Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagy Màrton ennyire idióta...

Nagy Màrton ennyire idióta vagy mi a helyzet vele?

Figyelt kérdés

Nagy Márton: A minimálbéresek érezték meg kevésbé az inflàciót

Most őszintén ha józan paraszti ésszel belegondolunk. Ha én keresek 400 ezret nettóba és van aki keres 190 ezret ami most a minimálbér. Én úgy gondolom hogy én lennék aki kevésbé megérezné a drágulást hiszen többet keresek a példám által dupla annyit mint a minimálbéres dolgozó. Most akkor ezt a nagyszerű kijelentését csak én nem értem az új gazdadági miniszternek? De ott tartunk hogy a fidesz akármit mond azt a hívei szórol-szóra elhiszik és bologatnak. Hányni tudnék már ezektől...

Meddig tűrjük még ezeket??

🤮🤮🤮🤮

ma 00:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a minimálbéres dolgozók megse érzik mert nincs is inflàció.. 🤣
ma 00:46
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nagy Márton akinek eddig még egyetlenegy jóslata sem jött be
ma 00:47
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Hát ha úgy nézed még igaza is lehet:D

A csórók amúgy se költöttek eddig sem alapvető dolgokon kívül másra, még a tehetősebbek lemondhattak luxus dolgokról:D

Ők érezték meg legjobban az inflációt.

ma 02:00
 4/8 anonim ***** válasza:
5%
Én negyven éven át voltam minimálbéres és sohasem éreztem meg semmit. Gyurcsány alatt is rinyáltak hogy válság van. A cég igazgatója abban az évben nem háromszor ment Görögországba nyaralni csak kétszer. Én ugyanúgy meg tudtam venni a napi két doboz cigim meg a vodkám.
ma 03:21
 5/8 Fsms ***** válasza:
61%

Igen a minimálbéresek és nyugdíjasok érezték meg mivel ők pénzük nagy részét élelmiszerre költik, ahol az infláció mind a mai napig a legmagasabb.

Ez a gondja a Fidesznek , mivel ők adják a szavazóbázis nagy részét.

ma 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Fején is látszik hogy down koros
ma 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Ostoba tuskó
ma 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Ennyire hülye nem lehet, biztosan a propagandaminisztériumból mondják neki, hogy éppen mit kell hazudnia.
ma 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!