Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?
Figyelt kérdés
Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.
Miben reménykednek ezek az emberek?
2021. jan. 4. 01:08
41/117 anonim válasza:
Próbáljàk csak meg kötelezővé tenni. ;)
42/117 A kérdező kommentje:
#41: Akkor mi lesz, sírni fogsz? :D Egyébként ne félj, nem lesz kötelező. De a korlátozások maradnak.
2021. jan. 4. 09:11
43/117 anonim válasza:
A korlátozások ellen tüntetni kell és kész.néhány százezer személy könnyedén össze fog gyűlni.és még a távolságot sem fogják betartani.szóval kérdező nem az lesz amit naivan elképzelsz.
44/117 A kérdező kommentje:
#43: Ahhoz sok időnek el kell telnie, hogy ebből legyen valami, mindenképp tovább tartanak a korlátozások így. Te vagy a naív ha azt hiszed, hogy majd csak úgy magától visszavonják a korlátozásokat.
2021. jan. 4. 09:17
45/117 anonim válasza:
39
De nem tehetik kötelezővé.Mert megígérték,hogy nem lesz az.
46/117 anonim válasza:
Ha én lennék a miniszterelnök ezt tenném. Sajnálatos hogy egy idióta vezeti az országot helyettem.
47/117 anonim válasza:
#46 vagyok és a 44-esre írtam valaszul
48/117 anonim válasza:
"Komolyan kérdezem, mi kellene ahhoz, hogy elhidd, hogy a vakcina nem az ellenséged?"
Semmi. Ami a vegyszeripar laborjaiból kerül elő annak elő ember a közelébe se menjen!
49/117 anonim válasza:
43 vagyok.kérdező azt hittem tudsz olvasni.
50/117 anonim válasza:
Fiatal vagyok . Nem oltatom be magam = fertőzök . Beoltatom magam = fertőzök . Elkapom a vírust én nem érzem , csak a teszt mutatja ki . Nagyi ha beoltja magát nyugodtan ölelhetem . Akkor milyen hasznot ad ha én bevagyok oltva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!