Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akarjátok, hogy az iskolákban...

Akarjátok, hogy az iskolákban lehessen a homoszexualitást népszerűsíteni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 20:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/160 anonim ***** válasza:
26%
Előző, nekem nem baj, hogy meleg vagy, csak ne akard a gyermekeimet nevelni gender ügyben, ez a kérésem!
2021. júl. 25. 20:03
 62/160 anonim ***** válasza:
96%
61: Szerinted engem arra neveltek a szüleim, hogy meleg legyek? A szüleim átlag római katolikus illetve anyum református volt, de ő is inkább a katolikus hitet gyakorolja, és szerintem álmukba se képzelték, hogy meleg lesz a 4. fiúk..
2021. júl. 26. 14:34
 63/160 anonim ***** válasza:
27%

62

Mondjuk a 4. fiukra nem tudtak eléggé vigyázni, + sérülékenyebb is lehetett. Ki lehet deríteni, ha nyitott rá a család.

2021. júl. 27. 04:45
 64/160 anonim ***** válasza:
83%

A homoszexualitás gyerek annak is születik.

Ugyan rengeteg kivétel van (pl. én és a párom), de kutatások szerint jellemző, hogy több fiúgyermek után az anyák hajlamosak meleg gyereket szülni.

2021. júl. 27. 09:36
 65/160 anonim ***** válasza:
100%
Tudod engem a széltől is óvtak mint 4. gyermeket, de a bátyáimat is, eléggé család és gyerekcentrikusak voltak a szüleim, meg én kamaszként is sokszor csináltam velük közös programot, például nyáron kertmoziztunk. Max annyit mondhatok hibának, hogy például nagyon sokat foglalkoztak a másodszülött bátyám nem enyhe mértékű lázadó viselkedésével, velem nem volt annyi gond...
2021. júl. 27. 10:07
 66/160 anonim ***** válasza:
78%

64

1.nem igaz

2.a "hajlamosság"-ot NEM a születéskor nézték, hanem jóval később, szóval a többedik ugyanazon nemű gyerekre kevésbé ügyelnek ugyanúgy helyes.

65. pont azt írod, hogy sérülékenyebb voltál, nem mertél lázadni, NEM VOLT GOND veled, ideális préda voltál, gyenge a predátorral szemben.

2021. júl. 27. 15:09
 67/160 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ideális préda voltam...

Tudod egész életembem küzdöttem, kezdve azzal, hogy oxigénhiány miatt szülésvisszatartás okán izomsorvadásom lett, de felépültem... és nem lett maradandó hatása az életemre, de sok mindenért küzdöttem, plusz amellett hogy nagyon intellektuális vagyok, mégis gyakorlatias vagyok az életben...

Amellett meg eléggé defenzív vagyok, mert bátyám mikor bántalmazta anyámat, apánk halála után, én védtem meg...

Lázadni meg több féleképpen lehet, én mindig kritikus kérdéseket tettem fel a tanáraimnak, meg a pap bácsinak hittanon... meg sose az aktuális zenei áramlat kapott el...

2021. júl. 27. 15:28
 68/160 anonim ***** válasza:
78%
#66 Tehát a tudományos kutatások hülyeségek? Értem. Ilyen ignoráns emberekkel kár vitázni.
2021. júl. 27. 17:11
 69/160 anonim ***** válasza:
13%

Népszerűsítést nem. Senki se akarja belenevelni a fiamba, hogy lánynak gondolja magát és/vagy a fiúkat szeresse.

Beszélni róla? Azzal nincsen gond. Egy melegpár bemegy, elmondja, hogy milyen hátrányok érték őket. Talán a gyerekek abbahagynák a b.zizást.

De transzokat soha nem engednék gyerekekhez.

28F

2021. júl. 27. 17:18
 70/160 anonim ***** válasza:
38%
És ha lenne 3-6 éves kisfiad aki imádná a párodat sminkelni, meg a párodat utanozva tündér hercegnőnek akarna öltözni? Akkor megvernéd a gyerekedet?
2021. júl. 27. 19:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!