm el oltottad be magad???:D
Na jó ,húzok én innen.Latom hiába koptatom az ujjaimat.
A fajtám vonzza a konteós hülyéket, igen.
Koronavírus elleni vakcinával, ugyan mivel? :D
Bocsánat...miért oltottad be magad ha nem tartasz a vírustól??
Hős akarsz lenni ,vagy mi???:D
Mondjuk gyerekkoromban én is kaptam szuronyt a seggembe...apám bátornak tartott ha nem sírtam el magam :))
Miért lenne hős bárki is attól, hogy beoltatja magát? :)
Mert úgy voltam vele, ha csekély mértékben is hozzájárulok, hogy ne adjam tovább másnak, akkor megéri, de persze a védettségi kártya sem volt elhanyagolható tényező.
Na...és ebből mit kell ügyet csinálni??:)Beoltottad magad, a másik meg nem ,oszt ennyi.Most ezzel ,hogy jót csináltál e vagy sem, azt viszont már te se tudod...
Nem értem azt, ha a Világ tombol egy oltás végett ,vagy nem ért egyet se politikus ,se orvos, annak valami oka van.
De hagyjuk.Kiszáltam a játékból!
Szerintem is feldobják a pacskert az oltottak! Még ma! 12:00-kor. Aaaa-Paaaccss.
Hm ..Ezek szerint holnaptól operáltathatjátok a gyerek vakbelét a szomszéd néni konyhasztalan miközben fő a pacal. Ő legalább tud bánni a késsel. Biztos tű, cérna is akad a fiókban.
Vagy ha nagyon sos a probléma, gyorsan beugrotok egy vadaszgepbe apu majd vezeti, és hipp-hopp ott tudtok lenni bárhol, ahol még van élő nem oltott orvos.
Semmi az egész. 🥱
"Két dolog végtelen. Az univerzum és az emberi butaság. Az univerzumban nem vagyok biztos."
Nem én csinálok belőle ügyet, hanem te. Népirtási ügyet egy szuriból. :)
Hogy sikerült-e megkímélnem valakit attól, hogy elkapja és lebetegedjen tőle, azt nem tudhatom, de hogy nem ártottam vele, az szinte biztos.
A közösségi média hatása, hogy annyira radikálizódnak az emberek, hogy tombolnak egy szuri miatt. De amúgy a szocializmus alatt beadott ki tudja milyen eredetű kötelező védőoltásokat meg leszarta mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!