Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
"Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban"
Pedig pont így értettem XD
Nagy forma vagy! lol
Eddig a környezetem a pár elhunytból, mind az oltástól várt biztonságot, mégis szűk 2 hét alatt legyűrte mindegyikőjüket, csak éppen azzal nem foglalkozott senki hogy ment a dohányzás évtizedek óta, a másik annyi súlyfelesleggel élt mint amennyit egy pár éves gyerek nyom, és magára sem figyelt.
Én sem vagyok oltva, és nem is leszek(bízok benne hogy a hasonló véleményen lévőkkel összetartunk) mert nincs rá szükségem, mióta ez a vírus megjelent, még egy megfázás is csak 3-4 napig tartott nálam.
Kérjétek 10. oltásnak majd az én adagomat, inkább magatoknak az omikron mellé :D
Mennyi hülye :D
Annak idején a kötelező védőoltások, meg az - akkori - újjabbak közül még a volt rendszer hívei sem üvöltöztek h beoltja őket Ráksi/Kádár.
Most meg tényleg valami hatalmas baj van erre, már mindenki chippet lát minden oltásban, meg az oltás öl....
Viszont aki nem oltat, az a szememben azért szánalmas, mert nem az oltáson van a hangsúly, hanem ami ellen nektek kellene most üvöltözni, az az, hogy van egy valós probléma (vírus) és ezen valós probléma mögött van egy háttérerő, ami az egészet mozgatja és az egész világon rákapcsolt.
Az nem tűnik fel, hogy milyen alapvető emberi jogokat sértenek meg, meg kb az alkotmányokat felfüggesztik, salátatörvnyek és egyebek?
Neeeem. Hanem hogy a Bill Gecci beoltatott minket csippel aztán megdöglünk. (Bár gondolom az oltatlanokat nem zavarja h ez a kedves, filantróp úriember pl a legnagyobb földtulajok egyike, meg a mekis krupli is tőle van.)
De igazából az oltott is meg az oltatlan is csak a színi előadást látja. Mindkét fél túl idióta, hogy észrevegye a színészeken (bábokon) a madzagot.
Azokról, akik meg ebben a kérdésben Magyarországot látják csak meg Orbánt ha tükörbe néznek, ahogy becsippeli őket meg egész egyszerűen nem lehet mit mondani.
17.
Örülnél ha csak konteó Lenne
Ironiaként írom.
Oltatlanok tömik a pofájukat a mekibe aztán gyártják a hülyeségeket, miközben pont a bizonyos kör tagjainak egyikét pénzelik.
De az oltásban akkor sincs se chip se méreg.
20.
Ne hazudj!
Van több oltatlan ismerősöm is és nem járnak mekibe, de oltott az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!