Akarjátok, hogy az iskolákban lehessen a homoszexualitást népszerűsíteni?
Nem szeretném.
1) A gyerek könnyen befolyasolható. Nem tartanám titokban a melegek létezését, de én szeretnem neki elmondani. Pl úgy, mint ahogy a színesbőrüekről beszéltem neki. Elmondtam, hogy vannak és nem illik megbámulni vagy csúnyát mondani rájuk.
2) az iskolai felvilágosítás olyan szinten van, hogy azt se tudják normálisan elmondani, hogy húzzanak gumit, hogy ne legyen terhes a csaj.
3) most az iskolák telelettek 14 éves divatból bi meg pán meg "nemtudommikvannakmég" lányokkal.
A lepontozósoknak üzenem: Hagy neveljem úgy a gyerekem, ahogy akarom! A szivárvány propagandával az a bajom, hogy konkrétan rám és a gyerekemre erőltetik a nézeteiket. Nem a melegekkel van gond. Azzal van gond, hogy a csapból is ez folyik.
Es NEM akarom, hogy a legkönnyebben manipulálható korosztályban hirdessék a melegséget. Középiskolában szólhatnak 2 szót, de azt is szülői engedéjjel.
Az ismertetés az az, hogyha beszélsz róla, hogy vannak LMBT emberek, akik ezt és ezt csinálják, és ezt tolerálni kell, segíteni kell a beilleszkedésüket, mert eltérőek a normálistól.
A népszerűsítés az az, amikor beszélsz arról, hogy milyen csodálatos dolog LMBTQ embernek lenni, hogy magad megválaszthatod a nemi identitásodat, ami akár napról napra változhat, ha azt mondod, hogy ez normális és hogy nincsen semmi baj vele, sőt, büszkének kell lenni az LMBTQ emberekre.
Egy tolókocsis embert sem kell bántani, tolerálni kell és segíteni kell a beilleszkedését. De ne hazudjuk már azt, hogy ez normális és jó dolog.
57
Egy tolokocsis embert ne hasonlits már össze egy aberralttal te.....
Minden egy állapot... Tudjátok Én meleg vagyok, anyum meg kétoldali csípőficammal született plusz erre rájött a gyermekbénulás, mégis én nekem az volt a természetes, hogy anyum biceg és segíteni kell, de sok mindenben életképesebb mint én. 18 éves korától kezdett el tanítani képesítés nélkül, és 7 évet küzdött azért, hogy első bátyám megszülessem, és már meg volt 3 gyermek mire tanítónői végzettségét megszerezte.
Én elfogadtam őt, ő elfogadott engem. Látja, hogy vannak céljaim az életben és hogy jó úton vagyok és hogy nem zülöttem el melegként, ismeri a közösségből a barátaimat is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!