Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?
Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.
Miben reménykednek ezek az emberek?
Eddig arról volt szó, hogy egy védőoltáshoz minimum 10 év kell, most meg hirtelen mindenki marha biztos benne, hogy 6 hónap alatt kifejlesztett valamiről már mindent tudunk.
Szimplán nem oltom be magamat, mert minek? Elkaptam semmi bajom nem volt. 65 éves édesapám elkapta semmi baja nem volt. Az ismerőseim 70% átment, senkinek semmi baja.
Senki se szedett gyógyszert és semmit se.
Akkor mégis mi a lóheréért oltsuk magunkat?
Az oltás annak kell aki retteg.
Attól, hogy beoltom magamat és elkapom még fertőzök másokat. Ha az beoltja magát aki fél nem lesz beteg ennyi.
De nem olthatja magát aki: immunbeteg, allergiás, valami komoly baja van, gyereket akar...stb. tehát sok-sok veszélyeztetett nem is olthatja be magát.
Akkor minek?
Értelmetlen.
"De nem olthatja magát aki: immunbeteg, allergiás, valami komoly baja van, gyereket akar...stb. tehát sok-sok veszélyeztetett nem is olthatja be magát.
Akkor minek?"
Talán épp miattuk kellene, hogy nekik ne legyen kitől elkapniuk. Ha beoltatod magad nem fertőzöl másokat, vagy legalábbis sokkal kisebb valószínűséggel.
"Talán épp miattuk kellene, hogy nekik ne legyen kitől elkapniuk. Ha beoltatod magad nem fertőzöl másokat, vagy legalábbis sokkal kisebb valószínűséggel."
De fertözől ugyanúgy. Erről beszélek. A szakértők is megmondják neked. Hiába oltod be magadat, ugyanúgy elkapod, csak nem leszel annyira beteg, hogy gondot okozzon. Az influeza oltásnál is lehetsz influenzás csak nem leszel annyira beteg. De fertőzni ugyanúgy fertőzhetsz.
Ezért nincs értelme!!
Az oltsa be magát, aki beolthatja magát "mert egészségügyileg alkalmas" és fél.
Én nem félek, elkaptam, más is elkapta, semmi bajunk nem volt. Ennyi.
Jól van akkor oltasd be magad, a te tested.
Egyelőre az sem tisztázott még, hogy Kínában egy laborban állították-e elő a covid-et megrendelésre, hogy valamilyen (nem túl emberbarát) szándékból elterjesszék, majd oltóanyagot készítsenek és adják be az embereknek (szintén nem emberbarát szándékkal).
Miért is nem? Donald Trump-nak voltak belső infói, és ő szerinte a kínaiaktól megrendelésre készült. Vagy legalábbis sejtelmesen de egyértelműen ezt sugallta.
Elon Musk sem hajlandó se magát sem a családját beoltatni, pedig ő sem egy tudatlan pehelysúlyú senki, hanem a világ egyik leggazdagabb mérnöke aki technológiából gazdagodott meg. Nem hülye csávó és tud dolgokat.
Én egyszerűen ki szeretnék maradni amíg lehet ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!