Akarjátok, hogy az iskolákban lehessen a homoszexualitást népszerűsíteni?
62
Mondjuk a 4. fiukra nem tudtak eléggé vigyázni, + sérülékenyebb is lehetett. Ki lehet deríteni, ha nyitott rá a család.
A homoszexualitás gyerek annak is születik.
Ugyan rengeteg kivétel van (pl. én és a párom), de kutatások szerint jellemző, hogy több fiúgyermek után az anyák hajlamosak meleg gyereket szülni.
64
1.nem igaz
2.a "hajlamosság"-ot NEM a születéskor nézték, hanem jóval később, szóval a többedik ugyanazon nemű gyerekre kevésbé ügyelnek ugyanúgy helyes.
65. pont azt írod, hogy sérülékenyebb voltál, nem mertél lázadni, NEM VOLT GOND veled, ideális préda voltál, gyenge a predátorral szemben.
Tényleg ideális préda voltam...
Tudod egész életembem küzdöttem, kezdve azzal, hogy oxigénhiány miatt szülésvisszatartás okán izomsorvadásom lett, de felépültem... és nem lett maradandó hatása az életemre, de sok mindenért küzdöttem, plusz amellett hogy nagyon intellektuális vagyok, mégis gyakorlatias vagyok az életben...
Amellett meg eléggé defenzív vagyok, mert bátyám mikor bántalmazta anyámat, apánk halála után, én védtem meg...
Lázadni meg több féleképpen lehet, én mindig kritikus kérdéseket tettem fel a tanáraimnak, meg a pap bácsinak hittanon... meg sose az aktuális zenei áramlat kapott el...
Népszerűsítést nem. Senki se akarja belenevelni a fiamba, hogy lánynak gondolja magát és/vagy a fiúkat szeresse.
Beszélni róla? Azzal nincsen gond. Egy melegpár bemegy, elmondja, hogy milyen hátrányok érték őket. Talán a gyerekek abbahagynák a b.zizást.
De transzokat soha nem engednék gyerekekhez.
28F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!