Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akarjátok, hogy az iskolákban...

Akarjátok, hogy az iskolákban lehessen a homoszexualitást népszerűsíteni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 20:50
 121/160 A kérdező kommentje:

Melyik állításom baromság?

2021. aug. 28. 21:59
 122/160 anonim ***** válasza:
82%

Mindegyik kedves kérdező...

Én is leírtam mint az előző hozzászóló...

Megint leírom..

20 éves koromig olyan kisvárosban éltem, ahol egy árva hozzám hasonló meleget nem ismertem...

Ennek ellenére már kiskoromból vannak olyan emlék foszlányaim, hogy fiúkat nézek meg, ez folytatódott egészen máig.

Egyszer próbáltam meg 2 évig járni egy lánnyal, 14-16 évesen, és akkor kb 1 évig elnyomtam magamban a dolgot utána újra felszínre törtek a meleg vágyaim, aztán végül ő dobott két év után ki.

Őszintén nekem hasznos lett volna ha melegség és megismeréstől eljön egy átlagos meleg és leszbikus tréner megtart egy órát és felhettem volna nekik a kérdésemet, és azt mondták volna, hogy így is élhetek 100%-os életét, talán akkor nem próbálok meg ezzel a lánnyal se járni....

2021. aug. 28. 22:05
 123/160 A kérdező kommentje:
Nem írtál le egy állítást sem tőlem, ami baromság, helyette az iskolás kori élményeidet írtad le.
2021. aug. 29. 00:07
 124/160 anonim ***** válasza:
96%
Azt nem akarom hogy népszerűsítsék, de legyen róla felvilágosítás.
2021. aug. 29. 09:43
 125/160 anonim ***** válasza:
27%
Népszerűsíthetik, ez úgysem ezen múlik. Nem ráolvasással vagy varázsütésre lesz meleg valaki. Akire ez hatással van, hogy meleg fiúkkl ismerkedik, annak biztos addig is megvolt a hajlama csak eddig nem mondta el neki senki és nem beszélhetett erről. Roszsabb esetben nem értette az érzelmeit.
2021. aug. 29. 18:39
 126/160 anonim ***** válasza:
76%

Husi,ha beszélnek neki róla még nem lesz leszbikus a kislányod! <3

2021. aug. 29. 19:15
 127/160 anonim ***** válasza:
28%
Kötelezővé tenném.
2021. szept. 11. 15:02
 128/160 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon jó ez az új törvény, egyet értek vele. Nem "csak" a gyerekek befolyásolásáról van szó. Egyébként a törvény a felvilágosítást engedi, de csak szakember tarthat ilyen órát, nem pedig egy random Drag queen. Érdekes, hogy mégis visítoznak a melegpártiak.

A melegekkel a legtöbbünknek a világon semmi baja sincs. A túlzott és határok nélküli szélsőséges propagandával viszont van. A népszerűsités/érzékenyités/propaganda nevezzük akárhogy - mindenképpen káros és radikális. Egy másik válaszomban összeszedtem, hogy miért, bemásolom ide is.

A nemi identitás tinédzserkorban alakul ki (bár igyekeznek azt hazudni, hogy születésnél), s így a kiskorúak befolyásolhatóak.

Egyéb nagyon romboló hatása is érzékelhető az LMBTQ propagandának. Néhányat megemlítek ezek közül, mindegyik után jelölök forrást. Emiatt a heterofóbok majd nem fognak tudni ellenérveket felhozni és lepontoznak.

- Nincs kőbe vésve születés előtt vagy kamaszkor előtt az identitás, ennek ellenére a propaganda egyik alappillére az a hamis állítás, hogy a meleg ember melegnek született. Holott a legmerészebb hipotézisek szerint is csupán 25%-ban okolhatóak a genetikai hajlamok, a többi környezeti hatás, neveltetés, társaktól jövő nyomás, etc.

[link]

[link]

- Az LMBTQ propaganda hatására veszélybe került a vallásszabadság. Finn országban pl letöltendő börtönt kértek arra a politikusra, aki a Bibliából idézett egy részt (Róma 1:24-27), ahol az Újszövetség tiltja a keresztények számára a homoszexualitást.

[link]

- Ezenkívül érdemes megnézni a Prideon vonuló személyeket. Elég sok a szivárványos Jézusként vonagló, vagy Bibliát nyalogató egyén. Őket el kell fogadni, de ők meggyalázhatják a keresztényeket.

- Az LMBTQ propaganda megfertőzi a gyerekeket. Mint említettem, pubertás kor előtt semmiféle identitásról szó sem lehet, ennek ellenére kiskorúakat vetnek nemi átalakító műtét alá, vagy ezt megelőzően hormonblokkolóval készítik elő a műtétre.

[link]

- Még a legelfogadóbb full liberális országokban is növekszik az aránya a népszerűsítés hatására fiatalon nemváltó műtéten átesett egyének között az öngyilkosságnak.

[link]

Kanadában az apa a kiskorú lányát 'lányomnak' szólította, ezért elzárással büntették, ugyanis az LMBTQ propaganda és az iskola pszichológus hatására épp fiúnak érezte magát. A hatóságok szerint a lányát lányának nevezni családon belüli erőszak.

[link]

- Vehetjük példának Hollandiát, ahol éveken keresztül nyíltan pedofil párt is szabadon működött, gyermekek megerőszakolásáról cserélgettek videót a gyűléseiken.

[link]

- A liberális országokban sérül a gondolatszabadság és a demokrácia. Azokat a személyeket, akik nem értenek egyet az LMBTQ propagandával, lazán elbocsáthatják a munkahelyükről. Lásd Petry Zsolt németországi magyar kapusedző esetét. Gulácsi elmondta a véleményét, hogy ő szivárvány család párti, Petry elmondta, hogy ő nem. Találd ki kit rúgtak ki és kit dicsértek meg.

Vagy ott van Nick Vujicic, akiről korábban előszeretettel cikkezett a liberális média. A kirúgásáról persze nem, ugyanis a demokratikus európai értékekkel rendelkező nyugaton nem fért bele, hogy abortusz és LMBTQ ellenes.

[link]

[link]

Ha már sport, ott van a legutóbbi EB példának. A németek a magyar himnusz közben fujjoltak, szivárványos zászlót lengettek, sőt be is futottak szivárványos zászlóval a himnusz alatt a pályára. Ez mégis rendben van. Pár magyar szurkoló egy "lmbtq? nein, danke" feliratú táblát tartott válaszként, ami az UEFA szerint szabálysértő és büntetést kapott érte a válogatott...

- Transzvesztita versenyzők teszik tönkre a női sportokat, sőt szépségversenyeket is.

Kézilabda, súlyemelés, futás? Mindegyik sportban vannak már férfiak, akik nőként indultak és nyertek. Rengeteg példa van, most egyet linkelek. Szépségversenyt vagy dalversenyt is megnyernek, akkor is, ha egyébként nem ők lennének a befutók, de mivel LMBTQ személyek, ezért mindenképpen rájuk szavaznak.

[link]

- Megemlíthetjük a gyermekeknek szóló mesékben a totálisan oda nem illő meleg karaktereket.

- Azt már csak félve említem, a pedofilok hány százaléka meleg, (megsúgom, ha az emberek 8% meleg és a pedofilok 56%-a, akkor az nem 6%-al több).

Erről cikket nem találsz, mert ugye erről nem szabad beszélni szabad Nyugaton. Bár ha így haladunk, Magyarországon már lehetlesz. De 1-2 óra alatt kiszámolhatod, ha rászánod, egy kis kutatás ;)

Remélem kielégítő volt. No, ezt szeretnénk Magyarországon elkerülni. Aki meleg, az legyen meleg. Maradjon magánügy, ne tegyék közüggyé, s főleg ne próbálják befolyásolni a gyerekeket! Az iskolákban meg matek órán számolni tanítsák a gyerekeket, ne az omniszexualitást tárgyalják.

A magyar média nagy része még most is liberális és ömlik a ferdített infó, pl a kémia tanár panaszkodik, hogy nem taníthatja a transzszexualitásról a gyerekeket. Kérdem én, kémia órán minek?

Vagy megvertek két meleg orvost. Miért van kiemelve,hogy meleg, mikor 'báttya adjál cigit' emberek verték meg őket, akik nem is tudták, hogy melegek?

Összefoglalva, bár sosem szavaztam a Fideszre, de a magyar kormány döntése helyes. A melegeket sem bántottam soha, nem inzultáltam, nem szóltam be, ezután sem fogom. De a propagandájuk veszettül káros, kirekesztő és súlyosan sérti a szólásszabadságot is.

2021. okt. 2. 12:33
 129/160 anonim ***** válasza:
16%
Köszi 128-as hogy felmondtad a kormánypropagandát. Origo, vasárnap, mandiner mint forrás? :D nincs több kérdésem.
2021. okt. 2. 13:29
 130/160 anonim ***** válasza:
34%

Ne legyél ilyen kis mimóza lelkű. A BBC is ott van pl meg még sok más. Bár tudom, nektek csak a telex meg a 444 a forrás, mert az ballib.

De ha gondolod, a kedvedért kikeresem angol nyelvű oldalakról is ugyanazt, ami az origón van :)

Bár gondolom annyit érnék el vele, hogy elkullogsz a kérdéstől. Ha csak ennyibe tudtál belekötni.

2021. okt. 2. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!