Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?
Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.
Miben reménykednek ezek az emberek?
" és legalább 10-szer annyian estek át a járványon, mint amennyit nyilvántartunk."
... amit mire is alapozol? A "szerintem"-re?
"Ha lekapcsolnák a tvt meg a netet rögtön nem lenne semmilyen járvány."
Mi lenne az emberekkel konteók nélkül???????
"Arra, hogy a sok birka beoltatja magát és végre vége lesz már ennek a mű-hisztériának. "
Tehát akkor gyakorlatilag köszönettel tartozol a birkáknak, hogy elintézik, hogy ne legyenek korlátozások?
Dehát akkor te most itt csak műhisztit tolsz?
"Én már be vagyok oltva. Az igazsággal. Ez minden más oltást szükségtelenné tesz."
Szar lesz egészségesen meghalni....
"84 millió fertőzött a világon a 7.8 milliárdból ez vicc nem járvány."
Leboxolnátok #6-tal, hogy mennyi az annyi? Mert most akkor a nyilvántartottakkal számoljunk vagy akár 10x annyival? Mert ha csak a nyilvántartottakkal, akkor messze vagyunk a nyájimmunitástól. Ha a 10x annyival, az viszont elég komoly szám - főleg úgy, hogy védekezünk is ellene.
"Az oltás annak kell aki retteg."
Attól, hogy valaki nem szeretne akár csak lázzal is otthon fetrengeni, még nem nevezném rettegésnek. Rettegés az, amikor egy ovis szinten félsz (mert megöl, mert ki tudja mi van benne, mert csipelnek, mert én biztos nem) egy oltástól. És persze a legjobb védekezés a támadás.
"Attól, hogy beoltom magamat és elkapom még fertőzök másokat. "
Ezt én speciel eddig csak egy olyan, 70 körüli embertől hallottam, aki pár éve mint egy tini, nyakon borította magát egy vödör jeges vízzel.
"Az ismerőseim 70% átment, senkinek semmi baja."
Ennek felettébb örülök. Sajnos az én ismerőseim nem voltak ennyire szerencsések. Mondjuk nem halt meg senki, és lélegeztetőgépre sem került, de volt aki nagyon közel állt hozzá. Ugyanakkor volt olyan is, aki eléggé veszélyeztetettnek tűnt, és ahhoz képest simán átesett rajta. De volt olyan is, aki teljesen egészséges, az életmódja is az, mégis egy infuenzától sokkal erősebb tünetei voltak. Én pedig éppen ezekért tartom veszélyesnek a helyzetet. Hogy abszolút lehetetlen előre megjósolni, hogy kinél milyen tünetek lesznek.
"22) és minek köszönhető hogy nem lett 100ezer halott?az egyszer használatos maszkoknak?Azok védtek meg?"
Többek között annak IS. Nem kizárólag, annak, de egy lépés volt. A találkozások-kapcsolatok csökkentésének IS. A tömegrendezvények betiltásának IS. Biztos nehéz megérteni, de nincs egyetlen dolog, ami segít a terjedés megállításában-lassításában. Minden csak csökkenti a fertőzés továbbadásának a lehetőségét.
"Donald Trump-nak voltak belső infói, és ő szerinte a kínaiaktól megrendelésre készült"
Ez ugyanaz a Donald Trump, aki szerint szappanos vizet kell inni a vírus ellen? Az is valami belső infó volt? Trump a kormányzása alatt több hülyeséget beszélt, mint más egy egész élet alatt. Mondjuk ha ő rendelte meg, az más...
A legszebb dolog az, amikor valaki leírja, hogy milyen fenntartásai vannak az oltással kapcsolatban. Leírja a félelmeit. Aztán közli, hogy oltassa magát az, aki fél. Épp az fogja magát oltatni, aki nem fél. És ezt még csak fel sem fogja.
És még mindig ott van az, hogy ha ezt "valaki" eltervezte, akkor szerinted pont az fogja megállítani a tervében, hogy ifj Vér István, mucsaröcsögei traktoros "átlát a szitán"? :)
#55: Nem konkrétam neked címeztem, de a hozzászólásod kapcsán jeleztem, hogy sokan így fejezik ki.
Azért oltatom be magam, hogy lehetőleg megóvjak másokat és hogy visszatérhessek a normális élethez.
"51) ne ferdíts.lehet félni a vírustól,és lehet a kísérleti oltóanyag hosszútávú mellékhatásaitól.Egyikük oltatni fog,a másikuk nem,szóval összemosni őket nem lehet."
Nem én ferdítek, még mindig te. Én egy megoldást látok az oltásban (ezt "valamiért" kifelejtetted), hogy végre ne kelljen a szaros maszk, hogy végre találkozhassak bárkivel, hogy végre elmehessek moziba, hogy végre szabad legyek. Sajnos sokan nem képesek felfogni, hogy van egy vírus, ami fertőz. Világméretű összeesüvést sejtenek mögötte, amiben valljuk be, elég nehéz elhinni, hogy Kínától Oroszországon át az USÁ-ig mindenki részt vesz, de még a zsidó-iszlám-keresztény vallásúak is. Oké, Észak-Korea kimaradt. Ebbe már belegondoltál? Hogy ezt így tényleg meg lehet szervezni? Mert ha igen, akkor a vírus és az oltás a legkisebb probléma. Ebbe így belegondolt már bárki is, aki szerint nincs vírus, meg ez csak egy összeesküvés, egy túllihegett valami?
Illetve még valami: aki szerint az oltás az fúj, meg minek? Az miben látja a megoldást? Mi lehet reális, valós megoldás, amivel mondjuk azért sem az ellátórendszer nem dől (még jobban) össze, meg a gazdaság sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!