Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akarjátok, hogy az iskolákban...

Akarjátok, hogy az iskolákban lehessen a homoszexualitást népszerűsíteni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 20:50
 141/160 A kérdező kommentje:

Hogy jön ez ide? Kit érdekel a versírás, a meleg propaganda, meg az ellene szóló törvény? Egyszerű a kérdés: akarod, hogy népszerűsítsék a homoszexualitást az iskolákban?

2021. nov. 23. 23:59
 142/160 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem érted kérdező? Ha egy kortárs meleg költőt beemelnek az irodalmi kánonba úgy hogy nem outolt, akkor a magyar nyelv gendersemleges névmásai miatt nem tudod megkülönböztetni, hogy azt kinek írta...

Kocsis Tibor beteges nyilatkozatát is olvastam, amikor felvállalta hogy búza, hogy részben azért tudta 40 éves koráig titkolni, hogy meleg és szabadabban kifejeznie magát mikor dalszövegeket írt, mert a magyar nyelvben nincs férfi és női névmás... de ha lenne akkor lebukott volna és tönkre tehetett volna tenni, hiszen egyértelműen kiderült volna, hogy meleg propaganda és belehetett volna tíltani, hogy 18 év alatti tinifiúk és tinilányok hallgassák a nyálas hányinger keltő zenéjét.. hát nem érted kérdező?

2021. nov. 24. 00:04
 143/160 anonim ***** válasza:
100%
A magyar nyelv ferdülése lehet ezzel kezdődött el, hogy semleges névmást használunk, ahelyett, hogy lennének férfi és női névmások... mert akkor ha férfi férfinak írná a dalait, verseit, vagy novelláit, akkor egyből lebukna...ha nő a nőnek akkor is... hát nem érted? tényleg nem érted miért baj az, hogy gendersemleges a magyar nyelv....
2021. nov. 24. 00:08
 144/160 anonim ***** válasza:
91%

136 vagyok.

Szóval te a homoszexualitás népszerűsítése alatt ezt érted: "Gyerekek, jajj de jó melegnek lenni!" Ezt természetesen nem támogatom, még szerencse, hogy ilyen nálunk nincs is, máshol is csak elvétve. Azt viszont támogatom, hogy beszéljenek a kérdésről, hogy a fiatalok elfogadóbbak legyenek, mint a szüleik generációja, ezáltal az érintetteknek se kelljen szégyenkezniük, titkolózniuk, rossz házasságba menekülniük.

2021. nov. 24. 00:12
 145/160 A kérdező kommentje:

Ha gendersemleges nyelvezet miatt nem derül ki, hogy milyen neműnek írta, akkor népszerűsítésről sincs szó. Ha viszont tudni, hogy a költő meleg, és ismerjük a költemény hátterét, hogy egy azonos neműnek szól, akkor meg nem oszt, nem szoroz, hogy gendersemleges-e a nyelv. Ha meg arról van szó, hogy utólag derül ki a műről, hogy valójában buzulás a téma, az sem változtat túl sokat a lényegen, mert a korábbi verselemzés még egy heteroszexuális változatról szólt, majd miután kiderül, hogy a költő búza, kiveszik a tantervből és nem oktatják tovább sem a (valóságnaknem megfelelő) hetero verselemzést, sem a (valóságnak megfelelő, de tantervbe bele nem illő) javított homo verselemzést.

2021. nov. 24. 00:13
 146/160 A kérdező kommentje:

Igen, ezt értem. Függetlenül attól, hogy van-e ilyen, vagy nincs. Az, hogy a témáról beszélnek még nem az.

2021. nov. 24. 00:15
 147/160 anonim ***** válasza:
Nem érted továbbra sem, te nem is vagy igazi hazafi kérdező... ha elutasítod a grammatikai nemeket... hazaáruló vagy és én ezt javasolni fogom Duró Dórának és Budaházy Eddának is, hogy alakítsák át a magyar nyelvet ennek megfelelően, nem lesz itt többé gendersemleges grammatikai nem... mert ez is okozta azt, hogy ennyi sok abberált él ebben az országban... mert ilyen megengedő a MAGYAR NYELV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2021. nov. 24. 00:16
 148/160 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hazafi, jól látod. Ha emiatt hazaáruló vagyok, ám legyen! Akkor léphetünk is tovább. :D

2021. nov. 24. 00:19
 149/160 anonim ***** válasza:
0%
Igen is hazaáruló vagy, nézd meg Lengyelországot ott van férfi és női grammatikai nem... és sokkal konzervatívabbak, vagy ott van a litvánok, ők náluk tényleg csak férfi és női grammatikai nemet használnak és sokkal konzervatívabb nemzet mint mi, egészségesebb nemzetnek kell ez is...
2021. nov. 24. 00:22
 150/160 anonim ***** válasza:
42%
nyelvtani szempontból túlságosan liberál femináci vagy kérdező....
2021. nov. 24. 00:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!