Akarjátok, hogy az iskolákban lehessen a homoszexualitást népszerűsíteni?
Én még iskolába járok.
Felesleges a homoszexualitás népszerűsítse! Az iskolába megy a b.zizás, a fiúk egy csoportja azzal szivatja egymást, hogy rámondják, hogy meleg. Szerintem ez csak olaj lenne a tűzre.
És az a baj, hogy már 9 éves gyerekektől is a b.zizást hallom.
Az iskolánk tömve van divatból szexualitást váltó lányokkal. Ezt nem kéne megerősíteni bennük. És azért NEM kéne ezt megerősíteni bennük, mert ha megkérdezed, hogy lefeküdne-e vagy egyáltalán megcsókolna-e egy lányt, a válaszok 95%a "Fúúúj, neeem!"
Nem lenne probléma, ha az általános iskolákba így zajlana:
Bemegy egy normálisan öltözött melegpár és beszélgetnek a gyerekekkel, hogy ők ilyenek és, hogy ők így találták meg a boldogságot. Ha nem buzdítja arra a kicsiket, hogy melegek akarjanak lenni, akkor nincsen semmi baj.
A transzoktól még engem is kiver a víz, semmiféleképpen NEM engedném őket iskolába, óvodába.
74-es vagyok és szörnyű, hogy a magyarok, meg úgy az egész világ megvezethető..
Annó mikor haza jöttem 2015-ben Lengyelországból egy erasmus szemeszterről és orbán elindította a menekült ellenes kampányát, akkor döbbenten tapasztaltam, hogy én immunis vagyok erre, sőt még bosszantott is, így az MKKP-nak segítettem, most ugyanezt látom, és szerintem valakinek vagy sok embernek oda kéne csapni az asztalra, hogy elég ebből a hülyítésből...
Szóval azt gondolod kedves utolsó, hogy én mint meleg az föld mélyéből bukkantam elő, hogy megrontsam a gyerekeket a melegségemmel?
El kell, hogy keserítselek. Ugyanúgy volt apám aki sajnos meghalt, és van anyám aki él, és akit mindennél szeretek és elfogadott olyannak amilyen. 30 évesen pontosan emlékszem, hogy én se annak hatasára lettem meleg mert kamaszként meleg témájú dolgokat néztem a tévében, hanem azért néztem, mert már akkor tudatosult bennem, hogy meleg vagyok. Sőt a városi könyvtárban is kutattam a téma iránt, őszintén te elzavartál volna kamaszként a könyvtáros helyében ha egy meleg témájú szépirodalmi vagy pszichológiai könyvet mertem kikölcsönözni?
Ez amiről te beszélsz Amerikában Anita Bryant fundamentalista keresztény konzervatív terjesztette el, valóság az, hogy a legtöbb melegnek semmiféle agitáció nem kell arra, hogy már kamastként eldöntse, hogy meleg. Pedig hát apán lengyel volt, katolikus neveltetésben részesültem, és mégis..
Amúgy láss csodát ennek a fundamentalista keresztény konzervatív nőnek is a lányunokája most fog összeházasodni egy nővel, szóval ennyit érnek a konzervatív félelmek. [link]
Kedves katolikus meleg fórumozó!
Ha nem akarod agitálni a gyermekeket, hogy melegek legyenek, az nagyon rendben van, örülök neki! Sajnos ez nem mondható el minden melegről, lásd mekkora hisztit vertek ki a pedofil-ellenes törvény kapcsán. A törvény csak a kisgyermekek között agitáló melegek + LMBQTblabla emberek ellen lép fel szigorral és büntetéssel, szerintem - és a többségi társadalom szerint is - nagyon helyesen!
A 18 év fölöttiek számára engedi a törvény a meleg agitációt, és a meleg életmódot sem szankcionálja a törvény. De - jegyezzük meg - az embereknek joguk van gusztustalannak, bűnnek, undorítónak nevezni a homokos életmódot. Mert az!
Leírom még egyszer, ha nem, akkor többször. Én pontosan emlékszem, hogy óvodában is nézegettem a fiúkat, és általános végén középiskola elején, kb 12-13 évesen tudatosult a melegségem, de én is jártam lánnyal is jártam 14-16 évesen. Utána lassan jött az önelfogadás.
Amúgy kérdem én, hogy te eltiltanál engem a bátyáim gyerekeitől vagy az unokatesóim gyerekeitől? Mert eddig ez senkibe se merült fel, vagy ha lesz párom, akkor ne hozzam el a nagy családi eseményekre a párom? Hogy képzeled?
Egyébként sok heteroszexuálist ismerek családom kívül, és hála Istennek mellettem állnak mert még a debreceni civil bázis közösség tagjai sem zavartak el :).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!