Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?
Kérdező: én azzal nem értek egyet, hogy a hozzád hasonló genetikai hulladékot ilyen kín keservvel próbálja a társadalom életben tartani, minek? A kakit is lehuzom reggel a wc-n, nem internet előfizetést adok neki, hogy tudjon gyakorikérdésezni. Nem kértem oltást, mert bízom abban, hogy a természet majd teszi a dolgát. Így is lett, elkaptam, meggyógyultam, ahogyan az összes ismerősöm.
Te meg itt vekengsz, mert nem tart életben 1-2-3 oltás... Lehet hogy balzsamozni érdemesebb lenne, az megoldaná a problémáid. Mit szólsz?
"Magyarország ismét az első helyen van..."
Nagyon jó kis ábra, az oltott ismerőseim ezt a diagrammot szokták osztogatni mint focimeccsen a sárga lapot, csak ha valaki tud olvasni láthatja hogy az első 11 ország mind kelet európai vagy balkán részén lévő, ahol az egészségügy nem létezik és Ausztriától indulva egyre kevesebb azaz nyugat európai országok láthatóak. Gondolom ennél többet nem kell mondanom mennyit is ér a vakcina.
2. Majd ha nem tudok venni kenyeret a boltban akkor majd lehet kötelezni, de akkor már remélem mehetünk kukát gyújtani Pestre.
12:33
Ez érdekes, hogy ugye a svédek nem zárták le az országot, és ők az utolsó helyen vannak, MO pedig korlátozott, és nálunk a legtöbb a halott. A svédeknek amúgy is jobb az immunrendszere szerintem.
A korlátozás gonosz dolog volt, annak elsősorban gazdasági szempontja volt, azaz gazdagsági. Sok kisvállalkozás sínylette meg. De persze szigorítsunk még...
Nekem az a véleményem ,hogy tényleg népírtásról van szó.Azé komoly ,hogy ha kelet a rendszerváltáskor nem áll nyugat mellé, mi most hátradőlve nézhetnénk ,ahogy a nyugat szépen lassan elvérzik.Ehelyett most lassan fogy minden.Így nem juthat mindenkinek már minden.Úgy ,hogy két választás van, vagy népírtás vagy a gazdaság tönkretevése.Szóval ,azok az országok ,ahol a vezetőség rábólint a folyamatos oltásra, az a népirtást választja.
Fura mert a Biblia 4 lovasa így totál megérthető.
Az első lovas becsapja az embereket, vagyis valahol a rendszerváltás idején jön el.Masodik lovas most van, ami betegségeket hoz ,és békételenséget háborúkat.Vagyis véleményem szerint ,a terv nem úgy fog sikerülni ahogy ők gondolták, úgy hogy marad a b terv.Tönkre megy az összes olyan ország ,amelynek nincs piaca vagy nyersanyagja.A harmadik ezt hozza el, vagyis éhínség lesz...Aztán majd a többit meglátjuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!