Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/282 anonim ***** válasza:
83%
Jaja, én is fizetek.
2021. nov. 30. 15:17
 32/282 anonim ***** válasza:
72%

"Most meg tényleg valami hatalmas baj van erre, már mindenki chippet lát minden oltásban, meg az oltás öl...."

Ezt az oltás/vírus náci ária fajod mondja mi racionális tényeken alapuló tudományosan bizonyított érveket hozunk fel az oltás/vírus ellen ezzel szembe ti a Ceci, Pali, Viktor hülyeségének hittek szóval?

2021. nov. 30. 16:20
 33/282 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező.

Én nem szorongok s nem is fogok. Mivel több opcióm is van erre a kimenetelre.Aztán mehet a lepontozás mert mást úgyse tudtok.

Szóval.

1.Az első géppel megyek Svédországba. Ott nincs és nem is lesz ez a cirkusz.

2.Kifizetem a pénzbűntetést.

3.Ha nem tudom kifizetni a pénzbűntetést akkor ledolgozom közmunkán.

4.Ha nem tudom kifizetni a pénzbűntetést akkor megyek a dutykóba. Na bumm.

5.Ha erőszakkal prólna meg valaki beoltani azt meg megölöm. S utána meg ha kell egyedül de felrobbantom a parlamentet az összes oltásfanatikussal és képviselővel együtt ha kell.

2021. nov. 30. 16:27
 34/282 anonim ***** válasza:
75%

33

Én felpontoztalak.

2021. nov. 30. 16:38
 35/282 anonim ***** válasza:
79%
Szintén!
2021. nov. 30. 17:10
 36/282 anonim ***** válasza:
79%

Ide is bemásolom, bár egy másik Covidos kérdésre feleltem:

--- magamból kiindulva én nem ezért vagyok ellene még mindig, hanem mert:

1) ez egy kísérleti kezelés, ami semmivel szemben nem ad immunitást. Ha nem lenne járvány, minden rendben volna, és felajánlja a dokid influenza idején: van itt egy kisérleti vakcina, aminek hatásáról nagyon keveset tudunk, kap 10 ezer forintot, ha beadatja magának. Beadnád?

2) a kormányzatnak sosincs pártprogramja, hanem félelem alapú politikát folytat: félj a migránstól, Sorostól, a covidtól, a jövőt illetően nincs terve

3) látom, hogy mi megy az EUban évek óta, és nem tudom elhinni, hogy ez a sok ránk zúduló szar véletlen, fél EU lázadozik

4) a belénk nyomott cucc hatása amúgy sem tart sokáig, arra pedig alapból nem vagyok hajlandó, hogy fél évente oltassam magam, főleg, ha egészséges vagyok

5) a média egy megoldást ír elő: az oltást. Semilyen pártinfó nem jött arról, hogy természetesen hogyan tudod az egészségedet javítani, az Ivermectint is tiltották sokáig, talán most elérhető lesz, ha Covidos vagy. Bevásároltak a gyártóktól egy csomó "vakcinát", és előbb azokat kell elhasználni. Tehát megint profitszagú az egész.

https://www.youtube.com/watch?v=16eMwWOKW9Q&t=117s&ab_channe..

6) olyan dolgot akarnak kötelezővé tenni, amiért senki nem vállalja a felelősséget, se a gyártó, se a kormány. Akkor én sem.

7) az is felháborító, hogy a lakosságnak már a harmadikat nyomják le a torkán, de nekik még az első sincs meg: [link]

8) Gates a világ leggazdagabb embere mondta egy 2010-es előadáson: "A mai világban 6,8 milliárd ember él. Ez körülbelül kilencmilliárdra rúg végül. Nos, ha igazán nagyszerű munkát végzünk az új vakcinák, az egészségügyi ellátás, a reproduktív egészségügyi szolgáltatások terén, ezt talán 10 vagy 15 százalékkal csökkenthetjük." alul feliratozva van: [link]

9) Nincs normális párbeszéd a kételkedők és a kormányzat között, mi ki vagyunk gúnyolva, le vagyunk hülyézve. Ha valakinek fontos vagy, nem így viselkedik. Ez megint csak az érdek, és nem az egészség. Viktor azt mondta: senkit nem hagyunk az út szélén. De ha kételkedik, ki van rúgva.

10) Azt látom, hogy folyamatosan jönnek az oltás utáni halálesetekről és komoly rosszúllétekről szóló hírek, amit elbagatelizálnak.

Úgyhogy STOP VAKCINA!

2021. nov. 30. 18:04
 37/282 A kérdező kommentje:

1. És ha nem engednek be a repülőtérre oltási igazolás nélkül?

2. Inkább fizetnéd rá a gatyád, csak ne adjanak be egy szurit?

3. Inkább aláznád meg magad az utcasepréssel, csak ne adjanak be egy szurit?

4. Inkább börtönbe vonulnál, csak ne adjanak be egy szurit?

5. Nem tudnál te felrobbantani semmit. :D

1) Kb. ugyanannyit tudunk a hatásairól, mint más újonnan forgalomba került gyógykészítmény esetén.

2) Ebbe hogy illik bele a „Nem kell félni, mindenkit meggyógyítunk” féle kijelentés?

3) Mi megy az EU-ban évek óta? Arra célzol, hogy szándékosan lett ránk szabadítva a vírus? Mi ezzel a cél, kinek volt érdeke?

4) Az egy dolog, de ha kötelezővé teszik édes mindegy, hogy te mire vagy hajlandó.

5) És akkor mi lenne, ha a kormány elkezdené az egészséges életmódot ugyanolyan szinten propagálni, mint az oltást? Az nem lenne ugyanúgy profitszagú, csak a gyógyszervállalatok helyett az egészséges élelmiszereket és táplálékkiegészítőket forgalmazóknak, konditerem tulajdonosoknak? Különben meg miért kell azokat a vakcinákat előbb elhasználni. Ahogy írtad, bevásároltak. Ki lett fizetve, lett rajta profit. Utána nem tökmindegy, hogy felhasználják-e, vagy kidobják és vesznek helyette másikat?

6) Ugyanolyan szinten vállalják érte a gyártók a felelősséget, mint a többi gyógykészítmény esetén.

7) A lakosságnak egyelőre még az első sem kötelező, nemhogy a harmadik.

8) Tehát attól a fogatókönyvtől, hogy csak rövid ideig hatásosak eljutottunk odáig, hogy szándékos emberírtás zajlik. :D Gates arról beszélt, hogy az egészsgégügyi ellátás fejlesztésével csökkenthető lenne a népességszaporulat, mert 10 gyerek helyett (amiből 6-7 megéli a felnőtt kort), vállalnának 2-3-at, és mind a 2-3 megélné a felnőtt kort.

9) Mert a legtöbb oltásellenes konteós hülyeségekkel jön, (lásd az előző pontodat). Az oltásellenesek meg ugyanúgy lehülyézik az oltottakat.

10) Össze tudsz kaparni 20 halálesetet a 4-5 milliárdnyi beoltott emberre? Amúgy meg: oltás után meghalni ≠ oltás miatt meghalni.

2021. nov. 30. 19:08
 38/282 anonim ***** válasza:
81%

"Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?"

- a fajtátok már eleve egy lenéző szó az emberek között, kezdjük ott, úgyhogy ez az utolsó kommentem számodra

"1) Kb. ugyanannyit tudunk a hatásairól, mint más újonnan forgalomba került gyógykészítmény esetén." - ezt kétlem, [link] az alján láthatod: Az egész procedúra a kutatói laborban történő kifejlesztéstől a IV. fázis végéig körülbelül 12-18 éven át tart, és nagyságrendileg 250 milliárd forintba kerül.

3) "Arra célzol, hogy szándékosan lett ránk szabadítva a vírus? Mi ezzel a cél, kinek volt érdeke?" - a gyógyszeripar a legnagyobb biznisz a világon, ki ne lenne benne? A vakcina lett szándékosan ránk szabadítva, lehet jött magától a vírus, lehet mesterséges, de a vakcina a profitról szól. A romoló európai helyzet pedig megint inkább az Elitnek jó.

4) "Az egy dolog, de ha kötelezővé teszik édes mindegy, hogy te mire vagy hajlandó." - ez megint egyfajta ledegradálás volt

5) Akinek jobb az immunrendszere nagyobb az esélye. Ez is egy út, hogy többen meneküljenek meg, ha már annyira pusztít a vírus, a cégekre ezt is rá lehetne hárítani, hogy egészségügyi "csomagot" adjanak az embereiknek.

6)"Ugyanolyan szinten vállalják érte a gyártók a felelősséget, mint a többi gyógykészítmény esetén." - találtam róla infót, igen a gyártónak kell vállalnia.

7) "A lakosságnak egyelőre még az első sem kötelező, nemhogy a harmadik." - mindig fentről kezdődik a példamutatás. Lásd: "nem tűrjük a korrupciót" - mondá a fidesz

8) Nem azt írtam, hogy emberírtás zajlik, hanem arról beszél a Pfeizer egyik befektetője, hogy a vakcinákkal el lehet érni a népességnövekedés visszaszorítását.

9) "Mert a legtöbb oltásellenes konteós hülyeségekkel jön" - nekem azt tanították, hogy nincs hülye kérdés, csak kérdés. Akár mondhatnám azt is, hogy te agymosott vagy, azokkal meg nem vitázom, de ez éretlen hozzáállás lenne.

10) Egy kísérleti szerről beszélünk, fontos a polgárok megnyugtatása. Ha egyre több a hír, hogy oltás után - és itt most a Pfizerről van szó elsősorban - egyre több a probléma, akkor annak nyílvánosan utána kellene járni.

[link]

Köszönöm a figyelmet, a szó a stúdióé.

2021. nov. 30. 20:07
 39/282 A kérdező kommentje:

“a fajtátok már eleve egy lenéző szó az emberek között, kezdjük ott, úgyhogy ez az utolsó kommentem számodra”

Nem sikerült ott kezdeni, hisz ez már a második (egyben utolsó?) kommented volt számomra, az elsőben nem kifogásoltad.

“Az egész procedúra a kutatói laborban történő kifejlesztéstől a IV. fázis végéig körülbelül 12-18 éven át tart, és nagyságrendileg 250 milliárd forintba kerül.”

Az egész 12-18 éves procedúra ott kezdődik, hogy a különböző újonnan bevezetett adjuvánsok, és adalékanyagok élettani hatásait vizsgálják. Ha az oltóanyag olyan összetevőkből áll, amikkel már évtizedes tapasztalat van, mi értelme lenne 12-18 évig újratesztelni azt, amit már tudunk?

Miért van az, hogy mindenkit a hosszútávú mellékhatások izgatnak? A ritkán előforduló mellékhatásokkal mi a helyzet? A forrásodban is le van írva, hogy pár ezer emberen végzik a klinikai vizsgálatokat. Ekkora létszámon hogyan fog kiderülni egy az emberek 0,01%-át (minden tízezredik) érintő talán halálos mellékhatás? 2-3 ezer ember ehhez kevés. A koronavírus vakcinákat a nagyobb költségvetés miatt több tízezer emberen volt lehetőség tesztelni, ilyen szempontból még alaposabbak voltak a vizsgálatok.

“ a gyógyszeripar a legnagyobb biznisz a világon, ki ne lenne benne?”

A többi, jóval befolyásosabb ipar miért hagyta, hogy a gyógyszeripar így kicsesszen velük? A covid járvány a gyógyszeriparnak kedvez, mindenki mással meg kicsesz. Miért hagyja a többi ipar, hogy a gyógyszeripar az ő kárukra keltse ezt a hisztit?

“A romoló európai helyzet pedig megint inkább az Elitnek jó.”

Miért?

“ez megint egyfajta ledegradálás volt”

Csak simán “degradálás”, így mondják helyesen. Nem, nem votl degradálás, hanem tény. Ha kötelezővé tesznek valamit, nem fog érdekelni senkit, hogy mire vagy hajandó, viselni fogod a kvöetkezményeket.

“Akinek jobb az immunrendszere nagyobb az esélye. Ez is egy út, hogy többen meneküljenek meg, ha már annyira pusztít a vírus, a cégekre ezt is rá lehetne hárítani, hogy egészségügyi csomagot adjanak az embereiknek.”

Az is egy út, csak kérdés, hogy a kormányok rá akarják-e bízni a lakosságra a védekezést. Elkedzik propagálni az egészségeséletmódot, 50% beleszarik, 20% a kezdeti lelekesedést követően 1 hónap utána abbahagyja, 15% még csinálná is lelkesen, csak nem tudja hogyan kell, vagy nincs idej/pénze/energiája rá. Mennyivel könnyebb beszúrni egy cuccot (estleg fél évenként megismételni), és le van tudva az egész.

„mindig fentről kezdődik a példamutatás.”

És nem volt kb minden rangosabb politikustól PR fotózás a vakcina beadásról? Komolyan nem értem mit akarsz ezzel. Nekik most (jelképesen) kötelező lett, az eü-söket leszámítva az elsők között te meg előadod, hogy a lakosság bezzeg már a harmadiknál tart, ők meg még csak az elsőnél. Amúgy valamellyik országban a politikusok az elsők között kapták meg az oltást, a csürhe meg elkezdett vernyákolni, hogy befurakodnak az öregek elé. Amikor meg nem az első között kapják meg, akkor meg gyávák és megvárják, hogy leteszteljék az örgeket.

“Nem azt írtam, hogy emberírtás zajlik, hanem arról beszél a Pfeizer egyik befektetője, hogy a vakcinákkal el lehet érni a népességnövekedés visszaszorítását.”

Akkor ez mirefel volt egy érv a STOP VAKCINA kampányodban?

„nekem azt tanították, hogy nincs hülye kérdés, csak kérdés.”

Rosszul tanították, van hülye kérdés.

“Akár mondhatnám azt is, hogy te agymosott vagy,”

Mondhatnád, de amíg nem adom jelét, addig nincs értelme.

“Egy kísérleti szerről beszélünk”

Minden újonnan forgalomba helyezett gyógykészítmény kísérleti szer. Amikor élesben kezdik el használni a lakosság körében sok mellékhatásra még csak akkor derül fény, például a nagyon ritkán előfordulóknál.

“Ha egyre több a hír, hogy oltás után - és itt most a Pfizerről van szó elsősorban - egyre több a probléma, akkor annak nyílvánosan utána kellene járni.”

Ezeknek utána is járnak, feljegyeznek minden ilyen esetet. Erre vannak pl.: USA-ban, Nagy-Britanniában is külön oldalak, ahova bejelentések érkeznek. Ezekről statisztikát készítenek, hogy milyen valószínűséggel, milyen panaszok fordulnak elő, és összevetik az oltást nem kapott lakosság, vagy a korábbi évek statisztikáival. Ha bizonyos panaszok szignifikánsan nagyobb valószínűséggel fordulnak elő, akkor alaposabban kivzsgálják, vagy akár vizsgálat nélkül feltüntetik, mint lehetséges mellékhatást.

Korábban, az oltás előtt is voltak esetek, hogy valakiről vártalan kiderült valami egészségügyi probléma, hirtelen rákot diagnosztizáltak, vagy agyvérzést kapott, stb., az ember meg a fejét vakarta, és nem talált rá magyarázatot, ha a környezetében ilyen történt. Az oltakozás megkezdése óta ez már nincs így, amikre korábban nem volt magyarázat, máris ott van bűnbaknak a covid vakcina.

2021. nov. 30. 21:20
 40/282 anonim ***** válasza:
77%

36, nagyon jól mondod! stop vakcina, stop maszk, stop hülyeség!

37...ha nem vagy tájékozott, akkor inkább maradj csendben

2021. nov. 30. 23:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!