Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?
Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.
Miben reménykednek ezek az emberek?
101
Oké.Ne legyen kettős mérce.Ez esetben meg még túl sok a megválaszolatlan kérdés a vakcina tulajdonságaival,hosszabb távú hatásaival kapcsolatban.Tehát jelenleg az a legésszerűbb döntés ha a veszélyeztetett csoportba tartózókon kívül senki nem adatja be magának.
És az új hírre mit szóltok?
Aki nem oltat, de valahogy mégis intenzíven köt ki a vírus miatt, az több milliós kórházi számlát kaphat?
#104: Akik biztosak benne, hogy sérthetetlenek, azoknak nyilván ez nem jelentene problémát, hisz úgysem kerülnek intenzívre, nemdebár?
Egyébként én is olvastam róla, de nem hiszem, hogy ilyesmit bevezetnének.
Majd fizenek akkor ha ilyen okosak sokan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!