Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltatlanok! Hogy élitek meg,...

Oltatlanok! Hogy élitek meg, hogy ki fog halni a fajtátok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy meghaltok az oltatlanságotok miatt a covidban, hanem hogy egyre jobban el lesztek lehetetlenítve, sőt nagyon úgy néz ki egyre több helyen a teljes lakosság számára kötelező lesz. Az április választásokig ez a veszély Magyarországot nem fenyegeti, de azt követően, jövő ilyenkor valószínűleg kötelező lesz. Mihez kezdetek attól? Nem szorongtok, hogy be lesztek ti is oltva és velünk, oltottakkat együtt haltok meg?

2021. nov. 29. 23:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/282 anonim ***** válasza:
25%
A fityiszesek aberráltak és melegek na ezért van ennyi covidos gratulálok nekik.
2021. dec. 1. 14:45
 62/282 anonim ***** válasza:
85%

Megpróbálom elmagyarázni.A privatizáció lényege ,hogy egyre kevesebb ember jut egyre nagyobb vagyonhoz.

A Világon jelenleg két piac van.Egy amerikai amely szinte az egész világot fogságba tartja, beleértve Európát is.Mert ugye Európa is függ a nyersanyagtól.Illetve egy orosz kínai piac.Na most itt a bibi.Ezt a piacot Amerika nem tudja kontrollálni.Így tud fegyverkezni.

A napokban felröppent egy nagyon fontos hír.Amerika elkezdte kibányaszni a stratégiai olaját Ha ez így igaz, akkor 3 lehetőség van.

1.Fogy az olaj

2.Olyan ütemben fogyasztanak a gyarmatok ,hogy muszáj hozzányúlni a stratégiai olajhoz

3. Mind a kettő

Bármelyik is az, az azt jelenti ,hogy most már nem lehet fenntartani a gyarmatokat.Vagy is el kell kezdeni spórolni az olajjal.Ez így volt a Római birodalommal.Minnél nagyobb volt a terjeszkedés, annál nagyobb volt a fenntartása.

Tehát most ,eljutottunk oda ,hogy valószínű népírtasok lesznek.Illetve sok olyan szórakozóhelyén és hasonló tevékenységek korlátozva lesznek, hogy ne fogyasszunk annyit.

Ha engem kérdezel és ha a logikám nem csal, az oltották fognak rácseszni.Mert azok legtöbbje azért oltotta be magát ,hogy folytathassa a bulizást.De persze ez csak magánvélemény...Az is lehet ,hogy mind a két fél rá fog cseszni.De egyre több rosszat hallok az oltásokról...

2021. dec. 1. 14:48
 63/282 anonim ***** válasza:
85%

Sőt...meg merem kockáztatni ,hogy fogy az olaj.Ha az elektromos autót is a piacra merték dobni, valószínűleg elkezdtük felemészteni az olaj maradékát.Vagyis cumi.

Ami még brutálabb, hogy ugye az emberek fejébe a privatizáció van beleverve, szóval a gazdag a szegény ellen fog menni.Hogy mi lesz itt nem tudom, de hogy a szebb jövőt szlogent elfelejthetjük ,az biztos :))

2021. dec. 1. 15:15
 64/282 anonim ***** válasza:
86%

63# a klíma változás ezek melett már nem tényező már annyira el kezdték a kormányok szétb@szni az országaikat hogy a viląg gazdasága tönkre megy az országok egyre jobban elhatárolódnak egymástól az EU is széteső félben van erre kitünő bizonyíték a brexit és hogy Horvátország óta nincs jelentkező tag. Ugyebár az olaj amit te is mondtál fogy, a népesség sok országban csak csökken és csökken a kormányok miatt most látszik csak igazán (aki nem veszi észre az vak) hogy ami most van egy újabb hidegháború előjele mivel már/még megint(mindig) kétpólusú világ van csak épp a SZU omlott össze.

És kelet európa nyugatra velünk és a lengyelekkel és a szlovákokkal bezárólag a két oldal közt állunk mivel NATO tagok vagyunk így a nyugathoz tartozunk de a kelettel szimpatizálunk az EU tagjai vagyunk de mint az előbb leírtam a kelet felé hajlunk.

A régen ismert demokrácia eltünésével és a demokratikus külsőbe bujtaott diktatúrával újra fel elevenedhetnek a forradalmak, lázadások akár polgárháborúkba torkolva ebből pedig háború is lehet ha egy országban lévő forradalmat segítve beszál egy másik ország. Most éljük a békés időszak jó esetben utolsó 10 évét ez úgyahogy sokáig is tartott.

És ennek a ténye a vírussal csúcsosodott ki

2021. dec. 1. 15:52
 65/282 anonim ***** válasza:
70%

62

"Fogy az olaj."

Én ezt már hónapokkal ezelőtt írtam, aztán hú, de le lettem pontozva!

2021. dec. 1. 16:25
 66/282 anonim ***** válasza:
82%

Hát igen, a klímagondokat nem is említettem.

Az ,hogy mi felé hajlik egy ország jelenleg szerintem édes kevés.Most őszintén, mit tud tenni egy Magyarország?Amint egy rossz szót mond, azonnal elzárják a határokat nem kap se nyersanyagot ,se támogatást.Vagy ott a rendszerváltás, ami leszerelték katonailag a keleti orszagokat.Mivel védekezik most egy Eus ország 2ooo katonával meg 5 tankkal?Lent még a déli határok teljesen nyitottak..Itt most egy húrok van a nyakán Európának .Egyenlőre azt kell csinálnia a keleti részének is amit Amerika mond.Szóval ha oltani kell ,akkor az lesz.És szerintem az elkövetkezendő idők 1o -2o év között csak úgy jönni menni fognak a betegségek, vírusok, viták és konfliktusok.Meg szerintem a bevándorlás is egyre rosszabb kontroll alatt lesz.Dehat igen, az ember többet akart és most jön el ennek a tányért büntetése.

Sőt nekem az a kerek véleményem ,hogy ez a Covid dolog felmérés, hogyan fogunk reagálni egy igazira.

Én se hiszek már el semmit.Rájöttem ,hogy úgy át b@szták az embereket ,hogy csak pislogunk mint pocok a lisben.

2021. dec. 1. 16:26
 67/282 anonim ***** válasza:
84%
66# azért amerika is kezd gyengülni egy hihetetlenül korrupt ország a lakosok 90% azt se tudja hogy európa az amerikai kontinensen kívül van az elhülyülés ott hatalmas már senki nem veszi komolyan New York tartsa már csak meg a világhatalmát vagy a hadsereg de ezek is kezdenek egyre gyérebbek lenni az infláció a dollárt se kíméli a világon 2. Helyről 5.re esett
2021. dec. 1. 16:34
 68/282 anonim ***** válasza:
79%

Ez mind erről szól.Hogy Amerika gyengül.És az ott hatalmon lévők ,egyre aljasabb dolgokat fognak tenni ,annak érdekében ,hogy megtartják a hatalmukat.Ez mind mind erről szólt.Pl Európa apszolút nem tudja ,hogy mi vár rá.Le fog szegényedni Európa nemsokára.És mindennel támadva lesz ,amivel csak lehet.

Oroszországnak tulajdonképpen füttyentenünk kéne és azonnal segítene, de annak van egy ára.És jelenleg az Európai vezetők nem hajlandók átadni a hatalmukat.Inkább a saját népük ellen fordul.

Egyetlen egy szerencséje van Európában, az hogy az Orosz is európai nép és előbb utóbb lépnie kell...

2021. dec. 1. 16:59
 69/282 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván népirtás. Valaki komolyan gondolta, hogy bárki a másik egészsége miatt aggódott? Mármint bárki, aki elmúlt 5 éves?
2021. dec. 1. 17:02
 70/282 anonim ***** válasza:
36%
Igen kedves utolsó, már csak arra kéne rájönni ,hogy mivel mit képviselünk.Ha Beoltjuk magunkat az a jó ,vagy ha nem oltunk, az e a jó?:)De akárhogy nézem, ha továbbra is a privatizációt, a kapitalizmust nézem, nem sok jövője van már.De hatalmas cirkuszt fog csinálni.
2021. dec. 1. 18:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!