Akarjátok, hogy az iskolákban lehessen a homoszexualitást népszerűsíteni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 20:50
131/160 anonim válasza:
132/160 anonim válasza:
Előző, jól összeszedted az LMBQT életmód árnyoldalait, amit a propagandájukban nem hangoztatnak, inkább tagadni és leplezni igyekeznek.
133/160 anonim válasza:
Heteró életmódnak is vannak árnyoldalai utolsó hidd el nem mondanám ezt, ha nem látnám a heteró testvéreim szenvedéseit...
134/160 anonim válasza:
A mindennapos testnevelés helyett midennapos homoszexuális oktatást vezetnék be.
135/160 anonim válasza:
Úgy nem értem hogy lehet erre nevelni vagy heteroszexuálissá nevelni erre bárkit is...
136/160 anonim válasza:
Definiáld kérlek, hogy mit jelent a homoszexualitás népszerűsítése, és akkor majd válaszolok.
137/160 anonim válasza:
Kérdező te nem akarod bevezetni azt, hogy féri és női névmások legyenek a magyar nyelvben? Ugyanis én gendersemlegesnek találom... és mint ilyen ez is ártalmas a nyelv számára...nos ezt beakarod vezetni?
138/160 A kérdező kommentje:
Ezt:
"Gyerekek, jajj de jó melegnek lenni!"
2021. nov. 23. 23:47
139/160 A kérdező kommentje:
Nem akarom, miért akarnám? Miért lenne ártalmas a nyelv számára?
2021. nov. 23. 23:49
140/160 anonim válasza:
Mert így nem tudod megkülönböztetni ha én írok egy dalt, vagy egy verset, hogy az férfihoz írtam-e vagy nőhöz, és így könnyen kijátszható ez meleg propaganda ellenes törvény... pl lengyel nyelvben meglehet különböztetni hogy milyen neműnek írta a költő és így könnyen lebukik, mondjuk ott is zavar a semleges nem, sőt azzal is lebukik ha gendersemlegesen vagy nonbinárisan akar írni. Litvániában csak férfi és női névmás van, az a tökéletes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!