Miért nincs igaza ebben Dobrev Klárának?
Figyelt kérdés
A legtöbb kommentelő azt írja hogy lépjünk is ki az Eu-ból.
De nem értem ez miért lenne nekünk jó?
Miért szidják ennyire Dobrev Klárát? Miért nincs igaza?
tegnap 06:41
1/11 anonim 

válasza:

Nem nekünk lenne jó, hanem az EUt kellene végre békén hagyni ezzel a politikával. Mi nem vagyunk Európába valók.
4/11 anonim 

válasza:

Az EU vezetése nyiltan fehér ellenes és mondták is, hogy nem érdeklik a véleményük. Utálják a hazájuk. Most akkor mi nem vagyunk az EU-ba valók vagy a vezetőik? 😂
5/11 anonim 

válasza:

Ahhoz képest, hogy az eu gazdasági közösségnek indult, manapság mindenbe bele akarja ütni az orrát.
6/11 anonim 

válasza:

5, ezt nem tudom, hogy tudatos hazugságként, vagy csak tévhitként emlegetik Magyarországon, én, még otthon éltem 2004-ben és tökéletesen emlékszem rá, hogy már akkor is ÉRDEK közösségként volt tálalva. Lehet, hogy figyelni kellett volna, a szavazás előtt, mert egyértelműen nem igaz, hogy ez annak indult, ahogy itt fel van vázolva. Legalábbis az én memóriám teljesen máshogy emlékszik rá.
7/11 anonim 

válasza:

Én amire emlékszem, hogy a csapból is az folyt, hogy mindenki nyugat-európai béreket fog kapni, meg nyithat bécsi cukrászdát.
8/11 anonim 

válasza:

EU párti vagyok, de kis képmutatást érzek Dobrevtől meg Gyurcsánytól hallgatni ezt a nagy nyugatosságot úgy hogy mikor hatalmon voltak, puszipajtásai voltak Putyinnak.
9/11 anonim 

válasza:

7, stimmel. Én nyugat európai béreket kapok.
10/11 anonim 

válasza:

És az egységsugarú magyar másra nem is emlékszik abból az időből.
Ahogyan a 13. havi nyugdíjnál sem arra, hogy ki vezette be és meddig fizette, csak hogy elvette.
Aztán arra sem, hogy aki a legtöbbet dumál erről, az 15 év kormányzás alatt 12 évig sem vezette vissza, hanem egy pánik választási osztogatás kellett hozzá.
Ahogy az elsíbolt magánnyugdíj vagyonra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!