Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy gyakran a...

Miért van az, hogy gyakran a társadalmi folyamatokkal, múlttal képben lévő történelemtanárok, földrajztanárok szélsőséges nézeteket vallanak, konteókat terjesztenek?

Figyelt kérdés

[link]

De ilyen volt Vona, Jakab Péter, Pakusza Zoltán, Ludmann Mihály talán a leghíresebb Lipusz Zsolt. Személyes tapasztalatom is van, ahhoz nyilván nem írok neveket.

tegnap 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Mert ezek csak papíron azok.

Semmit nem tudnak, műveletlenek.

A színészek között is a tehetségtelenek állnak be politikusnak.

tegnap 23:30
 2/10 A kérdező kommentje:

De hogy kaphattak diplomát?

tegnap 23:42
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Úgy, hogy az Ő tanáruk is ugyan olyan volt mint Ők.
tegnap 23:59
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Általában azzal indokolják ezt, hogy a "hivatalos" történelmet "a győztesek", azaz a zsidó bankárkaszt összeesküvői írták, és nem az igazság szerepel benne, hanem annak a pénzügyi és politikai, világuraló törekvéseik szerint kilúgozott változata...
ma 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

2-es Kérdező!

2-es is kapsz diplomát.

A 90-es évek végéig elmentél képesítés nélkül napközisnek, egyenes utad volt a tanító- vagy tanárképzőre. Ott akár végigbukdácsolhattad, ahogy akkoriban mondták: “az Isten sem mentett meg a diplomától”.

Ezért volt sok félanalfabéta a pályán. Az öcsémnek olyan magyartanára volt, aki két t-vel írta a tárgyragot.

ma 00:17
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

Jav.: 2-es eredménnyel is kapsz diplomát. Tanárhiány idején nem nézik, hogy hányasra vizsgáztál.

Én 4-es alatt nem engedném tanítani, legfeljebb napközisnek, ha amúgy jó pedagógus lenne.

ma 00:20
 7/10 A kérdező kommentje:

@5,6

Sajnos gimnazistaként én is tapasztalom, hogy a tanárhiány miatt teljesen alkalmatlanok is tanítanak(pl.: fizikatanárnak nincs meg hogy osztás=szorzás reciprokkal).

De nem gondoltam, hogy ez már 30-40 éve is így volt.

ma 00:24
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Megtanulják a tananyagot, jelesre megírják a ZH-kat, elkészítik a szakdolgozatot, lediplomáznak, utána taníthatnak. A tanítás mellett a szabadidejükben a Hihetetlen Magazint és más hasonlóka nézik és magukénak érzik azt a sok fasságot, amit az ilyen műsorokban összehordanak. Ezt mind úgy érzik, közölniük kell a gyerekekkel is. Így lesz konteós a töritanárból.
ma 01:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem ez a szakpárom, de sose voltam szélsőséges. Ismerek konteós töritanárt, de nem ez az átlag.

A főiskolán a kb. 15 fős csoportomban egy fő volt szélsőséges, a többi normális.

ma 07:49
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Egyes emberek iq-ja magasabb, mioor kirúgnak, meghurcolnak valakit a zsidó szó miatt, vagy ránéz valaki a kommunisták neveire, vagy az amerikai kormányra, vagy eltöpreng, miért támogatja az usa az izraeli népirtást, rájön dolgokra. A mainstream mindig hazudik, nem az az igazság.
ma 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!