Akarjátok, hogy az iskolákban lehessen a homoszexualitást népszerűsíteni?
A homoszexualitást Kertbeny Károly találta ki.
Van három bátyám, majd ők csinálnak gyerekeket, ha akarnak. Amúgy meg humánökológus hallgatóként inkább kevesebb gyereket szeretnék, és azokat is felnevelem tisztességben vagy majd örökbe fogadok, mintsem, hogy a jövő generációnak egy kevésbé sokszínűbb ember által kipusztított fajokkal, őserdő nélküli sivár bolygót adják át a jövő nemzedékének...
"Van három bátyám, majd ők csinálnak gyerekeket, ha akarnak."
De azt már ők teszik le az asztalra, nem te!
A természet megőrzése valóban fontos, ebben egyetértünk! Nekem - mint gyermekes szülőnek, apának - ez fontos, mert szeretném, hogy a gyermekeim minél szebb környezetben nőjenek fel. Fizikailag is, és erkölcsi értelemben is (hogy visszakanyarodjak a kérdéshez).
Nézd azokat a római katolikus papokat vagy apácákat miért nem zaklatod ezekkel a kérdésekkel, hogy miért nem vállalnak gyerekeket? vagy például az egyik nénémet, akinek szintén nincs 70 éves korára gyereke, aztán anyámat szájára veszi, hogy neki miért nincs unokája? Vagy miért nem kövezed meg Szobotka Tibor és Szabó Magda sírját, hiszen ők se vállaltak közösen gyereket? Vagy miért nem kövezzük meg a tudatosan gyermeket vállalókat?
Elmondom, mert Szabó Magda és mondjuk Nemes Nagy Ágnes is kompenzált azáltal, hogy nem vállalt gyereket, csak nem biológiai produktumot, hanem szellemi terméket.
Amúgy van 50-es egyetemi professzornő is családunkban és ő se vállalt gyereket, mert az anyja folyamatosan beleszólt életében, egyszer házasodott igaz későn, de az se lett tartós, elváltak..
Egyébként Nagybácsiként is alkothatok, sőt hasznos támogatója lehetek a családnak.
Egy Indiai asszony meddősége miatt nem vállalt gyereket, és helyette fákat ültetett...
Én nem zaklatok senkit, ki mit rakott le az asztalra, te hoztad fel a témát: felköptél és aláálltál.
Nagybácsiként hasznos támogatója lehetsz valóban a családnak. De - a kérdésre visszakanyarodva - talán jobb, ha a szexuális felvilágosítást nem nyomod náluk, hanem a szülőkre bízod ezt.
A meddő, de normális gondolkodású emberekkel együttérzek, nekik lehet megoldás az örökbefogadás. (A nem normális gondolkodású és életvitelű embereknek ez azért nem jó, mert az abnormális életvitelt adják mintául a gyermeknek.)
104-es megint visszakanyarodunk az eredeti témához...
Azt, hogy ha én otthon nem titkolom, és én nyíltan elvihetem a jövendőbeli páromat a családi ebédre, úgy mint 3 bátyám a barátnőit, vagy élettársnőit.
A szülők szexuális felvilágosításról annyit, hogy eddig se világosították fel a gyermekeiket az emberek, mert egy magyar szülőnek nincs erre ideje, bár anyám tartott felvilágosítást az első osztályának, talán a bátyáimnak is, de nekem nem emlékszem, hogy tartott volna külön.
Szakiskolában kezdtem aztán ugyanott Szakközépiskolai osztályba jártam ahol érettségiztem is. Eléggé sok lemorzsolódó diáklányt láttam akik félbehagyták a tanulmányaikat a tini kismamaság miatt, meg volt akinek volt egy pár abortusza. Ha annyira felvilágosítanák a gyermekeiket a magyar szülők, akkor ilyen nem fordulhatna elő, mert akkor beszélnének a nemi betegségről is, a korai terhesség elkerüléséről, a védekzésről.
De nem ezt látom és ezt jó pár gyermekvédelmi szakember és pszichológus is elfogja mondani, ha rákérdezel, hogy hiányos a magyar szexuális edukáció, még az iskolaorvosok, és védőnők részéről is, egy hozzád hasonló szülő, meg bármennyire is azt mondja, hogy majd én felvilágosítom a gyermekemet, valójban nem tudja, max ha átolvassa a legmodernebb könyveket 8 órás munka után, ha van rá ideje, de túlóra mellett ezt kötve hiszem...
Ja és Bayer Zsoltit nem olvasok, tudod van az a szint, ami alá nem süllyedünk, elég ha a Válaszonline-t vagy Magyar Hangot, amiket értékelvű konzervatív lapoknak neveznek...
Csak egy képet linkeltem, ahol a nem megfelelő minta átadása látható.
A szexuális edukáció hiánya valóban probléma, de - újra ismétlem - ne a bu-zi Lakatos Márk akarja ezt megoldani, vagy az LMBTQbla-bla lobbi.
Ha a gyermek lányok teherbe estek, akkor nekik már nem a szexről kell tanítani, hanem a védekezésről inkább, és erkölcsről.
Látod annyit tudsz erről, mint egy pásztor bácsi az Atomreaktórról...
Belinkeltem neked videót, hogy hogy néz ki egy normális a melegség és megismerés óráról, belenéztél nem? Hanem tovább fujjod, hogy majd a Lakatos Márk tart majd órát, meg Drag Queenek, ami olyan távol áll a valóságtól, mint te tőlem...
Lakatos Márk egy műsorvezető, meg stylist, max abban ad tanácsot mindekinek, hogy hogy kéne jól táplálkozni, pl mostanság kritizálta a modern konyhai eljárásokat, hogy minden habos babos és nem lehet rágni se jóformán, de jó divat tanácsadói könyvei is vannak, mint hogy nagyon sok meleg van jelen a divattervezői világban, Náray is... például, de ő visszavonult, helyette ír, fest, süt.
Bizonyára attól a Fidesztől kell várni erkölcsi fellendülést, aki nem viszi világi bíróság elé a gyerekeket megrontó papokat, pedig dr. Perintfalvi Rita is egy jó könyvet publikált ebből, amik áldozatokkal készült interjún alapszik.
Bizonyára az a FIDESZ fogja felemelni Magyarországot erkölcsileg, aki miatt Kaleta enyhe büntetést kapott, meg aki évekig akadályozta a lúgos orvos elítélését, vagy aki Borkait is nyugodt szívvel indította el a választáson...
Bizonyára az is erkölcsi kérdés, hogy Iványi Gábort is üldözi a FIDESZ, és HIT gyülit meg tenyerén hordozza, ha már erkölcsről beszélünk..
A pedofil és LMBTQ aktivisták óvodai nyomulása elleni törvény pont Kaleta miatt jött létre. A FIDESZ a hátrányból ügyesen előnyt csinált. Én támogatnám Kaleta bebörtönzését is, és örülök a pedofil ellenes törvénynek is.
Teljesen mindegy, hogy Lakatos Márk megy be az óvodába, vagy egy meleg pszichiáter, vagy egy meleg aktivista, a szexuális felvilágosítást ne ilyen emberek végezzék már! Ne beszéljenek nem-átalakító műtétekről az óvodákban és iskolákban. Akit nagyon érdekel ez a téma, járjon utána iskolán kívül.
Már nem azért, de az, hogy drag queenek tartanak előadást óvodás gyerekeknek tényleg létező jelenség.
Kaleta enyhe ítélete nem a Fidesznek köszönhető. Azt tudtad, hogy ugyanaz a bíróság hozta meg az ítéletet Kaleta ügyében, aki a gyöngyöspatai cigányok esetében is hozta és az ellenzéki portálok sajtópereiben folyamatosan az ellenzéki portáloknak kedvező ítéletet hoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!