"Én nem tudom mások milyen iskolába jártak , de nálunk annyi volt még a szexuális felvilágosítás , hogy kaptunk egy csomag tampont "
Nálunk még csak hasonló sem volt. Biológián volt a párzásról szó de ennyi. Egyébként miért kéne "felvilágosítani" valakit? Ha így működne a világ az emberiség réges rég kihalt volna
2021. jún. 24. 22:13
22/160 árokpart válasza:
Azért az "frankó", hogy ez az ország legfőbb problémája nem is értem, egyszerűen felfoghatatlan. Kilakoltatásokról, hajléktalanságról, egzisztenciális kirekesztettségről, pszichiátriai kényszerbeszállításokról és sorolhatnám ezek ellen nem tiltakoztok vagy most a fent említett téma a "divat"? Elképesztő!
2021. jún. 24. 22:19
23/160 anonim válasza:
Azt akarom inkább, hogy a fityiszes trollok haljanak éhen, legkésőbb jövőre.
2021. jún. 24. 22:43
24/160 anonim válasza:
#22 Jól leírtad. Nagy az isten állatkertje
2021. jún. 24. 23:05
25/160 anonim válasza:
Milyen az a homoszexualitás népszerüsítés? Volt valaha ilyen? Van bárkinek tényszerű tapasztalata arról, hogy a melegek berohantak az iskolába, és neki álltak azt mondogatni, hogy melegnek lenni jó, jobb, mint heterónak, legyetek ti is melegek? Látott már bárki ilyet, bárhol egyáltalán?
2021. jún. 26. 13:10
26/160 anonim válasza:
"pszichiátriai kényszerbeszállításokról"
Neked sem ártana egy. Fáj, hogy az ön és közveszélyes embereket beviszik oda, ahova valóak?
2021. jún. 26. 13:11
27/160 anonim válasza:
"Pszihiátriai kényszerbeszállítások ellen..."
Jézusom.
Egy családnak iszákos, pszihiátriai eset "apukát" több mint két évbe telt, mire sikerült bejuttatni.
Csak miután már 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szereztek, a korábbi kék, zöld, lila foltok nem számítottak...
2021. jún. 26. 13:54
28/160 anonim válasza:
Mi az hogy népszerűsíteni? A népszerűsítés amikor azt mondják hogy te is legyél meg te is meg te is homoszexuális. Amúgy nincs velük az égvilágon semmi baj ők így érzik jól magukat nem kell ezért őket gúnyolni🏳️🌈
2021. jún. 26. 17:05
29/160 anonim válasza:
Magyarország helyesen megvédi a gyerekeket a homoszexuális kényszertől és propagandától. Az EU-nak ehhez semmi köze.
Mi abban az EU marhaságban se hiszünk, hogy egy férfi szülhet gyereket.
2021. jún. 27. 13:02
30/160 anonim válasza:
Szerintem nem kell népszerűsíteni semmi féle szexualitást. Mindenkit vilagosítsanak fel, és majd mindenki maga eldönti kihez vonzódik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!