Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik elutasítják a covid...

Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?

Figyelt kérdés

Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.

Miben reménykednek ezek az emberek?

2021. jan. 4. 01:08
 61/117 anonim ***** válasza:
82%
Én béremelésre, a bitcoin további emelkedésre, és újabb soros tervre számítok, és hogy újabb ellenségektől véd meg A PÁRT!
2021. jan. 4. 12:02
 62/117 anonim ***** válasza:
75%

57

"Illetve még valami: aki szerint az oltás az fúj, meg minek? Az miben látja a megoldást? Mi lehet reális, valós megoldás, amivel mondjuk azért sem az ellátórendszer nem dől (még jobban) össze, meg a gazdaság sem."

Aki a veszélyeztetett csoportba tartozik annak van valami értelme beadatni az oltást.Vagy annak aki annyira retteg a vírustól,hogy a bénító félelem miatt csak reszketve merészkedik ki az utcára.Őt talán megnyugtatja az a tudat,hogy a vérében kavarog a vakcina.

Mindenki másnak a testi,lelki,szellemi egészségre való törekvés jelenthet megoldást.Amennyiben ez megvan,akkor ha meg is környékezi a vírus jó eséllyel épségben átvészeli.

2021. jan. 4. 12:09
 63/117 A kérdező kommentje:

"Vagy annak aki annyira retteg a vírustól,hogy a bénító félelem miatt csak reszketve merészkedik ki az utcára"

Erről beszéltem néhány hozzászólassal ezelőtt, most beigazolódott :) Szóval egyesek szerint aki próbál valahogy védekezni, az retteg és fél otthon.

Pont, hogy ti rettegtek a vakcinától, különben nem támadnátok olyan vehemensen ellene. A kérdésben pedig nem írtam egy szóval sem, hogy márpedig legyen kötelező beadatni, csak megkérdeztem, hogy ha nem ez, aki mi legyen helyette reális megoldás. Ezt senki nem tudta megmondani, helyette volt viszont erőteljes tiltakozás, hőzöngés, hogy márpedig neki senki ne mondja meg, hogy mit vegyen be, ki tudja mi van az oltásban és különben is neki ehhez joga van.

2021. jan. 4. 12:29
 64/117 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező: Minek oltassam be magamat, ha úgyse lesz bajom a vírustól?
2021. jan. 4. 12:34
 65/117 A kérdező kommentje:

#64: Már leírtam többször is, de szívesen elmondom még egyszer: azért lehet érdemes, mert másoknak ezzel esetleg segíthetsz, olyanoknak, akik olyan betegségben szenvednek, hogy nem tudják magukat beoltatni. Mindemellett jó lenne már a korlátozásokat is letudni, annak pedig ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módja. Hogy nem lesz a vírustól semmi bajod, azt nem tudhatod biztosra, de az szerintem elfogadható, ha ezt a kockázatot valaki önként vállalja, ahogyan te is.

Mindezekért érdemes szerintem beadatni, de egy szóval sem mondtam, hogy te vagy bárki aki nem akarja, adassa be. Nem akarok senkit meggyőzni, mindössze egy értelmesebb párbeszédet, megoldáskeresést szerettem volna a témával kapcsolatban.

2021. jan. 4. 12:43
 66/117 anonim ***** válasza:
76%

63

"csak megkérdeztem, hogy ha nem ez, aki mi legyen helyette reális megoldás. Ezt senki nem tudta megmondani,"

A választ már megkaptad:

"Mindenki másnak a testi,lelki,szellemi egészségre való törekvés jelenthet megoldást.Amennyiben ez megvan,akkor ha meg is környékezi a vírus jó eséllyel épségben átvészeli."

2021. jan. 4. 12:45
 67/117 anonim ***** válasza:
65%
De attól függetlenül fertőzhetek másokat, hogy beoltom magamat, hiszen a vírust elkaphatom. Az oltásnak az a lényege, hogy a szervezeted rendelkezik már antitestekkel és azonnal védekezni tud. Tehát mégegyszer: Minek oltassam be magamat, ha nekem nem lesz semmi bajom?
2021. jan. 4. 12:46
 68/117 A kérdező kommentje:

#66: "Mindenki másnak a testi,lelki,szellemi egészségre való törekvés jelenthet megoldást.Amennyiben ez megvan,akkor ha meg is környékezi a vírus jó eséllyel épségben átvészeli."

Egy vírus azért nem így működik. Az egészséges életmód mindenképp jó és segíthet, de önmagában ez sokszor nem elég.

2021. jan. 4. 12:47
 69/117 A kérdező kommentje:
#67: Belinkeltem erről néhány cikket néhány oldallal ezelőtt, abból láthatod, hogy feltehetően nem így van és segíthet a terjedés megakadályozásában is. Ha nem hiszed, vagy el sem olvasod, azzal nem tudok mit kezdeni.
2021. jan. 4. 12:50
 70/117 anonim ***** válasza:
43%

69:

Igen belinkeltél, csak az a baj, hogy angol tudás hiányába vagy. Egyik se írja azt, hogy nem fertőz.

Utolsó előtti linked például:

"It’s surprising, but experts agree: The tens of thousands of people being vaccinated against the coronavirus right now may still be able to carry and transmit the SARS-CoV-2 virus to others, despite being well-protected against the symptoms of COVID-19 themselves. That means they must still wear masks and practice social distancing to protect those around them."

Az első linked nem ír semmi ilyesmiről. Arról ír miképpen működik. Nem a fertőzésről

2. linkedbe semmi sem szerepel, ez csak egy GYIK

3. link: ez se ír semmiről, lehetséges tanulmányról csak.

4. link, fentebb idéztem már ...

5. Erről nem ír, ez is csak GYIK. Az egyik pontba írja, hogy a beoltottak megbetegedéstől védik meg, nem a fertőzétől. A beoltott is elkapja a vírust, csak nem lesz beteg ... De ugyanúgy terjeszti ő is, hiszen a vírus benne van ...

Olyan jó, hogy linkelgetsz össze vissza, de elsem olvasod.

2021. jan. 4. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!