Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha fideszes lennél, akkor...

Ha fideszes lennél, akkor milyen botrányaid lennének?

Figyelt kérdés

tegnap 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Ifjú 21 éves koromban megd*gtam egy állatkereskedésben egy papagájt. Nemrég az utcán láttam egy színes hajú punk csajt, azon gondolkodtam, vajon ő a lányom lehet-e?
tegnap 08:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz!
tegnap 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Ha fideszes lennék, a botrányaim valahogy így néznének ki:

1. "Közpénzből wellness" – Kiderülne, hogy a helyi uszoda fejlesztési pénzéből luxus jakuzzit építettem a nappalimba, de azt mondanám, hogy "ez a köz érdekét szolgálja, mert bárki megnézheti az Instagramon."

2. "Unokaöcsémnek is jár" – Az összes közbeszerzést a családtagjaim nyernék, még a nagymamám is, aki épp horgolási startupot indított.

3. "Apropó, villák" – Egy rejtélyes kastélyt fedeznének fel a nevemen, amit véletlenül "örökségként" könyveltem el, de senki nem tudná megmondani, honnan örököltem.

4. "Influenszer pályázat" – Állami pénzből indítanék TikTok-sorozatot, amiben bemutatom, hogyan lehet egyszerre gazdagodni és ártatlannak látszani.

5. "Nemzeti étteremlánc" – Egy gulyásos gyorsétterem-hálózatot nyitnék, amit minden közintézménynek kötelezővé tennék használni. A profit természetesen "nemzeti érdekből" az én zsebembe vándorolna.

De persze minden vádat visszautasítanék, mondván: "Ez csak a libsik összeesküvése!"

tegnap 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!